עבור לתוכן

התחדשתי ב-SCYTHE KAMA-METER, תמונות, וידאו וחוות דעת על מאוורר SUNON

Featured Replies

פורסם

התחדשתי בפאנל שליטה על מאווררים SCYTHE KAMA-METER והחלטתי לבדוק את קצה יכולתו של מאוורר התעשיה SUNON.

כאמור, אני משתמש בספק כוח שיש אומרים שהוא אינו איכותי THERMALTAKE TR2 470W אבל כבר מזמן הוא הוכיח לי אחרת.

הספק מחזיק:

4 מאווררים 120 מ"מ

2 דיסקים קשיחים

כרטיס מסך X1950XTX

די וי די

פאנל שליטה של SCYTHE

ונכון לעכשיו גם מאוורר תעשייתי SUNON 6.8W

דיי מכובד לספק כמעט "ג'נרי"

כמה מילים על הפאנל, הוא מגיע עם חיבור ל-4 מאווררים, חיבור שליטה למערכת שמע ו-4 חיישני טמפ'(אני משתמש רק באחד)

כמה וואט בפאנל לכל ערוץ איני יודע מכיוון שלא מצאתי את הנתונים אבל לפי ה-SUNON הוא מחזיק 7W לערוץ ללא כל בעיה.

ארבעה מאווררים יש לי במארז(לא כולל כרטיס מסך), 2 של SCYTHE ו-2 של זלמן והם מאוד שקטים במהירות נמוכה עד כבלתי נשמעים.

הפאנל לא יכול לכבות את המאווררים שלא יעבדו, רק ה-SUNON ניתן לכיבוי תוך כדי הורדת המתח.

מטרת הבדיקה שלי היא לדעת האם ה-SUNON טוב לשימוש יום יומי שקט

ואכן כך במהירות נמוכה הוא בלתי נשמע כמו הזלמן וה-SCYTHE

וכשמעלים מתח הוא הופך ל-"מנוע סילון" עם סחיפת אוויר לא נורמלית, בהתחלה חשבתי שיעוף לי איזה כרטיס במארז,

כה עוצמתי, כך שיש לו ויברציות חזקות אם הוא לא מחובר היטב למשטח יציב.

בסופו של דבר אני מרוצה מפאנל השליטה, הוא מאוד איכותי, יפה לעין ועושה את העבודה בצורה טובה ביותר.

בקשר לסונון, כרגע הוא מחובר אצלי בעוצמה נמוכה והוא אינו מורגש, אך ניתן לזמן לדבר ונבדוק עד כמה הם עובדים טוב ביחד.

וידאו:

http://rapidshare.com/files/81965564/CIMG1096_NEW_NEW.avi

SUNON:

2005049485396139173_th.jpg2005099511898811689_th.jpg

פורסם

ביקורת למה?

ביקורת ל KAMA-METER, אולי תגלה משהו מעניין שעוד לא ידעת.... אבל אתה לא חייב ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים