עבור לתוכן

איך הייתם מעדיפים לשחק\לגלוש מסך מחשב vs טלוויזיה ?

Featured Replies

פורסם

כמו שהכותרת אומרת , מה הייתם מעדיפים , פינת מחשב עם שולחן מחשב ומסך סטנדרתי 19',22' ומערכת 5.1

או טלוויזיה lcd 32 עם מערכת 5.1 ולשחק\לגלוש כשאתה יושב על הספה והמקלדת ועכבר האלחוטיים על השולחן של הסלון

מה אתם הייתם מעדיפים את הסלון גיימרים או את הפינת מחשב הסטנדרטית ?

פורסם

עם טלויזיה.

וככה זה אצלי .

מסך LG 32" LCD LC7D.

ואני לא יושב על ספה LOL

פורסם
  • מחבר

על מה אתה יושב?

פורסם

אם זה למטרות בידור אז טלויזיה על הספה עם הרגליים למעלה :silly:

אם זה דורש ריכוז ועבודה רצינית אז מסך מחשב כמובן כאש אני יושב מול שולחן.

פורסם
עם טלויזיה.

וככה זה אצלי .

מסך LG 32" LCD LC7D.

שאלה, בגלל שאני גם שוקל לקנות "LCD 32 אינץ' ולהשתמש בזה לסרטים ולמשחקים - עם איזה כרטיס מסך אתה משתמש בשביל מסך כזה גדול, ועל איזה רזולוציה?

אם יש למחשב כרטיס מסך בינוני שחזק מספיק רק לרזולוציה "רגילה" (1280x1024) - האם זה יראה סביר על מסך גדול כזה גדול או שזה פשוט לא יתאים?

תודה

פורסם

הרזולוציות של המסכי LCD הרגילים היא משהו כמו 1280X720 - פחות ממסך מחשב ממוצע של 17\19".

ואיזה כ.מ יש לך?

---עריכה----

שמתי לב למפרט, לא ראיתי אותו קודם...

בוא נגיד שיש לך כרטיס לא הכי חזק היום, אז לעבודה רגילה + משחקים בינוניים (למשל COD4) הוא יתאים, אבל CRYSIS אתה תריץ על MEDIUM.

פורסם
  • מחבר

זה 1360X768 בhd ready

hd fullהם כבר על רזולוציה יותר גבוהה

עוד לא יצא לי לראות משחק על 32 אבל עבודה שוטפת (אינטרנט וכו') זה נראה די טוב ולא קטן מידי

פורסם
בוא נגיד שיש לך כרטיס לא הכי חזק היום, אז לעבודה רגילה + משחקים בינוניים (למשל COD4) הוא יתאים, אבל CRYSIS אתה תריץ על MEDIUM

הכרטיס דווקא לא רע (בניגוד לתחזיות הקודרות שהיו לגביו כשהוא רק יצא). בא נאמר שאת כל המשחקים שמבוססים על UE3 הוא מריץ ממש יפה, קריסיס זה כמובן סיפור אחר, אבל תכל'ס בשביל לשחק אותו על HIGH בהגדרות צריך מחשב ממש ממש רציני. בכל מקרה ברור לי שבעוד כמה חודשים אני אשדרג אותו למשהו יותר רציני (כנראה 8800GT).

בכל אופן השאלה שלי הייתה איך רזולוציה כזאת נראית אצלך על מסך כ"כ גדול. כלומר האם זה "נראה טוב" כשמריצים משחקים, נניח כמו שאם היית מחבר קונסולה ?

(אני שואל את זה כי בעקרון חשבתי לקנות מסך גדול למחשב, נניח 22 או אפילו 24 אינץ, רק הבעיה שהמסכים האלה עובדים על רזולוציות גבוהות שבשבילם צריך כ"מ רציניים, בטלויזיות LCD אני מבין שזה אחר)

פורסם

אני משתמש במסך היטאצ'י 32LD9000 ...פשוט חוויה לשחק על זה...אני מריץ (למרות המחשב החלש) על רזולוציה של 1366/768 את COD4 על מדיום חלק וזה נראה מעולה...ממליץ לכל מי שיכול לעבור לטלויזיה...(כמובן שצריך טלויזיה טובה)

פורסם

גם וגם...

(הסוללה של המצלמה החדשה שלי נטענת בדיוק, אז אין תמונה עדכנית, למרות שהכל הרבה יותר מסודר עכשיו, יש ריהוט והכל.. :) )

ה dell לעבודה מול המחשב.

הסמסונג לסרטים ולפעמים משחקים (תלוי איזה, יש כאלה שיותר נוח לשחק על מסך המחשב)

פורסם

לי יש את המסך 20.1 LG שלי ואני לא יכוללחשוב על מסך אחר לשחק איתו במחשב...

פורסם

אני יושב על כיסא >:(.

ולמי ששאל על כרטיס מסך.

אני זה לא הבנאדם,יש לי כרטיס מסך FX5500 ישן ומחורפן אבל עובד טוב ומריץ משחקים כמו פורד מוסטנג ב-JUICED 2 שרץ על ה-PSP השקסי שלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים