עבור לתוכן

התייעצות לפני קניית philips 200W6CS 20...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

רציתי לבקש חוות דעת ממישהו שיש לו את המסך הנ''ל או לחלופין ניסיון כלשהוא איתו לפני הקנייה.

רציתי לדעת גם אם אני יחליט יום אחד שאני לא רואה יותר סרטים ולא משחק יותר, המסך עדיין יספק אותי למרות שהוא רחב?

האם יש למישהו הצעות למסך אחר יותר משתלם? אשמח לשמוע על כך!

תודה מראש! :xyxthumbs:

פורסם

רציתי לדעת גם אם אני יחליט יום אחד שאני לא רואה יותר סרטים ולא משחק יותר, המסך עדיין יספק אותי למרות שהוא רחב?

לי יש DELL 2007WFP שמספק אותי בהחלט בהיותו 20" רחב, למרות שאני כמעט לא משחק ולא רואה סרטים.

האם יש למישהו הצעות למסך אחר יותר משתלם? אשמח לשמוע על כך!

כל עוד ה-PHILIPS עולה 1500 ומטה, כמעט אין סיכוי למצוא משהו משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה Q

למישהו יש את הפיליפס ויכול להמליץ עליו מניסיון אישי? או להפך?

פורסם

קניתי את המך לפני חודשיים וחצי בערך, אחלה מסך באמת שיפור לעומת מסכי TN למינהם.

אם תמצא אותו תקין בחנות אז הוא שווה את המחיר(עד 1550) בכל מקרה תתעקש על בדיקה של פיקסלים שרופים בחנות עצמה וכמו כן תבדוק שם זליגת אור.

פורסם
  • מחבר

אם אני יגיד להם לבדוק זליגת אור הם יבדקו או שאתה אומר יחרטטו עליי? כי אין לי מושג מזה חח

פורסם

הם לא יבדקו שום דבר.

פורסם
  • מחבר

טוב אין להם Philips 200W6CS אמרו לי שיש להם את ה200vw8fb אתם אומרים המסך שווה את זה? הוא ב50 שקל יותר, אבל הבנתי שהוא TN

או שהציעו לי גם את e207wfp

סיבכו לי תצורה כבר לא יודע איפה אני עומד!

עזרה תתקבל בברכה! :]

ואם מישהו קנה בזמן האחרון את ה200W6CS או יודע איפה אפשר לקנות זה גם יעזור...

תודה מראש!

פורסם

הם כבר עובדים עליך,

מציעים לך מסכים שאיכות הפאנל לא מתקרבת לזה שאתה מחפש.

עשה חיפוש ב-ZAP וצלצל חנות חנות.

פורסם
  • מחבר

וואי וואי איזה נפילה זה תאמין לי..טוב החלטתי לעלות תתקציב קצת! עד 1800 ש''ח יש למישהו הצעה חוץ מהפיליפס?

פורסם

יש VP930...

פורסם

אני סובל מאותה הבעיה!!

אני גם מחפש מסך s-ips ולא יודע מה לקנות. אני מתלבט בעיניין הdell 2007wfp. קראתי עליו רק דברים טובים אבל הלכתי לראות אותו בתצוגה וההילה הסגולה בשחור הציקה לי בעין... חשבתי אולי כבר לחסוך בכסף וללכת על lg l206wtq...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים