עבור לתוכן

לא מוצא דרייברים ללוח אם

Featured Replies

פורסם

אז כך ברשותי לוח אם של היצרן ABIT הדגם הוא AT8 32X ואני לא מוצא לו את כל הדרייברים או IMAGE של דיסק ההתקנה שלו, אני יודע שכולם יפנו אותי ישירות לאתר של ABIT אך חיפשתי באתר ואין את כל הדרייברים חיפשתי גם באתרים אחרים אפילו שיועודם לדרייברים כגול DRIVERGUIDE.COM ולא נמצאה האבדה, אמשח מאד עם תוכלו להפנות אותו למקום שנמצאים בו הדרייברים או הIMAGE של דיסק ההתקנה אפילו לחנות שיש ברשותה דדיסק ההתקנה ומוכנה למכור עותק שלו.

בתודה מראש

נאור

פורסם
  • מחבר

אם שמת לב כבר רשמתי בהודעה שלי שחיפשתי שם, הדרייברים היחידים שיש שם זה לניהול מערכת קיר המעבד, כרטיס קול, ואלה דרייברים לSATA וRAID שלך תדע איזה מתאים?, לכן רשמתי בהודעה שאני מבקש עזרה למצוא את כל הדרייבירים כגון כרטיס רשת וUSB או למצוא IMGAE ממש של דיסק הלוח אם...

פורסם

אתה לא תמצא אימג' של הדיסק.

אין דרייבר ל-USB ללוח הזה.

את הדרייברים לכרטיס רשת, כרטיס קול, ובקרי אחסון אתה יכול להוריד מהלינק שנתתי לך

זה כל הדרייברים שתמצא ללוח שלך, אין לך צורך ביותר מזה.

חוץ מזה שגם ככה עדיף להוריד את הדרייברים מאתר היצרן של הצ'יפ (במקרה שלך הכרטיס רשת והקול הם של רילטק).

פורסם
  • מחבר

סבבה אך איך אני יודע איזה דרייבר של אחסון להוריד יש באתר כמה?[br]פורסם בתאריך: 12.01.2008 בשעה 11:28:11

נוסף לגבי הכרטיס רשת וכרטיס הקול אין לי מושג איזה צ'יפסט של REALTEK הם, בדקתי על הלוח אין בכלל צ'יפסטים של REALTEK וגם בחוברת אין שום מפרט על הצ'יפסטים, אני מאד ישמח עם תעזור לי בנושא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים