עבור לתוכן

צריך את עזרתכם, יש לי פלאפון ישן שאין לו מטען, אפשר לקמבן משהו?

Featured Replies

פורסם

שי לי מכשיר SK 1400 כמו בתמונה : http://www.mforum.ru/phones/images/skskyim1400i_415.jpg

הבעיה היא שאין לי מטען בשבילו, יש אפשרות לקמבן לו מטען אפילו חד פעמי?

פורסם

למכשיר הזה יש מעגל בקרת טעינה פנימי (אם אני זוכר נכון כי הוא כבר כמעט ולא מגיע לתיקון ), לכן אם תחבר מתח מתאים למגעי הטעינה שלו תקבל טעינה טובה ומבוקרת.

מחר אני ימדוד לך איזה מתח הוא צריך.

פורסם
  • מחבר

על הבטריה רשום 3.6V li-ion battery/ 680mAh

פורסם

המתח של הבטריה לא אומר כלום בנוגע למתח שהמכשיר צריך לקבל (חוץ מזה שסביר שהמתח בכניסה צריך להיות גבוה מ3.6 וולט)

הבעיה עם הדברים האלה היא שבד"כ התקעים שלהם הם מאוד לא סטנדרטיים ולכן קשה להתחבר אליהם ללא מטען (או פירוק המכשיר).

פורסם
  • מחבר

נכון, אבל אם אני מטעין רק את הבטריה?

פורסם

תראה, שאלתי את הוותיקים אצלינו ואפילו הם לא זוכרים את המתח. אבל אם תיתן 4 וולט צריך להיטען לך טוב.

בתחתית המכשיר יש 2 מגעים מוזהבים גדולים זה ההדקים של הטעינה, תיקח רב מודד ותמדוד את המתח שם

כדי לדעת איפה הפלוס ואיפה המינוס. ולשם תחבר מתח של 4 וולט. הנורית ביקורת של המכשיר צריכה להיות אדומה ובגמר הטעינה ירוקה.

לגבי חיבור ישיר של סוללה מאוד לא ממולץ, ללא מעגל בקרה על הטעינה הסוללה לא תחזיק לך הרבה טעינות.

מקווה שעזרתי

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אפשר להטעין דרך USB? כלומר לשים נגד (פה אני צריך עזרה) או משו כזה....

אין לי ידע רב באלקטרוניקה אבל אני יודע להלחים....

פורסם

עקרונית זה נראה לי קצת בעייתי לחבר את זה ל USB משום שזרם הטעינה גדול בהתחלה ואז קטן לכן לא ניתן לחשב ערך של נגד.

אבל אני לא בטוח ושמישהו יתקן אותי אם אני טועה.

וגם הזרם המקסימלי של יציאת USB היא כ 500 מיליאמפר. והמכשר צורך כ 1 אמפר כאשר הסוללה ריקה.

פורסם
  • מחבר

אז איך אני עושה את זה?

אני כמעט נוב מוחלט באלקטרוניקה אבל יש לי חבר שלמד אז הוא יוכל לעזור לי....

פורסם

למה את מתעקש על לחבר את זה דווקה ל USB?

תחבר את זה למקור אחר של 4 וולט וזהו.

פורסם
  • מחבר

אני לא מכיר מקור אחר, נראה לי שיש לי בבית שנאי של 4.5V או של 9V, מה לעשות עם זה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים