פורסם 2003 באפריל 1022 שנים אני רוצה להתקין על לוח האם שלי gigabyte 7vaxp ultra מאוורר אחר במקום מהמקורי שמקרר את הצי'פ הראשי ,המקורי הוא מאוורר 50 אני חושב, מורכב על היטסינק מאלומיניום ,חשבתי להתקין את את מאוורר הנחושת של אנטק ,מה דעתכם האם זה עשוי להוריד את הטמפרטורה של הלוח שכעת היא על 34 מעלות ,
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים טמפ' בסדר.אני הייתי שם מאוורר 80מ"מ מול זה {הצ'יפ} לדעתי זה יעזור יותר.יאיר
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים מחבר יש כבר אחד מולו , במארז מותקנים אצלי 4מאווררים 2 טרמלטק smart case 2 ועוד 80 ממ מול הלוח ו80 ממ מוציא אוויר ,הטמפ' היא אחרי כל המתקון הזה
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים זה הלוח: אם כן אני רואה שהמאוורר לא מודבק אלא אפשר לפרק אותו, אז תפרק אותו מרח חומר תרמי {איכותי} ותהנה ;D מדריך למריחה {אותו עיקרון}- http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying יאיר
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים מה רע בטמפ' 34 .... למה להוריד ... אם המחשב לא ניתקע והכל בסדר שאילות למחשבה: 1) למה להוסיף רעש? 2)למה להעמיס על הספק? 3)למה לחשוב שטמפ' לוח נקראת מהציפסט? 4) למה לא להפעיל מזגן?
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים מה רע בטמפ' 34 .... למה להוריד ... אם המחשב לא ניתקע והכל בסדר שאילות למחשבה: 1) למה להוסיף רעש? 2)למה להעמיס על הספק? 3)למה לחשוב שטמפ' לוח נקראת מהציפסט? 4) למה לא להפעיל מזגן? 1) נכון 2)העוד 2 W לא יהרגו אף אחד 3)טעות מרה. הטמ"פ היא מהציפסט ישירות 4)זה כבר נקרא להעמיס על הספק בכל מקרה אין צוך לדאוג מ32 זה דיי טוב אפילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.