פורסם 2003 באפריל 922 שנים אני משתמש ב-ICQ Plus למרות שהיא לעיצוב סקינים ל-ICQ היא גם יכולה להעלים את הפירסומות, פשוט תבחר את הסקין של XP ותגיד שלום לפירסומות: www.icqplus.org .
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים אני לא אוהב סקינים וממש לא חייבים את זה יש קראק לאיסיקיו שפשוט מעיף אותםאתה יכול להוריד אותו מכאן:http://www.bramus.be/main/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=44לפני שאתה מתקין אותו תוודא שמותקן אצלך במחשב ICQ2003a Build #3800
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים הייתי שמח אם הייתי יכול להשאר עם ה-98\99\2000... כל מה שבא אח"כ היו תוכנות ענקיות עם המון פונקציות לא שימושיות וכ"כ הרבה שטויות שבא להקיא. מישהו משתמש בכלל בחצי מהאופציות של ה-ICQ? כל מיני אפשרויות צ'ט בין טלפון, מחשב ועכברוש, כל מיני אפשרויות חיפוש ואינדוקס באינטרנט... תוכנת מסרים מיידיים של מגה וחצי הפכה למרכז תקשורת שצריך 20 מגה RAM בשביל להראות לך הודעות מסכנות שחברים שלך שולחים לך... (כן, אני יודע שיש גרסת לייט... נראה לי שהחברה עצמה הסתבכה עם כל הקוד של התוכנה העצומה הזאת והחליטה להתחיל מחדש, כמו שזה צריך להיות)
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים יש שמה פיצ'רים דווקא מעוד שימושים שאני משתמש בדיי הרבה מהם. ולזה עם הסמיילים: אני מצאתי איך אפשר לשנות את הסמיילים, אפשר לשים איזה שאתה רוצה למי שרוצה פרטים ושיט שידבר איתי באיסיקיו כאני לא חושב שמותר פה
פורסם 2003 באפריל 2222 שנים מחבר לפי דעתי מותר לך לפרסם איך לשנות את הסמלים של הICQ... (למה שיהיה אסור?)גם אני לא רואה בעיה.פרסם.
פורסם 2003 באפריל 2422 שנים אוקיי אבל אם זה לא לראות עינכם (אם ככה כותבים את זה) אז תמחקו... אז ככה תורידו את התוכנה resourcehacker ותבתכו בעזרתה את הקובץ icquiex.dll שנמצא בתיקיה של הicq ותשנו את הסמילים בעזרת התוכנה...זה בא בהנכה (אם ככה כותבים גם את זה ) שאתם תסתדרו אם התוכנה, היא לא כול כך מסובכת. but[t] don't forget to back up יאללה זזתי ללמוד לנגן....צ'או
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.