עבור לתוכן

שאלה סופר פשוטה בפיזיקה (של כיתה ח')...

Featured Replies

פורסם

השאלה היא ככה :

מהו מחירה של כל פעימת מונה ?

ואם אפשר אז בבקשה בבקשה איך הגעתם לתשובה... (אני יודע שאני עילג אבל יש לי מחר מבחן P:)

עריכה: אני מקווה שתבינו תתמונה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה הקשר לפיזיקה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

גם אני לא הבנתי מה הקשר... אבל מה זה משנה... אתה יכול אולי לענות לי בבקשה על השאלה, זה ממש חשוב לי ואני יודע שזה ייקח לך שנייה...

פורסם

מספר שיחות חלקי המחיר הכללי ייתן לך מחיר לשיחה אם לזה אתה מתכוון...

אם 100 שיחות עלו 60 ש"ח אז שיחה עלתה 100\60=0.6

ד"א תגיד למורה שלך שהיא סתומה - מסתבר שהיא חיה באידיליה שאתה משלם סכום קבוע על כל שיחה לא משנה כמה זמן דיברת + אתה משלם סכום מהקבוצה של המספרים הראילים (אם דיוק אינסופי) בעזרת מספרים מהקבוצה Q, היא המציאה את המתמטיקה מחדש.

עכשיוו שמתי לב שככל שאתה מדבר יותר אתה משלם יותר עבור כל שיחה, בטוח שאתה לא מחסיר נתון כלשהוא?

פורסם
  • מחבר

ישמצב ששחכתי לציירן שיש תשלום קבוע ? אופס.... לפי מה שרואים (מה שאני ראיתי) התשלום הקבוע הוא 37~38...

פורסם

איבדת אותי...

איך התשלום קבוע אם בפרוש הגרף מראה שציר Y, ציר החשבון,עבור M שונה מ1 , היחס בין Y לX משתנה כל הזמן...

שים לב - עבור 20 שיחות שילמת 40 שקל -> כלומר, שילמת שני שקל לשיחה.

עבור 100 שיחות שילמת 60 שיקל -> כלומר, שילמת 0.6 שקל עבור כל שיחה.

פורסם

נו באמת.

x = מחיר לשיחה.

y = התשלום הקבוע.

100 שיחות עולות 60 ש"ח => x*100+y = 60

60 שיחות עולות 50 ש"ח => x*60+y = 50

נחסר את המשוואות - x*40 = 10 => x = 0.25

פורסם

אתה לא יכול לקבוע את X כמשתנה של מחיר לשיחה בפונקציה ליניארית מאחר והוא מוגדר לרוץ מ0 עד אינסוף עבור מספר שיחות.

הראתי בהודעה למעלה איך אתה מקבל שני מחירים שונים עבור שיחה מתוך הפונקציה זה סותר את ההצהרה..

פורסם

מתי אמרתי ש-x הוא משתנה בפונקציה הלינארית?

x הוא המקדם של הפונקציה הלינארית.

אם אתה רוצה, אני אנסח את זה אחרת:

a = המחיר לשיחה.

b = התשלום הקבוע.

עכשיו תחליף בהודעה הקודמת שלי את x ב-a ואת y ב-b.

פורסם
  • מחבר

שניצל אני סוגד לך !! (ת"מ)

הבנתי טוב תפיתרון שלך !! תותח !! תודה !

פורסם

טעות שלי.... לא הבנתי שהמחיר הקבוע מתייחס לתשלום שמשולם בחודש בלי קשר לשימוש (B של פונקציה ליניארית), אני הבנתי שהכוונה היא שיש תשלום קבוע עבור כל שיחה.

פורסם

זה מטומטם. המשתנים לא נכונים, במקום 100 שיחות זה אמור להיות 100 דקות --> ככה שהתשובה תהיה מחיר לזמן דיבור בשיחה אחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים