פורסם 2008 בינואר 1217 שנים http://www.windowsreinstall.com/winxppro/installxpcdrepair/indexfullpage.htm
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים התקליטור פרוץ ?אז אין לו אופצית REPAIR .ולמה אין ?תשאל את הפורץ..............
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר אכן פרוץ... עם SP2, ואין לו אופציית REPAIR אם אני אוריד למשל את ה XP של, יהיה בו את האופציית REPAIR?, וזה משנה אם הווינדווס שמותקן לי כרגע על המחשב הוא בעברית? כלומר הוא לא יעשה REPAIR אם השפות שונות?
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים טל, אם הדיון יגרר לווארז הוא ינעל.מבחינת השפה של מערכת ההפעלה, זה תלוי אם הוינדוס שלך הוא גרסאת עברית מלאה, או שהעברית זה רק MUI שהותקן על גרסא אנגלית.
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר סליחה, ערכתי, ממש לא התכוונתי... ודיי נדפקתי הייתי אומר מכיוון שהווינדווס שלי הוא בעברית מלאה, לא MUI, מאיפה אני אביא עכשיו גרסה מלאה עם REPAIR אוף יא ראבק למה אין לזה פתרון... מה כל מי שנפגע מהוירוס לא מצא לזה פתרון
פורסם 2008 בינואר 1317 שנים למה לבזבז כל כך הרבה אנרגיות סתם? תגבה מה שאתה צריך ותפרמט את הכונן ותתקין מחדש.
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר אני מקפיץ כי עדיין לא מצאתי פתרון וממש לא בא לי לפרמט יווווו איזה ביאוס
פורסם 2008 בינואר 2017 שנים אני מקפיץ כי עדיין לא מצאתי פתרון וממש לא בא לי לפרמט יווווו איזה ביאוס עד עכשיו יכולת כבר לסדר את המחשב שלך 100 פעם ויותר. אל תהיה עצלן, תגבה וקדימה! אני יודע שאתה מצפה לאיזה פתרון קסם, אבל הבעיה שלך יכולה להיות בגלל המון סיבות שונות, לא מבין למה לסבול?
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים תוודא שהמערכת בחרה את הכרטיס כל שלך[br]פורסם בתאריך: 22.01.2008 בשעה 13:11:54תוודא שהמערכת בחרה את הכרטיס קול שלך[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 2217 שנים עשיתי בשבילך חיפוש בגוגל על הבעיה שלך. תמיד הבעיה נפתרה בעזרת התקנת דרייברים נכונים או אחרי התקנת חלונות מחדש.במקרים מסויימים הכרטיס קול היה פגום פיזית (גם זו אפשרות אצלך... וירוסים יכולים לעשות את זה).
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר מצטער על ההקפצה אבל אתם יודעים איך זה צבא... אין למערכת אפשרות בכלל לבחור את הכרטיס קול שלי זה מופיע לי באפרוריות שם, ולגבי הבעיה... נראה לי אני אשיג פשוט כרטיס קול PCI או משו בסגנון כפתרון זמני עד שיהיה לי כח לפרמט (אני עצלן מדי) לא ידעתי גם שוירוס יכול לפגום פיסית בכרטיס קול זה חדש לי, ודרייברים נכונים ניסיתי יותר מדי, והתקנת חלונות מחדש לא נראה לי חחחח כרגיל עם ההתעסקות האינסופית שלי בזה שמתי לב למשהו... אולי מישהו מבין בזה כמו שאתם רואים כאן הכל תקין... ואז הלכתי ללשונית "מאפיינים" ושמתי לב שבשלושתם מופיע המשפט "מנהל ההתקן זמין אך לא הופעל" מישהו יודע איך מפעילים את מנהל ההתקן?! חחחח
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מניסיון של בעיה דומה כתוצאה של קריסת וינדוס בגלל הפסקות חשמל תכופות ומתוך כל הניסיונות פיתרונות כאלה ואחרים(וניסיתי כמוך הכל חוץ מפירמוט), הפיתרון שבסוף צלח היה פירמוט והתקנה מחדש חבל לך סתם לשרוף זמן על זה
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר זהו שאני כל כך עקשן שאני מעדיף לא לשמוע מוזיקה מאשר לפרמט אתה לא מבין אפילו כמה... לא יודע למה זה ככה.. תמיד יש פתרון, ופירמוט הוא מפלט כזה ברגע שאתה מתייאש (למרות שאני מגיע כבר לקצה גבול היכולת שלי לסבול)
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים לי פשוט היתה בעיה די דומה, שהכרטיס פשוט לא עובד, עידכון דרייבר, DX ושאר הבדיקות והחיפושים המייגעים פשוט הגעתי למסקנה כשקורס לך קובץ כלשהוסXP, ושיחזור כפי שרשמו מעלי לא עוזר, התקנה מחדש פשוט שווה את זה תאמין לי שזה רק יחסוך לך זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.