פורסם 2008 בינואר 617 שנים שלום! לאחר כמה השוואות שערכתי בין הוויסטה לXP גיליתי שהביצועים במשחקים בXP הם פי כמה טובים! כמו בוגאטי ווירון(407קמ"ש) לסוברו אימפרזה טורבו(270קמ"ש). רציתי לשאול איך מפרמטים. ??? בחיים לא עשיתי זאת! מישהו יכול לפרט לי איך לפרמט? האם יש אפשרות לפרמט רק תיקיה אחת? ויש לי כונן דיסקטים במחשב. תודה מראש
פורסם 2008 בינואר 617 שנים פשוט מאוד:אתה מכניס דיסק של XPעושה דרכו BOOTובוחר לפרמט את הכנון הקשיח לפני ההתקנה.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אתה קובע בביוס שיעשה BOOT מכונן אופטי לפני דיסק קשיח אם זה כבר לא קבוע נכנס להתקנה של חלונות בשלב שהוא מזהה לך את הדיסק הקשיח אתה בוחר לפרמט אותו ל NTFS ואחרי זה מתקין את מערכת ההפעלה עליו כרגיל.מה עוד אתה רוצה לדעת?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר תגיד לי אם מה שאני כותב זה נכון:1. להגדיר בבBIOS שיעשה BOOT מהכונן האופטי.2. להכניס לכונן אופטי דיסק של וויסטה.3. ובוחר לפרמט לNTFS. נכון?יש לי הראד דיסקים שיש עליו שתי מחיצות. על אחת נמצאת הוויסטה ועל השניה עוד כל מיני דברים.אז יהיה לי אפשרות לפרמט רק את המחיצה עם הוויסטה?
פורסם 2008 בינואר 717 שנים הכל בסדר רק למה דיסק של ויסטא אם אתה כבר מתקין XP?כן אתה תוחל לעשות פורמט למחיצה שתבחר במידה ויש מחיצות בכונן הקשיח.
פורסם 2008 בינואר 717 שנים אם XP נמצא על מחיצה נפרדת פשוט תכנס לתוכו ועם קליק ימין על המחיצה של ויסטא תבחר בפירמוט
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר לא הבנתי. אני יפרמט דרך הדיסק של וויסטה. הכי נוח. אחרי שהבנתי תודה רבה רבה לך
פורסם 2008 בינואר 717 שנים לא צריך להיסתבך כמו שאמרתי אתה נכנס ל XP ב"מחשב שלי" יהיה לך את המחיצה של ויסטא>קליק ימין ופירמוט כמו לדיסקט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.