עבור לתוכן

מצלמה דיגיטלית עד 330$/1400 שקל

Featured Replies

פורסם

אני פותח את הת'רד הזה כי הקודם עסק בנושא אחר של אחריות בינלאומית.

אז ככה,אחרי שאבדה המצלמה הקודמת שלנו הגיע הזמן לקנות חדשה.

אבא שלי נוסע שבוע הבא לאמריקה אז במקרה שהוא יקנה שם התקציב שלנו הוא 330$(לא לחרוג בבקשה)

במקרה ונחליט לקנות בארץ אז התקציב הוא 1400 ש"ח(גם פה לא לחרוג בבקשה)

אבקש המצלמה לדגם אחד בתקציב בחו"ל ודגם אחד בתקציב בארץ

דרישות:

המצלמה תשמש לטיולים של המשפחה ולכל מה שעושים עם מצלמה משפחתית

רצוי שיהיה בה זום גדול,לפחות 10

עם זאת,שלא תהיה כבדה מדי ואני חושב שמשהט כמו הS5(משקל של 550 גרם) זה די הגבול העליון,לכן אין אפשרות למשהו כמו S6500

לא מעוניין לקנות יד שנייה

מסך 2.5" זה די הסטנדרט נראה לי

כרגע כל הצילומים יהיו די בצורת P&S ככה שחשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (יחסית כמובן) עם המצבים האוטומטיים אך גם שתאפשר יכולות ידניות נרחבות כי אני מעוניין לקחת בעתיד הקרוב איזה קורס ולהפוך מאחד שלא ממש מבין משהו בצילום לחובב מתקדם :Pלא מחפש להפוך את זה למקצוע קיצר...

זהו אני חושב.

המחשבות שלי בינתיים הם על הS5 שנכנסת בתקציב בחו"ל ובאמת נראית לי מצלמה מצויינת אבל כמו שאמרתי,אני לא מבין הרבה ולא יודע להשוות...

אני צריך די דחוף את ההמלצות כי אבא שלי נוסע שבוע הבא ואני לא בטוח באיזה יום הוא יהיה בארה"ב(יהיה רק יום אחד מתוך כל השבוע) וגם צריך לברר לפני על חנות שם ומחיר מדוייק באזור שהוא נוסע אליו(מישהו יודע על חנות מצלמות טובה בשדה התעופה "אוהר" של שיקגו?)

תודה רבה לכל העונים! :)

פורסם
  • מחבר

לאף אחד אין המלצה?

פורסם
  • מחבר

איך הCANON S5 בהשוואה ל PANASONIC DMC-FZ8?

בדיוק ראיתי את הפאנסוניק בDPREVIEW ודי משבחים אותה שם... בציון הכללי,Highly recommended.

גם זולה משמעותית מהקנון,70$ פחות?

האם יש אלטרנטיבות שאתם יכולים להציע ל2 שהוזכרו פה למעלה?

Chevy,המנהל פה(boren אם אני לא טועה) אמר להתרחק מהפוג'י הזאת שאיכות התמונה שלה לא משהו בכלל בהשוואה למצלמות אחרות.עקרונית גם לי היא נראתה טוב וגם עם פיצ'רים טובים(זום מטורף,עדשה רחבה,לא יקרה בכלל,פוג'י אחרי הכל) אבל כנראה שבמקרה הזה באמת הקנקן מטעה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים