עבור לתוכן

[מחשב HTPC - בחירת כרטיס] HIS 3850 IceQ TurboX 512MB VS. 8800GT 512MB ?!?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אז כן - פרויקט מחשב HTPC (+ גיימינג) התחיל להתפתח בביתי.

ואשמח אם תוכלו לעזור טיפה בבחירת הכרטיס המתאים.

ההתלבטות נכון לעכשיו היא בין ה-HIS 3850 IceQ TurboX 512MB לבין ה-8800GT 512MB.

המחשב יחובר לפלסמה (Pioneer 5080HD למתעניינים) ע"י כבל HDMI.

מתוכננת צפיה בתכני HD (בעיקר 720P).

אם הרעיון של מחשב בסלון, ישר עלה הרעיון לשחק משחקים על הפלסמה (רזולוציה של 1365 על 768).

מי לדעתכם מבין הכרטיסים יעשה את העבודה הטובה ביותר? (מוזמנים להציע כרטיסים נוספים עם יש צורך - עד 250$ לערך).

נכון, אני יודע שה 8800GT חזק יותר במשחקים (למרות שלא בהרבה שמדובר ברזולוציות נמוכות), אבל ל-3850 יש:

DirectX 10.1 / Shader Model 4.1 / ATI Avivo / HDMI with Video and Audio / ATI Unified Video Decoder - UVD.

באופן כללי הוא כרטיס שמותאם יותר למולטימדיה (בהחלט טוב שמדובר במחשב HTPC).

אז השאלה העיקרית היא בעצם, איך ה8800GT מתמודד עם מולטימדיה, האצת HD, תמיכה ב-HDCP, והאם הHDMI שלו הוא כולל וידאו+קול כמו ב3850.

והאם הוא בעצם שווה את ה70 דולר הנוספים (מה שדי לוחצים על התקציב, ומביאים לפשרות לא רצויות כלכך בדברים אחרים).

שוב, תודה לכל העוזרים.

פיטר ;)

פורסם

אני במקרה כזה היתי לוקח

HD3870 עם 512 מגה.. יש בFOXPC ב 1240

רגע.. איזה גודל הטלויזיה?

פורסם
  • מחבר

I live in US so FOXPC is not relevant.

The 3870 is to much, the 8800gt is better in this price range.

The TV is 50", HDReady, the resolution is 1365X768 (not to hard to handle)

i think that i will go with the 3850, he is good enough to handle the 1365X768 resolution and he is great with HD.

i was hoping to get some more help from this forum but W.e. tnx anyway.

Peter.

פורסם

מקודם בעברית עכשיו באנגלית? מוזר..

עם יש לך תקציב ל8800GT אז יש לך גם HD3870 תעשה מה שאתה רוצה חח אני אמרתי את דעתי.. ובארצות הברית בכלל המחירים ממש זולים הHD3870 עולה שם 900 שקל גג עם 512 מגה וחברה איכותית...

פורסם
  • מחבר

ההודעה הראשונה נשלחה מהמחשב בבית - OS בעברית.

השניה מהמחשב בבצפר - OS באנגלית.

והשלישי שוב מהבית.

מסביר את התופעה ? ;)

וכן, ישלי תקציב ל88GT אבל מדובר ב70 דולר נוספים שתוכננו להיות מושקעים בשביל הביצועים הנוספים שהכרטיס נותן ע"ג ה3850.

לא משנה, תודה בכל מקרה.

פורסם

מקודם בעברית עכשיו באנגלית? מוזר..

עם יש לך תקציב ל8800GT אז יש לך גם HD3870 תעשה מה שאתה רוצה חח אני אמרתי את דעתי.. ובארצות הברית בכלל המחירים ממש זולים הHD3870 עולה שם 900 שקל גג עם 512 מגה וחברה איכותית...

אל טטעה אותו.

8800GT עדיף! תראה בבאנצ'ים שהוא עדיף ברזולוציות הנ"ל.

יש לי ניסיון עם ה88GT בTV 42" והכל רץ חלק.. משחקים וסרטים.

אין תקיעות(ויסטה עם מדיה סנטר)

פורסם
  • מחבר

ה-8800GT 512MB עולה בסביבות ה270$ (חברה מוכרת, גרסה טובה).

ה-HD3850 512MB עולה בסביבות ה200$ (שוב, חברה מוכרת - גרסה טובה של הכרטיס).

כמו שניתן לראות פה - http://www.guru3d.com/article/Videocards/485/10

ה-HD3850 של HIS - IceQ 3 TurboX נותן ביצועים זהים ל-HD3870 (ברזולוציות נמוכות - מה שבעצם חשוב לי).

נכון, ה-8800GT נותן ביצועים טובים גם כן, אבל לא משהו ששווה לי את ה70$ הנוספים. אני לא גיימר כזה רציני.

פיטר.

פורסם
  • מחבר

dennis14 תודה רבה על ההשקעה והחיפוש.

אבל,

לקנות מחנויות כמו alwayslowest.com או ncixus.com - מדובר בנפילה בטוחה.

בנוסף לקח שהכרטיס עצמו מגיע מחברה לא מוכרת, בכלל לא הכיוון שאני מחפש.

ה-3850 מ-Newegg הינו גרסת ה256MB של הכרטיס וזו הסיבה למחיר הנמוך.

גרסאות ה512 עולות 200$ לערך.

תריץ חיפוש של 88GT בNewegg / Zipzoomfly ותראה שהמחיר המינימלי הינו 270$ ומגיע עד ל100$ מעל זה.

להוציא 200$ על ה-HD3850 בגרסת ה-HIS - IceQ 3 TurboX לא נראה לי דווקא בזבוז.

מדובר בגרסה מומהרת המציגה ביצועים זהים ל-HD3870. כרטיס רחב בעל קירור מעולה! (זורק את האוויר החוצה - מעולה בשביל קייס קטן של HTPC).

חברה מעולה, עם אחריות ותמיכה. ומגיע בחבילה מאוד מרשימה, עם מתאם HDMI.

פיטר.

פורסם

למה זאת נפילה בטוחה ? אני שוקל אולי להזמין משם את אחד מה - 8800GT (דולר נמוך ומחירים מפתים).

בשביל הרזולוציה שלך אין הבדל בין 256MB ל - 512MB.

קנה את ה - 256MB הזול מ - BESTBUY (הם בסדר מבחינתך, נכון ?) ותחליף לאיזה קירור שאתה רוצה וייצא יעיל יותר וזול יותר.

וכמו שאני מציין פה כמעט בכל דיון, כל החברות הן אותו הדבר ואין משמעות למותג כל עוד יש אחריות של 3שנים.

ו - MSI היא אחת החברות המובילות לכרטיסי מסך, הן של NVIDIA והן של ATI, גם נותנת באנדל מצוין (LOTR:ONLINE ו - DIRT).

פורסם
  • מחבר

מהניסיון שלי, לאחר עשרות הזמנות מהאינטרנט - תמיד עדיף לקנות מחנויות רציניות, חברות מוכרות, ואף פעם לא את הדבר הזול ביותר.

חנויות רציניות (מדבר בעיקר על NewEgg) מבצעות RMA בלי שום שאלות! שירות לקוחות מעולה, משלוח מהיר ובעצם - עסקה מושלמת.

בנוסף, ההצהרה שלך על חברות הכרטיסים בכלל אינה נכונה.

שאתה קונה מחברה מוכרת אתה מקבל אחריות טובה בהרבה! אחריות שבאמת יש מאחוריה תמיכה, החלפה במקרה של בעיה, שרות לקוחות ובעצם - יש עם מי לדבר.

דבר שלא קיים בדרך כלל בחברות קטנות, ולא מוכרות.

פורסם

פיטר אני מסכים איתך לגבי החברות הגדולות...למרות שנהוג כאן בפורום לקנות את הזול ביותר...

לפי דעתי זה בולשיט כי יש הבדל בחלק מן המקרים.....(שיכול להתגלות גם מאוחר יותר)...

אני חושב להזמין מ NEWEGG את ה DIAMOND HD3850 512 MB במחיר הכי זול שיש כרגע של 190 דולר..

מה אומר עליו?

הוא יכול להתאים לך.

פורסם
  • מחבר

מה שאני יכול להגיד לך (אחרי 3 עסקאות מושלמות עם NEWEGG - כולל RMA אחד) זה שאני פשוט אוהב את החנות הזאת. ובהחלט ממליץ לרכוש משם.

מדובר בחנות אמינה מאוד! מחירים טובים! שרות לקחות מעולה! משלוח מהיר מאוד, תאור מוצרים מדוייק, ביקורות של אנשים שרכשו את המוצרים. מושלם.

לגבי הכרטיס עצמו אני לא ממש יכול לדבר כי אני לא מכיר את החברה המייצרת אותו (DIMOND האלה).

לגבי השבב עצמו, ה3850, הוא מעולה! ביצועים טובים מאוד, תמיכה מלאה בהאצת תכנים באבחנה גבוהה. בהחלט בחירה טובה.

פורסם

למה זאת נפילה בטוחה ? אני שוקל אולי להזמין משם את אחד מה - 8800GT (דולר נמוך ומחירים מפתים).

גם אני הייתי רוצה להזמין 8800GT מחו"ל.

מצאת חנות ששולחת לארץ בזול?

או שאתה מתכנן להשתמש בשירות משלוחים כלשהו?

ב- eBay המחירים לא זולים משמעותית...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים