פורסם 2008 בינואר 1117 שנים כן יש בבאג ואם אתה בסביבה של ראשל"צ תבוא לקניון הזהב קומה שלישית ותחפש את יוגב .
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר מניח זה יפהלפי החיפושים שעשיתי אין את זה בזאפ ואין בEBAY ואין באריזה עם הנגןאז איפה כן יש?
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אני רכשתי את הA2 לפני כחצי שנה {ומאוד מאוד מרוצה עד הגג אבל אני רוצה לקנות את החדש בגלל נופחו של הכונן הקשיח 60G למי שמעוניין לקנות ממני } בחזרה לענין המדובר .. כאשר רכשתי את הנגן קיבלתי עימו נרתיק עור מעולה של חברת קרון {יצרנית הנגן } מוזר שאתה מחפש אחר, או שמשום מה לא קיבלת את הנרתיק ? {הוא מעולה גם קשיח להגנה על הנגן וגם יכול להיתלות בקלות על הידיות מושבים באוטובוס {של אגד למשל} וכך מאפשר צפייה נוחה רק שאחרים דוחפים את האף שלהם ושואלים מה זה ואם אפשר גם } בכול אופן יודע לי שחברת באג מספקת את הנגן עם הנרתיק אך ללא המטען המקורי {הם נותנים משהו סיני מוזר 5V מה שהכעיס אותי } . אם מישהו מכיר נרתיק טוב יותר אשמח לשמוע :
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר לא זכור לי שאמרתי שקניתי A2מה שכן, אני רוצה לקנות A3 אבל אין נרתיק באריזה בגלל זה אני מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג נרתיק לA3 או לA2 שהוא באותו גודל כמו A3
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים אני רק שיערתי שרכשת בכול אופן הם באותו הגודל רק שה A3 מעט דק מהדגם הקודם יתכן ותמצא בבאג נרתיק של A2 שישב "כמעט" כמו כפפה על הA3 .האם חשבת על הQ5?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר חשבתי על P10, הנגן הזה נראה באמת מושלםחשבתי גם על Q5 אבל אין לי איפה לקנות אותו (ארה"ב לא אופציה בשבילי כרגע) וכשיגיע לארץ הוא בטח יעלה הרבה מאודבקשר לנרתיק,אני יודע שגם נרתיק של A2 יעלה על A3 אבל הבעיה היא שגם דבר כזה לא מצאתייש בזאפ נרתיק אחד לA3 שעולה 220 שקל והוא הדבר הכי פשוט שיש בלי חורים לכפתוריםיש למישה מושג איפה אפשר להשיג אחד נורמלי?כי אם אין לי נרתיק אני תקוע בלי נגן עכשיו עד שיגיע לארץ P10 או Q5
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.