פורסם 2008 בינואר 1017 שנים אצל חבר בבית חיברנו מחשב למסך LCD של טושיבה (בלי HD) בעזרת כבל VGA (אם טעיתי בשם אז אני מתכוון לכבל הרגיל של המסך)הבעיה עם החיבור זה שהוא מאפשר לטלוויזיה רק רזולוציות של 3:4 וצריך למתוח את התמונה.השאלה שלי זה אם נביא חיבור PCI לHDMI ונחבר, יהיה אפשר להשתמש ברזולוציות אחרות במחשב?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים קודם כל הטלויזה מציגה את הרזולוציה שמוגדרת אצלך במערכת הפעלה וזה לא קשור באיזה חיבור אתה מחבר את כרטיס המסך שלך אליהאני מקווה שלזה התכוונת...חיבור HDMI יתן העברת תמונה בצורה איכותית יותר מאשר חיבור D-SUB (VGA) אבל אם הטלויזיה לא לא ממש מנצלת את הטכנולוגיה אז גם S-VIDEO/COMPOSITE יהיה מספיק.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר כל רזולוציה שהיא לא 1024X1280 (או קטן יותר בסדרה) גורמת למסך לא לתפקד ולהבהב. הטלוויזיה לא תומכת ברזולוציות לא מרובעות דרך המחשב.דרך הDVD אין שום בעיה משם המסקנה שכנראה יש אפשרות להגדיר במחשב רזולוציות של 16X9 פשוט לא דרך הVGA. יכול מאוד להיות שלא, אני רק צריך לוודא לפני שאני קונה את הכבל.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים VGA יכול לשדר גם רזולוציות שהן ביחס 16:9השאלה איך אתה מחבר את הכרטיס לטלויזיה ומה גבולות התמיכה שלה.
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר זה לא השאלה מה הוא משדר, השאלה זה כמו שאמרת גבולות התמיכה שלה.יש מצב שבערוץ הHDMI היא מקבלת רזולוציות של 16:9 בניגוד לערוץ הPC?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.