פורסם 2003 באפריל 922 שנים שלוםאני מתכנן בעתיד הקרוב לקנות ריידון 9700 פרואני מתלבט בין שני החברות האלהמישהו יכול להמליץ לי על אחת מהשניים וגם עם מחיר עם אפשר?תודה
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים המאוורר של ה-GIGABYTE פשוט גרוע.... מת לי כבר פעמיים....ואני יודע על מקרים נוספים. כדאי לקחת את זה בחשבון.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הATI עולים פחות מGIGABYTE זה חשוד אבל האיוורור של הGIGABYTE מאד זבלאיפה בדיוק ה-ATI עולה פחות?!!? לא מצאתי שום חנות כזאת. ה-ATI עולה 2400 ברוב המקומות.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים מחבר אני יותר מעדיף את ה ATI אבל איפה אני יוכל לקנות אותו??אני לא קונה מחנויות באינטרנט
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים לרוב/כל חנויות האינטרנט יש סניפים פיזיים שהכתובת מופיעה באתר החנות.לא תמצא את זה במקומות כגון באג, אופיס דיפו ויוניברס, אני מבטיח לך.ואני עדיין ממליץ לך על הGIGABYTE.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הבדל של כ 300, 400 ש"ח כאשר ה ATI יקר יותר.לאלו שנישרפו המאורר, ביצעתם OC כלשהו או שסתם ככה המאורר נדפק ?
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הOC תלוי במאוורר, אבל המאוורר לא תלוי בOC. בכל אופן, אני לא יודע מה גרם לזה, אבל זה ממש שלא צריך לעניין אותך. העיקר שהכרטיס עובד. כלומר, אם כל המאווררים שבכל הכרטיסים של Gigabyte היו דפוקים, אתה היית הולך על הכרטיס של ATi? ממש לא, כי בכל זאת אפשרי לקנות מאוורר טוב יותר בפרט ולחברו לכרטיס. הביצועים יכולים להיות אף טובים יותר מביצועי מאוורר המקור. ממש לא חכם להסתכל אפילו לכיוון של ATi.ואגב, אם אתה מוצא חברות אחרות מלבד Connect3D, Gigabyte, Hercules, Sapphire ו-ATi, הצג אותן כאן כי הן עשויות להוות גם כן אופציה.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים יש את TYAN אבל היא לא ממש מוכרת (במיוחד לא בישראל) אבל מתמונות שמתי לב שיש לה היטסינקים נחמדים מאוד!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.