עבור לתוכן

[עזרה] צריך עזרה בבקשה בבחירת לוח אם + מעבד...

Featured Replies

פורסם

שלום לכם אני רוצה לשפר את המחשב של אחי... לקנות לו לוח אם חדש ומעבד חדש.. המערכת חזקה חוץ משתי הדברים האלה.. יש לו 2 ג'יגה זיכרון DDR2 533

(4 זכרונות כל אחד 512) כרטיס מסך readon x1900 gt 512MB הארד דיסק 320 של WD אבל הלוח אם הוא של אינטל מעפן רצח חח ישן... והמעבד הוא

פנטיום 4 רגיל לא דואל ולא core 2 dou רגיל 3.0GHZ על איזה לוח ומעבד אתם ממליצים למערכת הזאת?.. אני רוצה לוח ומעבד שיהיו מספיק חזקים כדי להפעיל לי משחקים כבדים כמו crysis וכו..

תודה ושבת שלום.

פורסם

מה התקציב?

אני הייתי ממליץ לך על:

Gigabyte GA-P35-DS3L

+

E6750 או Q6600

תלוי מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

תראה התקציב זה לא מה שמפריע.. ודרך אגב בוא נעזוב לשניה את המעבד בצד.. אני רוצה קודם כל ללכת על לוח טוב.. אני חושב ללכת על ASUS מה אתם אומרים?

פורסם

שזה לא כזה חשוב יש הרבה חברות טובות בשוק וזה לא משנה מה שם החברה אלא אם אתה מתכנן OC ומה התקציב שלך זה כן חשוב זה חשוב מאוד!!!

פורסם

כדאי שתתן תקציב אנחנו יכולים לתת לך לוח אם ומעבד במחיר של מחשב שלם

ובקשר לחברה זה כבר לא משנה היום ולGIGABYTE יש אחלה לוחות אם במחירים טובים ועם יכולת OC טובה

פורסם

לא חבל על הכסף ?! המערכת שלך מספיק טובה גם בשביל CRYSIS ! חכה... תנצל את המערכת שלך עוד קצת ושמור את הכסף לזמן בו באמת תזדקק לשדרוג. בכל מקרה, אם המטרה שלך היא משחקים הדגש צריך להיות על מאיץ הגרפי (אצלך גם המעבד סביר וגם כמות הזכרון מספיקה). אם אתה רואה שבהגדרות MEDIUM הדברים לא עובדים טוב במחשב שלך (ספציפית עם CRYSIS) בדוק את אופציית השדרוג

פורסם
  • מחבר

לא חבל על הכסף ?! המערכת שלך מספיק טובה גם בשביל CRYSIS ! חכה... תנצל את המערכת שלך עוד קצת ושמור את הכסף לזמן בו באמת תזדקק לשדרוג. בכל מקרה, אם המטרה שלך היא משחקים הדגש צריך להיות על מאיץ הגרפי (אצלך גם המעבד סביר וגם כמות הזכרון מספיקה). אם אתה רואה שבהגדרות MEDIUM הדברים לא עובדים טוב במחשב שלך (ספציפית עם CRYSIS) בדוק את אופציית השדרוג

אז אתה אומר לי בעצם לשדרג את המאיץ גרפי?..

מעבד כרטיס מסך?..

ודרך אגב מה אתה אומר על הלוחות הבאים:.

הראשון: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1325&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc&

השני: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1328&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc&

השלישי: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1915&category_id=b713ec2e0c785f846e5d4a132bda53cc&

אם אני בוחר מבין שלושתם איזה הייתם ממליצים לקחת?..

ודרך אגב אתם יודעים אם הלוחות הנ"ל תומכים במעבדי Intel Pentium 4 CPU 3.00 GHZ

תודה ושבת שלום.

פורסם

לפני שאתה ממהר ורץ לבחור לוח, האם בדקת את העבודה של CRYSIS בהגדרות MEDIUM במחשב שלך ?

מעבר לתגובה, לא ממליץ לך לקנות ב"גיבור" - להרבה מחברי היו הרבה בעיות אמינות ומתן שרות עם החברה הזאת.

פורסם
  • מחבר

תראה אל תתפוס אותי במילה על crysis זאת סתם הייתה דוגמא למשחק כבד... ולגבי "גיבור" זה לא אומר שאני יקנה ממנו אני רק ראיתי אצלו את הדגמים אז אם תוכל/ו להמליץ לי על אחד מהלוחות שנתתי בתוגבה קודמת אני אשמח..

פורסם

לצערי לא אוכל להמליץ לך על משהו, מפני שאני פשוט לא יודע מספיק על הלוחות האלו, ואף פעם לא עבדתי עם אף אחד מהם. מקווה שהמומחים האחרים יעזרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים