עבור לתוכן

כמה בעיות/שאלות בקשר למחשב החדש.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, ברשותי המחשב הבא:

Intel Core2 Quad 2.4 Q6600

Intel Mother-Board DP35DP

Kingston 4GB 800Mhz CL5

GainWard nVidia 8800GTS 512MB DUAL DVI

Seagate 320GB SATA2 7200RPM 16MB hit

השאלות הם:

1. ברשותי כפי שאתם רואים 320 GB אך בתאכלאס יש לי רק 297(יש לי שני כוננים, בC יש לי 146 ג'יגה, בD יש לי 151 = 297 GB)

למה חסרים לי 22 ג'יגה? ככה זה לכולם או רק לי :S.

2. כשקיבלתי את המחשב היה לי רק שני ג'יגה וכשהסתכלתי במאפיינים על "המחשב שלי" היה רשום 2.01 GB משהו כזה - בקיצור שני ג'יגה.

אתמול באו עליי והתקינו לי עוד שני ג'יגה של Kingston - בדוק, הביאו לי שני קסטות כאלה של 1 גי'גה והכניסו למחשב.

עכשיו ב"המחשב שלי" אני עושה מאפיינים ורשום לי רק 3.24 GB, למה זה?

הבעיות שלי הם:

1. יש לי אוזניות + מיקרופון, עכשיו במיקרופון שומעים אותי במשחקים ובכלל מה זה חלש(גם ברשמקול) כאילו אני ממש צועק בתוך המיקרופון ולא שומעים אותי בכלל, הסתכלתי בהגדרות שיניתי ל"הקלטה" והעלתי הכל עד הסוף.. אבל עדיין שמעו אותו דבר, ובמחשב של אחותי שמתי את אותו המיקרופון ושמעו הרבה יותר חזק.

למישהו יש מושג למה זה? אולי צריך להתקין משהו/לשנות הגדרה..

2. כשאני נכנס לרשמקול אני לוחץ על העיגול האדום הזה - שזה ההקלטה, ואז זה רושם לי כך - כותרת "רשמקול" תוכן "אין די זיכרון זמין להשלמת פעולה זו. צא מיישום אחד או יותר כדי להגדיל את כמות הזיכרון הזמין ולאחר מכן נסה שוב"

כאילו מה הקטע |:? יש לי 4 GB חחחח ורק תוכנה אחת פועלת תמיד(אנטי ווירוס).

מקווה לתשובות מלאות ומספקות, תודה מראש!

פורסם

1. אין מה לעשות, זה אצל כולם, להסבר יותר מפורט תגש לסטיקי של פורום אמצעי איחסון.

2. וינדוס 32 ביט לא יודע לנצל יותר מ-3 וקצת גיגה ראם, תצטרך לעבור לוינדוס 64 ביט (לא משנה אם ויסטה או אקס.פי).

1. תחפש בתוכנה של הכרטיס קול אפשרות שנקראת Boost למיקרופון.

פורסם
  • מחבר

1. אין מה לעשות, זה אצל כולם, להסבר יותר מפורט תגש לסטיקי של פורום אמצעי איחסון.

2. וינדוס 32 ביט לא יודע לנצל יותר מ-3 וקצת גיגה ראם, תצטרך לעבור לוינדוס 64 ביט (לא משנה אם ויסטה או אקס.פי).

1. תחפש בתוכנה של הכרטיס קול אפשרות שנקראת Boost למיקרופון.

אוקיי, תודה מה בקשר לשאלה השנייה בבעיות?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2008 בשעה 21:45:41

אוקיי, תודה מה בקשר לשאלה השנייה בבעיות?

עזרה בבקשה?

*סליחה על הדאבל פשוט הדיון ירד עמוד..

פורסם

בקשר לבעיה הראשונה , תעשה דאבל קליק על הרמקול שבצד השעון , או תיכנס דרך לוח הבקרה , תקליק על הרמקול ואז תיכנס להגדרות הראשונה

תעשה אפשרויות , מאפיינים , תרד להקלטה , תבחר את המיקרופון ותעלה אותו עד הסוף

פורסם
  • מחבר

בקשר לבעיה הראשונה , תעשה דאבל קליק על הרמקול שבצד השעון , או תיכנס דרך לוח הבקרה , תקליק על הרמקול ואז תיכנס להגדרות הראשונה

תעשה אפשרויות , מאפיינים , תרד להקלטה , תבחר את המיקרופון ותעלה אותו עד הסוף

זה הקטע, שהוא עד הסוף.

ומה בקשר לבעיה השניה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים