פורסם 2008 בינואר 1117 שנים גלשתי באינטרנט ואז היה קצר בחשמל , המחשב נכבה ושאני מדליק תמחשב אני רואה נמחק לי כל האתרים בFirefox !!!!יש דרך לסדר את זה ? במקרה אולי קרה למשהו אחר ?או שאולי תגידו לי איפה האתרים ואני יעביר אותם :'(מי שעוזר אני שולח לו cake .
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים תנסה סימיניות>נהל סימניות>קובץ>יבוא. אם אי-פעם שמרת את המועדפים צריך להיות קובץ bookmarks
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים FF2 בד"כ עושה גיבוי לbookmakrs מדי פעם לבד, תחפש קובץ בשם bookmarks.bakבתיקייה C:\Documents and Settings\XXXXX\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\XXXXX.default(הXים כמובן זה שם המשתמש שלך ומשהו רנדומלי)תשנה את שם הקובץ לboomarks.html וזהו.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר לא ,אין לי :'(עכשיו שמתי לב שיש רק כמה אתרים ותיקיות.יש לי תיקיה של מוזיקה ששמתי בה היום איזה אתר וזה שמר לי , זה מחק לי את התיקיה של הסרטים ועוד כמה אתרים.יש אולי עוד דרך ?הא וגם נעלם לי כמה תוספות (מודים ) שהוספתי .עריכה :יש לי bookmarks.html אבל אין בזה כלום ,רק האתרים שבאים עם הדפדפן .
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים עריכה :יש לי bookmarks.html אבל אין בזה כלום ,רק האתרים שבאים עם הדפדפן .יש לך bookmarks.bak ? תשנה את השם שלו לbookmarks.html (תעיף את הקודם)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.