עבור לתוכן

ארוך חיי סוללה בנגן iAudio

Featured Replies

פורסם

הזמן סוללה המוצהר בדר"כ נמדד בתנאים אופטימליים עם מסך מכובה או תאורה מינימלית, קצב ביטרייט ממוצע של משהו כמו 192KBPS ועוצמת סאונד של בערך 75 אחוז ובלי לגעת בנגן בזמן הניגון.

כמובן שכל דבר שתעשה מעבר לזה ישנה את זמן הסוללה ואז לא תקבל את מה ש"הובטח" לך.

הטענה בוולטג' נמוך יותר לדעתי רק יאריך את זמן ההטענה ולא יפגע בסוללה עצמה.

זמן הסוללה המוצהר נמדד בנגינת mp3 בריפיט עם שיר אחד של 4 דקות בביטרייט של 128KBPS בווליום של 50 אחוז עם אקולייזר נורמלי. זה אחיד לכל החברות, כל הנגנים, וכמו שאמרת- לא נוגעים בנגן בזמן הנגינה, אפילו לא להדליק לרגע את המסך.

פורסם

היו לי 2 נגנים של IAUDIO X5L.

2!

אחד התקלקל אחרי חצי שנה, הוחלף לאותו דגם שהתקלקל אחרי פחות מחצי שנה, ואם הראשון עוד החזיק בין 12-14 שעות בממוצע בין הטענות, בפעם השניה אפילו לא התקרב. אז אני לא מדבר דברים סתם. עכשיו הוא סתם שוכב לו סוס מת כי הפסיק לעבוד.

ולמרות שלא הייתי אישית מתקרב עוד פעם לנגני MP3 שלהם, עדיין המלצתי למישהו על הA3 בגלל שמה שזה מציע מה שמתאים לצרכים שלו ומוצא חן בעיניו.

אז בבקשה קצת סבלנות לפני שמתנפלים

מחזק.

לי היו 3 נגנים של iAudio דגם U2.

הראשון התקלקל אחרי 10 חודשים ללא שום סיבה. סתם ככה לא נדלק יותר. הלכתי לבאג והנגן הוחלף לחדש. השני נדפק בגלל עדכון פגום של החברה. (אתם יכולים להריץ חיפוש אם לא מאמינים. היו מאות תגובות של לקוחות זועמים). הנגן השלישי התקלקל בדיוק 11 חודשים אחרי הנגן השני בגלל אותה בעיה כמו הנגן הראשון.

אחרי הניסיון העגום עם iAudio רכשתי נגן של iriver. אני לא יודע איך הנגן יחזיק מעמד, אבל לפחות בתחום איכות הסאונד iAudio יותר טובים.

פורסם

לאח שלי יש את הG3 שהיה ברשותי נראה לי יותר משנה ועובד כמו גדול,ולי יש את הD2 שעובד בלי בעיות.

וגם כן בקשר לX5L אז אם מדובר ב 12,14 שעות אתה מדבר על הX5 בלי ה L שיש ביניהם הבדל משמעותי בזמן הסוללה.

פורסם

בעלים גאה של D2 + SDHC (מה שאמור להוריד לו את הזמן סוללה)

שבוע!!! טחנתי אותו עם מוזיקה וסרטים בקורס שהיה לי במחנה ענתות... שבוע!!! (לא רציף כמובן) והוא שרד לי עם פס אחד עד שחזרתי לבית (נסיעה של 3 שעות)

פורסם

אני קצת זקן מה זה D2 + SDHC ?להקה ?

פורסם

נגן COWON D2

בצרוף כרטיס זיכרון מסוג SDHC ולא SD. מה שצורך יותר חשמל

פורסם

לאח שלי יש את הG3 שהיה ברשותי נראה לי יותר משנה ועובד כמו גדול,ולי יש את הD2 שעובד בלי בעיות.

וגם כן בקשר לX5L אז אם מדובר ב 12,14 שעות אתה מדבר על הX5 בלי ה L שיש ביניהם הבדל משמעותי בזמן הסוללה.

X5L, בדקתי טוב ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים