עבור לתוכן

האם למסך המחשב Dell 2007FP ישנו חיישן תאורה שקובע כמה אור המסך יפיק במצב מסוים?

Featured Replies

פורסם

כי לפעמים נראה לי שהמסך מחשיך מידי כשאני מדליק את האור בחדר. ומאיר כאשר אני מכבה את האור בחדר...

האם יש דבר כזה או שזה רק אני?? :nixweiss:

פורסם

לא, אין באף דגם של Dell חיישן בהירות.

פורסם
  • מחבר

אז אולי יש מצב שהמסך נדפק או משהו? כי לפעמים אני מרגיש שהמסך מחשיך או נעשה יותר מואר?

בדקתי עם הדרייברים של הכ.מסך וזה לא בגלל זה... איך אני יכול לוודא לבטח שהמסך נשאר באותה רמת בהירות?

פורסם

לי נראה שזה דווקא קשור בכך שבעת מעבר מאור לחושך מוחלט ולהיפך, האישונים שלך משנים את יכולת האבחנה שלך בגלל תאורת החדר (באור האישון נהיה צר יותר), ולכן נדמה לך שאתה רואה את הבהירות של המסך באופן שונה בחושך לעומת באור.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שזה גם קשור לתאורת החדר עצמה? כי יש לי מנורת להט. שמפיצה אור צהבהב כזה. אתה בטח מכיר את האור הזה...

האם יש לו השפעה גם כן על הצפייה שלי במסך?

פורסם

יש מצב שזה גם קשור לתאורת החדר עצמה? כי יש לי מנורת להט. שמפיצה אור צהבהב כזה. אתה בטח מכיר את האור הזה...

האם יש לו השפעה גם כן על הצפייה שלי במסך?

מומלץ להחליף אותה למנורת פלורסנת לוקח 80 אחוז פחות חשמל ומפיק אותו אור. :screwy:

פורסם
  • מחבר

צודק אחי. אבל הבעיה שיש לי מאוורר תקרה ובתוכו אפשר לשים רק מנורת להט כזאת. אחרת ממזמן הייתי לפלורוסנת...

ושוב השאלה שלי. האם האור של המנורה משפיע כאשר מתבוננים במסך המחשב?

פורסם

כל הבדל של אור וחושך משפיע על התחושה שלך. אבל זה רק התחושה שלך. לי יש נורת להט בחדר ואין שום בעיה עם המסך.

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני שואל ומתייעץ... האם יש דרך לבדוק שבאמת המסך תקין לחלוטין בעניין הבהירות שלו?

פורסם

בוא'נה מאיפה השאלות המפגרות האלה?!

האם יש אפשרות לבדוק שהמסך שלי תקין לחלוטין ולא הוא מהווה את הסיבה לרעידות אדמה בתורכיה?

לך לרופא עיניים, בן-אדם!

פורסם
  • מחבר

"בוא'נה מאיפה השאלות המפגרות האלה?!" למה להכניס דיבור חולין לפורום קדוש אחי?

אני שואל זאת מכיוון שהמסך באמת מציג בהירות יתר וכבר נכתב על זה כאן ובמקומות אחרים... לאחר הורדת הבהירות המסך נראה עדיין בהיר. וכשמורידים את הבהירות אז נהיה חשוך מידי שזה גם לא טוב.

אני שואל לעצה איך לאזן את הבהירות של המסך ככה שהוא יהיה בצורה אופטימלית. הרי ההגדרות מהקופסא שלו צריכות קצת שיפוץ האם אני טועה כאן? תודה רבה והמשך ערב טוב :xyxthumbs:

פורסם

עליך לכוון את הבהירות כך שתהיה נוחה לך. ולא לי ולא לאף אחד אחר.

בנוסף, אל תעבוד מול המסך בחושך מוחלט.

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי... לכוון את הבהירות דרך הכ.מסך? או המסך עצמו? וכשאתה אומר לכוון את הבהירות ע"י הערך "Brightness" או שגם צריך לשחק עם ה"contrast"? ולגבי הצבעים של המסך האם צריך לכוון גם אותם? כי למען האמת אין לי מושג בכיוונון צבעים...

פורסם

עדיף שתכוון דרך המסך ורק את הבהירות אם אתה לא מבין בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים