עבור לתוכן

חיבור פקס למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לדעת אם מה שאני עושה זה אפשרי מבחינה מעשית אני רוצה לחבר את הפקס באופן ישיר למחשב ולקבל את הפקסים למחשב ולראות אותם לפני שאני מדפיס את הפקסים

תגידו לי אם אני טועה אני צריך כולה כרטיס מודם PCI וזהו נכון ????

אהה ועוד משהו אם מישהו מכיר איזשהי תוכנה כזו שעושה את זה אני שמעתי על WINFAX היא טובה או שיש תוכנה יותר טובה ממנה ????

תודה לעוזרים

פורסם

אכן, כל מה שאתה זקוק לו הוא כרטיס מודם-פקס בחיבור PCI.

אפשר להשתמש ב-WINFAX הכבדה ואפשר להשתמש בכלי המובנה לזה במערכת ההפעלה XP.

יחד עם זאת, מדובר בסיכון אבטחה די גדול, קיימות די הרבה רוגלות אשר כוללות בתוכן חייגן אנלוגי (תחפש DIALER בגוגל) אשר משתמשות במודם האנלוגי ע"מ לחייג מספרים בקו הטלפון שלך.

פורסם
  • מחבר

וואלה מה רוגלות דרך הקו טלפון יש דבר כזה ומה אפשר לעשות נגד זה אם הבנאדם בכל זאת רוצה להתקין

פורסם
חייגן (Dialer) הוא סוג מיוחד של זדונה, שנועדה להיות מושתלת בהיחבא במחשב שלך, אם מותקן בו מודם טלפוני, וחיבור לקו טלפון (למשל מחשבים שמשמשים למשלוח פקסים, או שמחוברים לאינטרנט באמצעות קו טלפון רגיל).

החייגן יכול לנתח את הרגלי השימוש שלך במחשב, ולהמתין לשעת כושר שבה אינך נמצא ליד המחשב, וגם סביר שלא תימצא ליד המחשב למשך פרק זמן ארוך ככל האפשר (למשל שעות הלילה).

אז, מבלי שתוכל להבחין במתרחש, החייגן מסוגל לנתק את המחשב שלך מהאינטרנט (אם הוא מחובר), ולהתחבר מחדש לאינטרנט באמצעות חיוג דרך המודם וקו הטלפון. על פי רוב החיוג יהיה בין לאומי, למספר טלפון במדינה אחרת, שמשמעותו שיחת טלפון יקרה. אלא שבכך לא די, משום שעל פי רוב, החייגן יחבר אותך לאתר אינטרנט מסוים (למשל אתר פורנוגרפי), אשר החיוג אליו כרוך בתשלום נוסף, מעבר לתשלום הרגיל של שיחת הטלפון. ואם בכך לא די, הרי שהמחשב ימשיך להיות מחובר ולחייב אותך בפעימות מונה יקרות, עד לרגע שתגלה את הדבר. המשמעות עלולה להיות חשבון טלפון בסכום עצום.

מפה:

http://www.shimon-yanowitz.com/lexicon.htm

אתה יכול לחבר את קו הטלפון למחשב רק כשאתה רוצה לקבל או לשלוח פקס ולנתק אותו מייד אחרי.

אם אתה רוצה להשאיר את קו הטלפון שלך מחובר למחשב תצטרך לשמור שבעתיים על ניקיון המחשב.

כמו כן אתה יכול לקחת מחשב ישן (גם פנטיום 2 יתאים למשימה) כמחשב יעודי לפקס וללא חיבור לאינטרנט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים