עבור לתוכן

מחפש מסך מאוזן למשחקים כבדים (COD4) ועיבוד תמונה באזור ה-1.5K-2K

Featured Replies

פורסם

מצד אחד אני רוצה מסך עם זמן תגובה טוב לFPSים, ומצד שני אני צריך מסך שאוכל לעבד איתו תמונות מהמצלמה הדיגילית וגרפיקה בפוטושופ (קרי, צבעים מדויקים).

משיטוט די ארוך באינטרנט הבנתי שמסכים שמצטיינים באחד הפרמטרים נופלים בשני... :nixweiss:

על מה אתם ממליצים כמסך מאוזן (לא TN?) בתקציב של כ-1500 ש"ח, ואולי קצת יותר אם זה מוצדק.

נ.ב.

אני משדרג ממאג 17"CRT, כך שגם 20" יהווה שיפור משמעותי ואני לא מרגיש חובה להשיג 22" (גם כי הבנתי שאף אחד מהם לא ממש מוצלח).

נ.נ.ב.

זוית צפייה זה פרמטר שפחות חשוב לי.

תודה!

פורסם

Viewsonic VP930 או Philips 200W6CS. ה-Samsung 971P יהיה עדיף מבחינת דיוק הצבעים, אך יציג קצת מריחות במשחקים.

פורסם

ערוך את הכותרת ככה שתכיל את התקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקי, אם אני חורג ממסגרת התקציב שלי אני יכול לקנות את האסוס PW201 ב2000 ש"ח מפיסיפוקט:

http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=837&catId=255

בהשוואה מול הVP930 הוא לוקח בגדול.

http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=6&ma1=41&mo1=67&p1=730&ma2=150&mo2=114&p2=1145&ph=10

מה דעתכם?

נ.ב.

האחריות שלו בסדר?

פורסם

ה-PW201 הוא מסך עם ציפוי מבריק. לטוב ולרע.

פורסם

לעיבוד גראפי האסוס אפילו לא מדגדג את הרמה של הויוסוניק. למשחקים זה סיפור אחר.

הצבעים של האסוס (גם בגרסת ה-19 וגם ה-20 שהצגת) מאוד לא מדוייקים. מאוד.

הציפוי המבריק שעל המסך נותן תמונה מדליקה (אם כי שוב, מאוד לא נאמנה לצבעי המקור) אבל כל טיפת אור בחדר הופכת את המסך למראה. פשוט כך.

נ.ב.,

אחרי שראיתי מצגת עליו בחנות מול מסכים אחרים שעמדו סביבו אני מתקשה להשתחרר מהרצון לרכוש אותו במקום מסך טוב יותר לעיבוד תמונה.

אבל קריאת ביקורות עליו בבית לאחר מכן קצת ציננה אותי בשל חוסר דיוק הצבעים (לי כמו לך זה חשוב, עיבוד תמונה).

עניין ההשתקפות כמעט בלתי מתקבל על הדעת. אבל אולי אולי הייתי חי איתו אם דיוק הצבעים היה טוב יותר.

התמונות עליו נראות כאילו אפשר לגעת באובייקטים, מדהים.

פורסם
  • מחבר

זה נכון שהכיול צבעים שהאסוס מגיע איתו מהמפעל הוא נוראי, אבל ממה שראיתי באינטרנט זה ניתן לתיקון (עם תוכנה כמו LaCie Blue Eye Pro colorimeter) לרמה סופית יותר טובה מאשר הויוסוניק.

חוצמזה, ה191 מגיעים עם פאנל TN וה201 עם P-MVA.

השאלה אם ההבדל במשחקים שווה את ה400 שקל הפרש, ואת הבעיתיות של הציפוי.

פורסם

ההבדל במשחקים לפי דעתי שווה הרבה יותר מ-400 ש"ח - זה בדיוק קהל היעד אליו כיוונו אסוס כשהחליטו על הציפויי המיוחד (לא עורכים גרפיים או משתמשי אופיס).

בזה הם הצליחו מאוד, השאלה אם ההשתקפות המוגזמת היא נסבלת מבחינתך בעבודה יומיומית.

אני מאוד מתקשה במתן תשובה ומנגד המראה שבא בעקבות הציפויי הבעייתי פשוט כובש אותי....

אז נתלבט עוד קצת ונזמין אחד מהשניים....

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם זה משנה, אבל המסך ישמש את המחשב השני אצלי בבית, וישמש בעיקר למשחקים כבדים (כשהראשון ישמש לכל השאר).

פורסם

אין לי ספק שלמשחקים הייתי מעדיף אותו על כל מסך עד הדל 24 אינץ - וגם זה - רק בגלל יתרון הגודל.

איכות התמונה מהפנטת, לא ראיתי שום דבר דומה בשום מותג אחר (למרות שאני יודע של ל-NEC יש מסך מקביל בציפויי, עולה 2700)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים