פורסם 2008 בינואר 717 שנים I've yet to watch "לא לפני הילדים" but I dislike "קצרים" extremely. Most of the sketches are idiotic, not funny. On top of that most of their sketches are not based on original materials, but on materials taken elsewhere (I've seen a few identical sketches done on other shows, or they base them on Internet videos...).
פורסם 2008 בינואר 717 שנים התכנית קצרים מבוססת בעיקר על תכנית מערכונים בשם The Sketch Show.הרבה מהמערכונים שם מתורגמים מילה במילה.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים 'לא לפני הילדים' לא מצחיק בגרוש, אחת ל5 מערכונים בערך מצליח להעלות חיוך על שפתיי. 'קצרים', עם כמה שאפשר לראות את הפאנצ'ליינים מקילומטרים, עדיין מעבירים את הבדיחות יותר טוב.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מת על 'לא לפני הילדים' משטרת הקוקסינלים לא לזוזזזזזגם קצרים טוב אבל אני מעדיף את לא לפנילמה כל אחד צריך לאהוב רק אחד ולשנוא את התוכנית השניה? שתיהן איכותיות.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים קצרים זה יותר למבוגרים.לא לפני הילדים לצעירים יותר (האירוניה)בכל מקרה לא לפני הילדים קורע אותי, השחקנים שם יותר מצחיקים אותי מהשחקנים בקצרים והמערכונים פשוט הורגיםהלו ז'אדק ;D
פורסם 2008 בינואר 717 שנים קצרים זה יותר למבוגרים.לא לפני הילדים לצעירים יותר (האירוניה)אתה קורא לי זקן? :'(
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים ללא ספק לא לפני הילדים הרבה יותר טוב+1קצרים סתם מפגר והפאנץ' ליין תמיד צפוי (ואם לא תמיד אז ב90 אחוז מהמקרים) וגם כשהוא מגיע הוא צולע לגמריי
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים זה נבלה וזה טריפה, בדיוק הדוגמא שאי אפשר לקחת כול פורמט שקיים בעולם ולהלאים אותו, הומור בריטי לא יתפוס בישראל, המנטליות שונה לגמרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.