עבור לתוכן

אין שמע מהכרטיס קול, למרות שכל הדרייברים מותקנים כראוי.

Featured Replies

• תגובות 32
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התקליטור פרוץ ?

אז אין לו אופצית REPAIR .

ולמה אין ?

תשאל את הפורץ..............

פורסם
  • מחבר

אכן פרוץ... עם SP2, ואין לו אופציית REPAIR :( אם אני אוריד למשל את ה XP של, יהיה בו את האופציית REPAIR?, וזה משנה אם הווינדווס שמותקן לי כרגע על המחשב הוא בעברית? כלומר הוא לא יעשה REPAIR אם השפות שונות?

פורסם

אתה חייב דיסק בעברית כדי לבצע תיקון.

פורסם

טל, אם הדיון יגרר לווארז הוא ינעל.

מבחינת השפה של מערכת ההפעלה, זה תלוי אם הוינדוס שלך הוא גרסאת עברית מלאה, או שהעברית זה רק MUI שהותקן על גרסא אנגלית.

פורסם
  • מחבר

סליחה, ערכתי, ממש לא התכוונתי... ודיי נדפקתי הייתי אומר מכיוון שהווינדווס שלי הוא בעברית מלאה, לא MUI, מאיפה אני אביא עכשיו גרסה מלאה עם REPAIR :kopfpatsch: אוף יא ראבק למה אין לזה פתרון... מה כל מי שנפגע מהוירוס לא מצא לזה פתרון :(

פורסם

למה לבזבז כל כך הרבה אנרגיות סתם? תגבה מה שאתה צריך ותפרמט את הכונן ותתקין מחדש. :screwy:

פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ כי עדיין לא מצאתי פתרון וממש לא בא לי לפרמט יווווו איזה ביאוס

פורסם

אני מקפיץ כי עדיין לא מצאתי פתרון וממש לא בא לי לפרמט יווווו איזה ביאוס

עד עכשיו יכולת כבר לסדר את המחשב שלך 100 פעם ויותר. אל תהיה עצלן, תגבה וקדימה! :cool2:

אני יודע שאתה מצפה לאיזה פתרון קסם, אבל הבעיה שלך יכולה להיות בגלל המון סיבות שונות, לא מבין למה לסבול?

פורסם

תוודא שהמערכת בחרה את הכרטיס כל שלך

[br]פורסם בתאריך: 22.01.2008 בשעה 13:11:54

תוודא שהמערכת בחרה את הכרטיס קול שלך

[attachment deleted by admin]

פורסם

עשיתי בשבילך חיפוש בגוגל על הבעיה שלך. תמיד הבעיה נפתרה בעזרת התקנת דרייברים נכונים או אחרי התקנת חלונות מחדש.

במקרים מסויימים הכרטיס קול היה פגום פיזית (גם זו אפשרות אצלך... וירוסים יכולים לעשות את זה).

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אבל אתם יודעים איך זה צבא... אין למערכת אפשרות בכלל לבחור את הכרטיס קול שלי זה מופיע לי באפרוריות שם, ולגבי הבעיה... נראה לי אני אשיג פשוט כרטיס קול PCI או משו בסגנון כפתרון זמני עד שיהיה לי כח לפרמט (אני עצלן מדי) לא ידעתי גם שוירוס יכול לפגום פיסית בכרטיס קול זה חדש לי, ודרייברים נכונים ניסיתי יותר מדי, והתקנת חלונות מחדש לא נראה לי חחחח

כרגיל עם ההתעסקות האינסופית שלי בזה שמתי לב למשהו... אולי מישהו מבין בזה

כמו שאתם רואים כאן הכל תקין...

43830416hs5.jpg

ואז הלכתי ללשונית "מאפיינים"

86571706xh0.jpg

ושמתי לב שבשלושתם מופיע המשפט "מנהל ההתקן זמין אך לא הופעל" מישהו יודע איך מפעילים את מנהל ההתקן?! חחחח :bash::s07:

84258871vm0.jpg

פורסם

מניסיון של בעיה דומה כתוצאה של קריסת וינדוס בגלל הפסקות חשמל תכופות

ומתוך כל הניסיונות פיתרונות כאלה ואחרים(וניסיתי כמוך הכל חוץ מפירמוט), הפיתרון שבסוף צלח היה פירמוט והתקנה מחדש

חבל לך סתם לשרוף זמן על זה ;)

פורסם
  • מחבר

זהו שאני כל כך עקשן שאני מעדיף לא לשמוע מוזיקה מאשר לפרמט אתה לא מבין אפילו כמה... לא יודע למה זה ככה.. תמיד יש פתרון, ופירמוט הוא מפלט כזה ברגע שאתה מתייאש (למרות שאני מגיע כבר לקצה גבול היכולת שלי לסבול)

פורסם

לי פשוט היתה בעיה די דומה, שהכרטיס פשוט לא עובד, עידכון דרייבר, DX ושאר הבדיקות והחיפושים המייגעים פשוט הגעתי למסקנה

כשקורס לך קובץ כלשהוסXP, ושיחזור כפי שרשמו מעלי לא עוזר, התקנה מחדש פשוט שווה את זה ;) תאמין לי שזה רק יחסוך לך זמן:P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים