פורסם 2008 בינואר 617 שנים למי שמבין קצת במסנג'ר וויסטהמאז שעברתי לווינדוס ויסטה אני לא מצליח לעשות קליפ קול במסנג'רהוא לא מזהה לי את הכרטיס קול שממנו אני בעצם עושה את הקליפ,מישהו מכיר פיתרון?תודה!
פורסם 2008 בינואר 617 שנים לך להגדרות של המסנגר ופתח את הוויזארדשל מצלמה ואודיו ושם תבחר את הכרטיס קול שלך
פורסם 2008 בינואר 617 שנים קליק ימני על הסימן של הרמקול למטה בשרת משימותשם יש לך SOUNDSלך להקלטה ושם תבחר את המיקרופון או כרטיס הקול שלך
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר עשיתי את זה גםוכאן בדיוק הבעיה, ב XP זה עבדפה זה לא עובדכי אני רואה שיש לי מן כרטיס קול שנקרא Digital input deviceלעומת זאת ברשימת כרטיסי קול (Playback Device)יש לי Digital Output Deviceושאני מנגן משהו, אני רואה שיש פעילות רק ב Outputאם יש דרך להוסיף את ה Output ל רשימה של ה Recording Devicedזה נראה לי היה פותר את הבעיהזה כרטיס קול מובנה ד"א
פורסם 2008 בינואר 717 שנים ראה Digital input deviceמדבר בד"כ על כניסת כבל קוקסיאל או SPDIF מה שלא נראה לי הגיוני אצלך אלה אם כן אתה משתמש בזההריקורדינג זה אמור להיות על המיקרופן שלך ולא על דיגיטל בכללקליק ימני על המיקרופון שלך ו SET AS DEFULT
פורסם 2008 בינואר 717 שנים מחבר הוא מראה את זה בתור לא מחוברואין אפשרות להפעיל אותו או לשנות הגדרות שלו ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.