עבור לתוכן

הג'ויסטיק בk800i- עזרה דחופה לבעלי המכשיר- אני רוצה לקנות היום!

Featured Replies

פורסם

זהו לאחר התלבטות ארוכה החלטתי שאני הולך על הK800 ולא על הנוקיה 6120.

אני רק לא שלם לגבי עמידות הג'ויסטיק.. החזקתי את המכשיר ושיחקתי עם הג'ויסטיק- היה לי סבבה.

הבעיה שבגלל שאני רוכש את המכשיר ל-3 שנים אני מפחד שהג'ויסטיק יהרס..

בעלי המכשיר, איך אתם התרשמתם מעמידות הג'וסטיק ותפעולו??

האם ביטוח על הפלאפון מאפשר לי לתקן את הג'ויסטיק בחינם אם יש בעיה? אם לא בחינם אז כמה זה עולה לי?

פורסם

הוא אמור להיות בסדר.

אבל עדיין אני רואה עדיף את הנוקיה

פורסם
  • מחבר

עוד תגובות בבקשה זה די דחוף!

תודה אנשים :xyxthumbs:

פורסם

לי יש Sony Ericsson K700...האב המיטולוגי של K800 שהתחיל את תחום הצילום

מעוצב מאוד דומה לK800 רק קטן בהרבה...

הקיצר, יש לי בעיות עצבניות עם הג'ויסטיק שלו..אני מחזיק אותו כבר שנתיים וחצי ובשנה האחרונה הג'ויסטיק מתקלקל בתדירות מאוד גבוה של כל 3 חודשים בערך..

בכל מקרה- הביטוח מכסה את זה לחלוטין...אתה הולך אליהם ותוך רבע שעה הם מחליפים לך לג'ויסטיק חדש...

ובכל מקרה #2 - K800 אמור להיות עם ג'ויסטיק עמיד הרבה יותר...הוא כן יכול להתקלקל, אבל יקח לו זמן..וגם אם כן - הפרוצדורה של להחליף אותו היא קלה מאוד.

פורסם

לפי ההתנסות שלי עם K800 הגו'יסטיק ממש מעצבן, כל הזמן מתקלקל, אתה עושה למעלה ואז בדרך חזרה הוא גם עושה לך למטה וכו'...

אני משער לעצמי שהשירות אחריות יסדר לך את זה, אבל לא בטוח שזה שווה לך את כל הזמן והמאמץ על המכשיר...

אני הייתי ממליץ על 6120, אלא אם כן המצלמה באמת חשובה לך...

פורסם

לי יש את ה-K800 והג'ויסטיק הוא הבעייה כי גדולה של המכשיר פשוט ברגע שנכנס לכלוך לאיזור של הגו'סטיק אז הוא מתחיל לעשות בעיות ואת זה פשוט אפשר לפתור בלי ללכת כל הזמן לאורנג' ע"י ניקוי של האיזור. מה שכן המכשיר הזה שווה כל שקל פשוט מכשיר מצויין מומלץ ביותר.

פורסם

אישית אני לא ממליץ על סוני אריקסון בהשוואה לנוקיה. אני עברתי מנוקיה לס"א (דגם W810) וממש הצטערתי על זה. הג'ויסטיקים שלהם מעצבנים ונוטים להתקלקל (למזלי בדגם שיש לי אין ג'ויסטיק) והנדסת האנוש שלהם מעצבנת למדי. חשבתי שזה רק עניין של זמן עד שאני אתרגל לסוני אריקסון אבל זה לא קרה. יש להם פשוט כמה בעיות בתכנון של המכשירים שלהם. הבעיה הגדולה היא שאין כפתורים יעודיים ל send ו end , אלא יש לך שני כפתורים ג'נריים שהתפקיד שלהם משתנה לפי המצב שאתה נמצא בו (הבנתי שבדגמים החדשים שיצאו להם זה אמור להשתנות). מה שיוצר הרבה בעיות כמו למשל שאתה מתקשר למישהו ואז מתחרט ורוצה לנתק את השיחה, אז כל עוד אתה בשלב של המתנה הניתוק הוא הכפתור השמאלי, אבל ברגע שהוא עונה לך הניתוק קופץ לכפתור הימני והכפתור השמאלי הופך לרמקול ומשמיע את השיחה בקול רם במקום לנתק אותה... במכשירים של נוקיה דברים כאלה לא קורים.

פורסם

ה- K800i אצלי כבר כ-3 חודשים ובנתיים לא קרה כלום.

פורסם

אישית אני לא ממליץ על סוני אריקסון בהשוואה לנוקיה. אני עברתי מנוקיה לס"א (דגם W810) וממש הצטערתי על זה. הג'ויסטיקים שלהם מעצבנים ונוטים להתקלקל (למזלי בדגם שיש לי אין ג'ויסטיק) והנדסת האנוש שלהם מעצבנת למדי. חשבתי שזה רק עניין של זמן עד שאני אתרגל לסוני אריקסון אבל זה לא קרה. יש להם פשוט כמה בעיות בתכנון של המכשירים שלהם. הבעיה הגדולה היא שאין כפתורים יעודיים ל send ו end , אלא יש לך שני כפתורים ג'נריים שהתפקיד שלהם משתנה לפי המצב שאתה נמצא בו (הבנתי שבדגמים החדשים שיצאו להם זה אמור להשתנות). מה שיוצר הרבה בעיות כמו למשל שאתה מתקשר למישהו ואז מתחרט ורוצה לנתק את השיחה, אז כל עוד אתה בשלב של המתנה הניתוק הוא הכפתור השמאלי, אבל ברגע שהוא עונה לך הניתוק קופץ לכפתור הימני והכפתור השמאלי הופך לרמקול ומשמיע את השיחה בקול רם במקום לנתק אותה... במכשירים של נוקיה דברים כאלה לא קורים.

חרטוט.

בK800 בזמן שהוא מחייג הכפתר נקרא ביטול ונמצא מצד ימין ובשניה שעונים לך אז זה משתנה ל"סיים" ונשאר בצד ימין.

עברתי לSE אחרי 4 מכישרים של מוטורלה שבכולם היה כפתור יעודי ולקח לי בערך 2 שיחות להתרגל לאיפה כל הפתור ואיפה ניתוק וחיוג.

הדגם הנורמלי היחיד של נוקיה זה N95 שגם לא בדיוק הכי מושלם,אבל עדיף על כל האחרים שלהם.

לגבי גו'ייסטיק של K800 עובד כבר כמעט חצי שנה טוב מאוד ולא עושה שום בעיות טפו טפו טפו

פורסם
  • מחבר

תודה אנשים על העזרה.. אתמול קניתי את המכשיר ובנתיים מרוצה. מקווה שהג'ויסטיק לא יעשה בעיות ומקסימום כן אני מאמין שזה יקרה אחת לחצי שנה (מקווה!)

ובגלל זה יש ביטוח.

שוב תודה לכולם על העזרה!

-אפשר לנעול-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים