עבור לתוכן

חיבור המחשב ל LCD ???

Featured Replies

פורסם

חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic

לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???

פורסם

קודם כל זה לא הפורום הנכון

דבר שני איך חיברת? HDMI?

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי פורום בסגנון הזה..

וכן חיברתי עם HDMI זה כולל אודיו בכלל?

פורסם

הגדרת בדריבר של הכרטיס מסך ? עברת על כל הערוצים של הכניסות hdmi בטלוויזיה ?

פורסם
  • מחבר

אני רואה את התמונה אבל רק את הרקע של השולחן עבודה לא את האייקונים, שיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להגיע למצב שאני יראה את אותו דבר בדיוק במסך של המחשב לזה שבמסך הטלויזיה...

פורסם
  • מחבר

ניסיתץי לא הצלחתי, פתאום אני גם רואה שכשהמחשב עולה רואה אותו דרך הטלוזייה ולא דרך המסך שלי...

והאם כבך של HD כולל אודיו ??

פורסם

במקרים מסויימים HDMI מעביר גם אאודיו

תנסה לשחק עם הגדרות התצוגה בדרייבר אם אתה לא רואה על המסך של המחשב כלום.

פורסם

כנס ל nvidia control panel

ושמה בהגדרות של טלויזיה תגדיר אותה במצב . clone (אם אני זוכר נכון צריך להריץ קודם wizard של הגדרות טלויזיה או משהו כזה)

עכשיו אתה אמור לראות בטלויזיה בדיוק כאילו זה המסך של המחשב.

מה שחשוב זה שהטלויזיה תהיה מוגדרת כ CLONE (כלומר העתק) ולא DUAL או מצבים אחרים שאז באמת אתה רואה רק את התמונה שעל הדסקטופ אבל לא יותר מזה.

פורסם

מה שאתה רואה זה כנראה extended desktop מצד שהשולחן עבודה שלך נפרס על 2 מסכים שבצד הריק אתה יכול להריץ סרטי ולהשתמש במסך הרגיל של המחשב למה שאתה רוצה , אני משתמש בעיקר בזה כשאני רואה סרטים , בשביל משחקים ושימוש שוטף תשים על clone או אם אתה רוצה לבטל את המסך אז כprimary

פורסם

רק שכשאתה בclone הרזולוציות של שניהם הן אותן רזולוציות.

פורסם
  • מחבר

אני אבדוק אחזיר תשובה [br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 16:17:37

אוקיי הצלחתי לראות תודה.. אבל למה שכשהמחשב עולה אני רואה את הנתונים דרך הטלויזיה ולא דרך המסך מחשב למרות שהוא מחוגדר כראשי ???

ואין אודיו אין קול... חשוב לציין שיש לי מתאם של HDMI ביציאה של המחשב...? צריך כבל נוסף ?

פורסם

לא כל מתאם hdmi מהמחשב מעביר גם סאונד תבדוק את זה עם הלוח\כרטיס מסך

פורסם

אם כרטיס הקול לא מחובר בצורה כלשהי לכרטיס מסך, אז אין שום סיבה שיעבור קול בכבל הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים