פורסם 2008 בינואר 617 שנים שלום לכולם!!יש לי טיפה בעיה על הסאונד במחשב....האקווליזר של REALplayer לא ממש עובד ודי נמאס לי להתאים אקווליזר של כל תוכנה כל פעם מחדש...רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לשלוט בעזרתה על כל הסאונד שהמחשב מוציא(יש לי כרטיס קול מובנה)חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי.תודה(אם זה לא הפורום הנכון נא להעביר)
פורסם 2008 בינואר 617 שנים איזה כרטיס קול יש לך?יש כרטיסים מובנים שיש להם אקווליזר בדרייבר עצמו (כמו כרטיסים של ריאלטק).
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר לא יודע... חיפשתי בDEVICE MANAGER אבל לא היה כתוב שם(או שלא שמתי לב).איפה אני אמור לבדוק?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים בתוך sound, video and game controllers יש לך כל מיני דברים כמו קודקים והתקני מערכת ויש אחד שהוא עם שם ייחודי חוץ מזה אתה גם יכול לבדוק באתר של החברה שייצרה את הלוח אם איזה "כרטיס קול" הם שמו על לוח האם.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר OK נראה לי שיש לי :SoundMAX integrated digital audio.אומר למישהו משהו?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים זה כרטיס קול של analog devicesתבדוק ב everest מה הדגם שלו בדיוקתוכל להיעזר גם בעמוד הזה אם זה מחשב "בראנדי":http://forms.analog.com/Form_Pages/soundMAX/soundMAXtechSupport.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.