פורסם 2008 בינואר 917 שנים הרופא הביא לי גלולות נגד פצעונים ומשחה עכשיו השאלה שלי הם לא מיבשים את הפנים? מישהו השתמש בהם? :s05:שמעתי זה לא טוב לפנים ומיבש אותם וגם לא טוב לגדילה?! ... ד"א קוראים לגלולות: מינוציקלין ולמשחה :נאו-מדרולבקיצור אני מפחד לקחת אותם מישהו השתמש בהם???
פורסם 2008 בינואר 917 שנים לקחתי פעם את המינוצקלין ולא היו לי תופעות לוואי, אך הן גם לא עזרו מיודע מה.. הזמן עשה את שלו
פורסם 2008 בינואר 917 שנים לקחתי פעם מינוציקלין אבל הפסקתי כי התפתחה אצלי דלקת קרום הלב. לא יודע אם קשור או לא. 99% שלא. סתם בא לי להפחיד אותך. ;D
פורסם 2008 בינואר 917 שנים גם אני לקחתי מינוציקלין (או מינוקלין - זה אותו דבר). לי זה עזר אבל הייתי חייב להפסיק כי נהייתה לי דלקת בכבד. כמובן שאי אפשר לדעת בוודאות כי זה נגרם מהכדורים, אבל שללו כל דבר אחר אפשרי...
פורסם 2008 בינואר 917 שנים איזה מזל ששבורכתי בפרצוף נקי חלק ויפה (: אבל תיזהר...חבר שלי נהייתה לו דלקת במשהו חשוב (אני לא זוכר איפה) בגלל זה
פורסם 2008 בינואר 917 שנים איזה מזל ששבורכתי בפרצוף נקי חלק ויפה (: אבל תיזהר...חבר שלי נהייתה לו דלקת במשהו חשוב (אני לא זוכר איפה) בגלל זה אתה רק עכשיו ניכנס לגיל ההיתבגרות על מה אתה מדבר
פורסם 2008 בינואר 917 שנים חחחח, לכולם ניהיה דלקת בחלק מסויים בגוף, אבל לא בטוח שזה מזה . עזוב אותך שטויות אח שלו!, תפסיק לאכול שומנים, תתאמן קצת, ותוסיף לפנייך מנרלים.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים איזה מזל ששבורכתי בפרצוף נקי חלק ויפה (: ;Dבאמת זה הרגשה נפלאה.ואני חשבתי שהפנים שלי יהיו מרוססות בפצעים.פותח התראד, מן הסתם לא השתמשי בזה אבל אני מאחל לך עור חלק כתחת של תינוק. ;D
פורסם 2008 בינואר 917 שנים אתה רק עכשיו ניכנס לגיל ההיתבגרות על מה אתה מדברמאיפה אתה יודע מה הגיל שלו?(בכלל אולי כדי לפתוח אשכול היכרות?)עמית איזה ספאמר יאללה 75 הודעות... לקח לי מלא זמן להגיע למאה שלושים שיש לי
פורסם 2008 בינואר 917 שנים חברים, מינוציקלין זו אנטיביוטיקה. זהו לא גורם לדלקת. : בקשר ללאכול שומנים- דיי עם הסיפורי סבתא האלה. אין קשר בין כמות השומן שאוכלים לאקננה. ולשאלה: מינוציקלין אינו מיבש את הפנים. התרופה שמייבשת את הפנים היא רוקוטאן ותפקודה שונה לחלוטין מאשר מינוציקלין.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מאיפה אתה יודע מה הגיל שלו?(בכלל אולי כדי לפתוח אשכול היכרות?)עמית איזה ספאמר יאללה 75 הודעות... לקח לי מלא זמן להגיע למאה שלושים שיש לייש דבר שניקרא פרטים..... הוא ילד בן 15
פורסם 2008 בינואר 917 שנים יש דבר שניקרא פרטים..... הוא ילד בן 15לול לא חשבתישהוא כתב בפרופיל ...אני יודע שהוא בן חמש עשרה אני מכיר אותו..
פורסם 2008 בינואר 917 שנים בקשר ללאכול שומנים- דיי עם הסיפורי סבתא האלה. אין קשר בין כמות השומן שאוכלים לאקננה. שנה שעברה הציגו לנו סרט בביצפר שקשור לפצעונים. הפצעונים מפועים עקב כך שהגוף ''אוגר'' שומנים בפנים וזה מופיע עקב זאת. ושמינרלים מפחיתים זאת.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מה אני יכול לאכול שרווי במינרלים ויעזור?אצלי זאת בעיה מציקה.אני מקפיד על הגיינה ומשחה כל לילה.אבל יש לי פצעים רק בצד אחד של הפנים (זה מעפןן) הצד אדום ויש אולי 3-4 פצעונים אבל הבעיה שהוא אדום.זה הצד שאני ישן עליו בלילה (לא מסוגל להחליף צד או לישון על הגב)אני לאדע מה לעשות זה כבר מלא זמן ככה ולא עובראני ממליץ על המשחה "בנזק"היא חסרת ריח לחלוטין, ונספגת תוך כמה דקות, ולא רואים כלום (תאמת זה עושה את העור יפה יותר) ככה שאפשר ללכת עם זה לבצפר..וזה יעיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.