פורסם 2008 בינואר 717 שנים חיברתי את המחשב לטלויזיה בחיבור HD , גם בכרטיס מסך חדש ג'יפורס 8800 gt sonic לא מצליח לראות בטלויזיה את המחשב מה עלי לשנות איזה הגדרות ???
פורסם 2008 בינואר 717 שנים הגדרת בדריבר של הכרטיס מסך ? עברת על כל הערוצים של הכניסות hdmi בטלוויזיה ?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר אני רואה את התמונה אבל רק את הרקע של השולחן עבודה לא את האייקונים, שיחקתי עם ההגדרות ולא הצלחתי להגיע למצב שאני יראה את אותו דבר בדיוק במסך של המחשב לזה שבמסך הטלויזיה...
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר ניסיתץי לא הצלחתי, פתאום אני גם רואה שכשהמחשב עולה רואה אותו דרך הטלוזייה ולא דרך המסך שלי...והאם כבך של HD כולל אודיו ??
פורסם 2008 בינואר 717 שנים במקרים מסויימים HDMI מעביר גם אאודיותנסה לשחק עם הגדרות התצוגה בדרייבר אם אתה לא רואה על המסך של המחשב כלום.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר זה הכרטיס מסך שלי : כרטיס מסך:Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 Retail
פורסם 2008 בינואר 717 שנים כנס ל nvidia control panelושמה בהגדרות של טלויזיה תגדיר אותה במצב . clone (אם אני זוכר נכון צריך להריץ קודם wizard של הגדרות טלויזיה או משהו כזה)עכשיו אתה אמור לראות בטלויזיה בדיוק כאילו זה המסך של המחשב. מה שחשוב זה שהטלויזיה תהיה מוגדרת כ CLONE (כלומר העתק) ולא DUAL או מצבים אחרים שאז באמת אתה רואה רק את התמונה שעל הדסקטופ אבל לא יותר מזה.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מה שאתה רואה זה כנראה extended desktop מצד שהשולחן עבודה שלך נפרס על 2 מסכים שבצד הריק אתה יכול להריץ סרטי ולהשתמש במסך הרגיל של המחשב למה שאתה רוצה , אני משתמש בעיקר בזה כשאני רואה סרטים , בשביל משחקים ושימוש שוטף תשים על clone או אם אתה רוצה לבטל את המסך אז כprimary
פורסם 2008 בינואר 817 שנים מחבר אני אבדוק אחזיר תשובה [br]פורסם בתאריך: 8.01.2008 בשעה 16:17:37אוקיי הצלחתי לראות תודה.. אבל למה שכשהמחשב עולה אני רואה את הנתונים דרך הטלויזיה ולא דרך המסך מחשב למרות שהוא מחוגדר כראשי ???ואין אודיו אין קול... חשוב לציין שיש לי מתאם של HDMI ביציאה של המחשב...? צריך כבל נוסף ?
פורסם 2008 בינואר 817 שנים אם כרטיס הקול לא מחובר בצורה כלשהי לכרטיס מסך, אז אין שום סיבה שיעבור קול בכבל הזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.