עבור לתוכן

חשיפה ראשונה: Iriver תכריז על פלאפון ב 3GSM

Featured Replies

פורסם

יצרנית ה PMP הפופלארית iRiver נכנסת לשוק הסלולרי ותכריז על פלאפון ראשון בתערוכת 3GSM בפברואר, דומה לiPhone

iRiver GSM ,שם זמני של הפלאפון (עדיין אין לו שם) יצא ב2008.

הסלולארי יתבסס על מערכת הפעלה לינוקס בשונה לiPhone של אפל שמבוסס MacX

יכלול מסך 3 אינץ עם רזולוציה של 480 ו 272 פיקסלים.

אין מקשים, רק ג'וסטיק ניווט.

gsmarena_001.jpg

gsmarena_002.jpg

gsmarena_003.jpg

iRiver GSM ישוחרר לראשונה באירופה ומחיר אינו ידוע.

החשיפה הראשונה שנעשתה בתערוכת CES.

סירטון:

מקור:

iRiver hits on iPhone - GSMArena.com news

פשוט מדהים, מחכה בקוצר רוח :)

(נראה כמו שניסו להעתיק את העיצוב של אייפון)

פורסם

בידיוק אייפון + לינוקס,יש עוד חידושים?

פורסם

נראה חמוד ביותר, טיפה שמנמנן

אני מניח שהוא יתן נוק-אאוט רציני לאייפון מבחינת שמע, כך שהאייפון יאבד באופן רציני מיעודו

פורסם

2 טיפות מים כמו האייפון, אפילו התפריטים דומים :kopfpatsch:

פורסם

המוצר הזה פשוט ניראה זוועה! איך הם רוצים שהוא יתחרה באיפון? שהרי מוכר כל כך הרבה כי הוא "שיק"... לדעתי המכשיר הזה יהיה די אנונימי, ומוכר יותר בקרב האנשים ההתעניינים בתחום.

ועד כמה שאני אוהב תחרות, אני לא מת על העתקה, והממשק של המכשיר הזה, 1:1 איפון..

פורסם

אחחח איזה פאנבוי של אפל... ועל התקלות והעדינות של האייפון אתה דיברת פה???

פורסם

רוב התקלות טופלו כבר. עדינות של האיפון? כניראה שלא הבנת עד כמה הוא "חסון". למרות שאני דוגל בשימוש עם כיסוי סיליקון.

ואתה מוכן להסביר לי למה פאנבוי? הרי כל מה שעשיתי פה זה להסביר למה המוצר לדעתי לא יצליח.

פורסם
  • מחבר

אייפון אין לו תכונות בסיסיות שיש כמעט בכל פלאפון לשוק הנמוך כמו לשים שיר MP3 כצלצול, לעביר קבצים בבלוטו בין אחד לשני והודעות MMS

פורסם

אבל בעזרת תוכנות פשוטות אתה כן יכול להשים mp3 כצלצול. ככה שאני לא רואה את זה כחיסרון.

ברור שהמכשיר מסורס, אבל בשבילי (ובשביל שאר האנשים קצת מבינים) חלק גדול מהסירוסים הם אינם חסרונות.

ובכל מקרה, הדיון פה הוא לא על האיפון, אלה על המכשיר של iriver.

פורסם

אחחח איזה פאנבוי של אפל... ועל התקלות והעדינות של האייפון אתה דיברת פה???

תגיד, מתי לאחרונה עשית בדיקת ראייה? המכשיר נראה זוועה.

פורסם

מאכזב, המכשיר פשוט ממש מכוער.. חיצונית.

מבחינתי פה זה נגמר, אין טעם לדבר על שאר הדברים :)

פורסם

אני בספק אם זה יהיה הצבע היחיד ואם זה הפנל וIRIVER כבר הוציאו נגן דומה וזה הלך לא רע... אם זה באמת יצא ויתקן את הפשלות הגדולות של אפל אני קונה...

פורסם

טחחחחחחחחחח זה העתקה בעיינים של IPHONE,אם הוא ישווק במחיר גבוה מהאייפון או דומה לו הוא לא יצליח לפי דעתי.

יש לו עיצוב מכוער , הוא עבה ומקריח(סתם..) והוא כולה העתקה אחת עם מערכת הפעלה שונה .

חוץ מזה שלאייפון עיצוב הרבה יותר יפה ודק .. קריסטלי כזה .. אבל , אם הוא ישווק במחיר נמוך כמו 100-200 דולר מה שלא יהיה על בטוח אולי הוא יצליח..

פורסם

טחחחחחחחחחח זה העתקה בעיינים של IPHONE,אם הוא ישווק במחיר גבוה מהאייפון או דומה לו הוא לא יצליח לפי דעתי.

יש לו עיצוב מכוער , הוא עבה ומקריח(סתם..) והוא כולה העתקה אחת עם מערכת הפעלה שונה .

חוץ מזה שלאייפון עיצוב הרבה יותר יפה ודק .. קריסטלי כזה .. אבל , אם הוא ישווק במחיר נמוך כמו 100-200 דולר מה שלא יהיה על בטוח אולי הוא יצליח..

מה שלא יהיה על בטוח ???

פורסם

מה שלא יהיה על בטוח אולי הוא יצליח..

משפט גאוני. פשוט גאוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים