פורסם 2008 בינואר 1017 שנים הייתי במרדנית וביררתי בקשר למסך ואמרו לי שכבר לא כותבים A,S על המסך ואין דרך לבדוק, האם זה נכון?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים זה נכון, כבר לא כותבים. לפעמים אין דרך לדעת מלבד פירוק המסך.וכאילו מה זה משנה? אם אתה כל-כך נעול על המסך הבינוני הזה, תאמין לי שההבדל הקטן שמעט מאוד אנשים יוכלו להבחין בו בכלל בין A ל-S לא משמעותי בכלל. האנשים פה ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר זה נכון, כבר לא כותבים. לפעמים אין דרך לדעת מלבד פירוק המסך.וכאילו מה זה משנה? אם אתה כל-כך נעול על המסך הבינוני הזה, תאמין לי שההבדל הקטן שמעט מאוד אנשים יוכלו להבחין בו בכלל בין A ל-S לא משמעותי בכלל. האנשים פה ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה.כל תגובה שלך שלא קשורה לדל האיכותי זו התקפה, לא קראתי שכתוב בפורום הזה "פורום מסכי דל", לא צריך להזכיר את טיב המסך בכל פעם שנשאלת שאלה.אני נעול כי זה התקציב שלי כרגע והדגש על 22 אינצ'.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים פשוט מצחיק לראות אנשים מנפנפים המלצות על מסכים טובים בהרבה (ולא, זה לא רק DELL!) בטענה ש"אני מאמין שההבדל לא כזה גדול, ואני כנראה לא אבחין בו", בוחרים ב-SAMSUNG ואז עושים כזה עניין גדול מכל עניין ה"פאנל S, פאנל A, פאנל נ' סופית" שהוא באמת חסר משמעות.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים כל תגובה שלך שלא קשורה לדל האיכותי זו התקפה, לא קראתי שכתוב בפורום הזה "פורום מסכי דל", לא צריך להזכיר את טיב המסך בכל פעם שנשאלת שאלה.אני נעול כי זה התקציב שלי כרגע והדגש על 22 אינצ'.מנסים למנוע ממך לעשות טעות, תתמודד עם זה.התגובה של QttP היתה לעיניין, ולדעתי כדאי שתגיד לו תודה.זה נכון שאפשר לספור על יד אחת את מספר המסכים "20 המומלצים לקניה.אבל זה לא אשמת חברי הפורום.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר מנסים למנוע ממך לעשות טעות, תתמודד עם זה.התגובה של QttP היתה לעיניין, ולדעתי כדאי שתגיד לו תודה.ישנם דרכים להסביר, אז כשהגדולים מדברים... :-Xותשנה בפרטים שלך את ה-Main Display: Dell 2007wfg , פאדיחה לדל...חוץ מהסמסונג, יש מסך 22 אינצ' טוב יותר?
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים בוודאי במיוחד בשבילך מסך 22" איכותי :http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187964&DB4147=4153
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים בוודאי במיוחד בשבילך מסך 22" איכותי :http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187964&DB4147=4153יפה..מסך במחיר של מחשב שלם ;Dלפחות החברה הכי טובה למסכים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.