עבור לתוכן

נרתיק לIAUDIO A2/A3...

Featured Replies

פורסם

איפה אפשר להשיג דבר כזה

פורסם

בארץ אני מניח שבבאג ובכל מקום שמוכר את הנגנים האלו

פורסם

כן יש בבאג ואם אתה בסביבה של ראשל"צ תבוא לקניון הזהב קומה שלישית ותחפש את יוגב .

פורסם
  • מחבר

מניח זה יפה

לפי החיפושים שעשיתי אין את זה בזאפ ואין בEBAY ואין באריזה עם הנגן

אז איפה כן יש?

פורסם

אני רכשתי את הA2 לפני כחצי שנה {ומאוד מאוד מרוצה עד הגג :xyxthumbs: אבל אני רוצה לקנות את החדש בגלל נופחו של הכונן הקשיח 60G למי שמעוניין לקנות ממני } בחזרה לענין המדובר .. כאשר רכשתי את הנגן קיבלתי עימו נרתיק עור מעולה של חברת קרון {יצרנית הנגן } מוזר שאתה מחפש אחר, או שמשום מה לא קיבלת את הנרתיק ? {הוא מעולה גם קשיח להגנה על הנגן וגם יכול להיתלות בקלות על הידיות מושבים באוטובוס {של אגד למשל} וכך מאפשר צפייה נוחה רק שאחרים דוחפים את האף שלהם ושואלים מה זה ואם אפשר גם }

בכול אופן יודע לי שחברת באג מספקת את הנגן עם הנרתיק אך ללא המטען המקורי {הם נותנים משהו סיני מוזר 5V מה שהכעיס אותי } .

אם מישהו מכיר נרתיק טוב יותר אשמח לשמוע ::)

פורסם
  • מחבר

לא זכור לי שאמרתי שקניתי A2

מה שכן, אני רוצה לקנות A3 אבל אין נרתיק באריזה בגלל זה אני מעוניין לדעת איפה אפשר להשיג נרתיק לA3 או לA2 שהוא באותו גודל כמו A3

פורסם

אני רק שיערתי שרכשת בכול אופן הם באותו הגודל רק שה A3 מעט דק מהדגם הקודם יתכן ותמצא בבאג נרתיק של A2 שישב "כמעט" כמו כפפה על הA3 .

האם חשבת על הQ5?

פורסם
  • מחבר

חשבתי על P10, הנגן הזה נראה באמת מושלם

חשבתי גם על Q5 אבל אין לי איפה לקנות אותו (ארה"ב לא אופציה בשבילי כרגע) וכשיגיע לארץ הוא בטח יעלה הרבה מאוד

בקשר לנרתיק,

אני יודע שגם נרתיק של A2 יעלה על A3 אבל הבעיה היא שגם דבר כזה לא מצאתי

יש בזאפ נרתיק אחד לA3 שעולה 220 שקל והוא הדבר הכי פשוט שיש בלי חורים לכפתורים

יש למישה מושג איפה אפשר להשיג אחד נורמלי?

כי אם אין לי נרתיק אני תקוע בלי נגן עכשיו עד שיגיע לארץ P10 או Q5

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים