פורסם 2008 בינואר 917 שנים אולי נהרס משהו בכרטיס בכל מקרה לא נזק גדול אתה יכול לחפש את כרטיס הAGP הזול ביותר שקיים ועדיין תקבל כרטיס הרבה יותר טוב
פורסם 2008 בינואר 917 שנים הדבר האחרון שעולה לי לראש, זה לעשות "RESET" על הביוס... לא יודע אם זה יעזור, אבל אפשר לנסות! ???
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר אממ ת'אמת אני התקנתי כבר מחדש את הדרייבר במחשבה שזה בעיה בו אך לא ואיך עושים RESET לביוס ואם זה מצריך פירמוט או משהו כזה?
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים זה לא מצריך פירמוט... CLEAR CMOS אתה עושה בעזרת JUMPER או הוצאת סוללה למספר שניות ואז החזרה למקום... המחשב אמור להיות מכובה! JUMPER: סוללה:
פורסם 2008 בינואר 1917 שנים מחבר ואי מזה תודה אני עכשיו יכבה ויבדוק ואז אני יערוך ויכתוב אם עבד או לא..
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים מחבר אחים שלי היה לי בעיה באינטרנט בגלל זה לא הגבתי...לא זה לא עובד הוצאתי ת'סוללה לחצי דקה החזרתי ועדיין לא עובד...תעזרווו לי כי אפילו רוב משחקי הפלאש עושים לי בעיות..
פורסם 2008 בפברואר 817 שנים נסה להוציא את הכרטיס מסך ממקומו ולנקות טיפה אבק ולהחזיר את הכרטיס למקום..
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים אחלה כרטיס.....צבע אותו בכחול וזרוק אותו אל האוקיינוס הקרוב לביתך או במקרה שלנו בישראל צבע אותו בירוקנראה לי יש לי MX440 אם אני ימצא אותו הוא שלך.....במחיר מזערי ואני גם ינסה להתקין לך עליו מאוורר של פנטיום 3
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים מחבר חחחחחחחחחחח לא מצחיק נו אז יש לי כרטיס דפוק מה אתם מסתלבטים?שמעו שמתקינים אצלי את הדרייבר הוא מתקין קבצים לאיזושהי תיקייה שהוא מסיים הוא מתחיל עם ההתקנה של הדרייבר עצמו..שאני מוחק ואז מתקין מחדש הוא שואל אם לעשות OVERWRITE יענו לשכתב את הקבצים בתיקייה אז אולי אני ימחק את התיקייה ואז הוא יתקים קבצים חדשים ואז אולי יעבוד..ומזה R.I.P???אה ואם אני משחק במשחק פלאש ואז משנה את הREFRESH RATE אז זה מוריד את את הקווים וכל הבלאגן רק הקטע שבזמן משחק לא יוצא לי לשנות וזה מעצבן כל פעם לשנות....אז נראה לי זה משהו בREFRESH או לא יודע קיבינימט איפה כל המומחים שהיו פה לפנייי שנה שנתיים..
פורסם 2008 בפברואר 917 שנים קיבינימט תגיד לחברה שלך.אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו refreshlock בשביל לנעול את הקצב עדכון.
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים מחבר כל הבעיות במשחקי מחשב ואפילו במשחקי פלאשקיבינימט תגיד לחברה שלך.אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו refreshlock בשביל לנעול את הקצב עדכון.אחי אני התכווהתי שכל האחרים שהגיבו פה "זרוק אותו לאוקיינוס וצבע בכחול "וכל השטויותצ הם לא עוזרים אבל אתה ועוד כמה עוזרים פשוט בכל פורום יש ת'ספאמרים שלא מבינים כלום ומגיבים
פורסם 2008 בפברואר 1117 שנים אז משחקי flash לא מושפעים מה refresh rate ? בכל זאת, גם הייתי מחפש אצל חברים / אנשים שאתה מכיר כרטיס ישן כזה כי כמו שאמרו פה (והציעו) יש להרבה אנשים מחשבים / כרטיסים כאלו זרוקים בצד ללא שימוש. כי בהחלט יתכן שפשוט הכרטיס הגיע לסוף החיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.