פורסם 2008 בינואר 1117 שנים שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533(4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו.. תודה ושבת שלום.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מה התקציב?אני הייתי ממליץ לך על:Gigabyte GA-P35-DS3L+E6750 או Q6600תלוי מה התקציב?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר תראה התקציב זה לא מה שמפריע.. ודרך אגב בוא נעזוב לשניה את המעבד בצד.. אני רוצה קודם כל ללכת על לוח טוב.. אני חושב ללכת על ASUS מה אתם אומרים?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים שזה לא כזה חשוב יש הרבה חברות טובות בשוק וזה לא משנה מה שם החברה אלא אם אתה מתכנן OC ומה התקציב שלך זה כן חשוב זה חשוב מאוד!!!
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים כדאי שתתן תקציב אנחנו יכולים לתת לך לוח אם ומעבד במחיר של מחשב שלםובקשר לחברה זה כבר לא משנה היום ולGIGABYTE יש אחלה לוחות אם במחירים טובים ועם יכולת OC טובה
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לא חבל על הכסף ?! המערכת שלך מספיק טובה גם בשביל CRYSIS ! חכה... תנצל את המערכת שלך עוד קצת ושמור את הכסף לזמן בו באמת תזדקק לשדרוג. בכל מקרה, אם המטרה שלך היא משחקים הדגש צריך להיות על מאיץ הגרפי (אצלך גם המעבד סביר וגם כמות הזכרון מספיקה). אם אתה רואה שבהגדרות MEDIUM הדברים לא עובדים טוב במחשב שלך (ספציפית עם CRYSIS) בדוק את אופציית השדרוג
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר לא חבל על הכסף ?! המערכת שלך מספיק טובה גם בשביל CRYSIS ! חכה... תנצל את המערכת שלך עוד קצת ושמור את הכסף לזמן בו באמת תזדקק לשדרוג. בכל מקרה, אם המטרה שלך היא משחקים הדגש צריך להיות על מאיץ הגרפי (אצלך גם המעבד סביר וגם כמות הזכרון מספיקה). אם אתה רואה שבהגדרות MEDIUM הדברים לא עובדים טוב במחשב שלך (ספציפית עם CRYSIS) בדוק את אופציית השדרוגאז אתה אומר לי בעצם לשדרג את המאיץ גרפי?..מעבד כרטיס מסך?..ודרך אגב מה אתה אומר על הלוחות הבאים:.הראשון: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1325&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc&השני: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1328&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc&השלישי: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1915&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc&אם אני בוחר מבין שלושתם איזה הייתם ממליצים לקחת?..ודרך אגב אתם יודעים אם הלוחות הנ"ל תומכים במעבדי Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHZתודה ושבת שלום.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לפני שאתה ממהר ורץ לבחור לוח, האם בדקת את העבודה של CRYSIS בהגדרות MEDIUM במחשב שלך ?מעבר לתגובה, לא ממליץ לך לקנות ב"גיבור" - להרבה מחברי היו הרבה בעיות אמינות ומתן שרות עם החברה הזאת.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר תראה אל תתפוס אותי במילה על crysis זאת סתם הייתה דוגמא למשחק כבד... ולגבי "גיבור" זה לא אומר שאני יקנה ממנו אני רק ראיתי אצלו את הדגמים אז אם תוכל/ו להמליץ לי על אחד מהלוחות שנתתי בתוגבה קודמת אני אשמח..
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים לצערי לא אוכל להמליץ לך על משהו, מפני שאני פשוט לא יודע מספיק על הלוחות האלו, ואף פעם לא עבדתי עם אף אחד מהם. מקווה שהמומחים האחרים יעזרו לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.