עבור לתוכן

האם יש חברות שמעניקות אחריות בין לאומית?

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה המצלמה הדיגיטלית שלנו די נאבדה(A520) ואנחנו צריכים חדשה.

אבא שלי נוסע בקרוב לארה"ב ובעקבות המחירים הנמוכים שם+שפל הדולר אין זמן יותר משתלם מעכשיו לקנות שם.

אבל כמו תמיד,הבעיה היא עם האחריות...אז,האם יש חברות שמעניקות אחריות בינלאומית?

אם כן,האם תוכלו להמליץ על דגמים מוצלחים בתקציב של עד 250$?

דרישות:

אבא שלי רוצה מצלמה קטנה שלא תשקול הרבה

אני רוצה זום גדול כמה שאפשר להוציא ממצלמה קטנה בתקציב הזה

כמובן שתוציא תמונות באיכות טובה וכמו כן כרגע אנחנו פשוט מצלמים בסגנון P&S אבל יש לי רצון ללמוד קצת יותר את התחום ולהפוך למקצוען מתחיל חח אז יהיה מצויין אם למצלמה יהיו גם אפשרויות ידניות שיאפשרו לי קצת התקדמות בתחום בעתיד(בתור תחביב כן לא בתור מקצוע)

פורסם

אחריות בנל"מ למוצרי צילום מוענקת ע"י חברת MACK

http://mackcam.com/servicecontracts/result.php

האחריות של MACK דומה לאחריות יצרן וכוללת תקלות מכאניות/אלקטרוניות. האחריות אינה כוללת שברים/חבלות/גניבה וכד' (בשביל זה יש בביטוח הרכוש הביתי סעיף מיוחד של מוצרי צילום).

בעקרון האחריות של MACK נכנסת לתוקף רק לאחר תום אחריות היצרן (בד"כ שנה אחת ממועד הרכישה) אבל בארץ הנציגות שלהם ב-"רואים עולם" מרחיבה את האחריות להחל מחלוף 30 יום ממועד הרכישה, במקום אחריות היצרן (כך לפחות נמסר לי טלפונית).

http://www.video.org.il/Category.aspx?CatCode=118

בשביל לקנות את האחריות של MACK צריך להגיע לנציגות הנ"ל עם ציוד הצילום חדש באריזה המקורית בתוך 30 יום ממועד הרכישה לכל המאוחר - על מנת שהם יוודאו שאכן מדובר בציוד חדש ורק אח"כ ניתן לרכוש את האחריות בהתאם לתקופה המבוקשת (2-7 שנים על פי סוג המוצר).

אחרי רכישת האחריות צריך להרשם באתר העולמי של MACK ורק אז האחריות בתוקף.

מימוש האחריות במספר מעבדות מורשות בארץ (לכאורה לא צריך לשלוח את הציוד לחו"ל) ובינהן ארליך וטלרם.

כל המידע הנ"ל מקורו באתר של MACK ושל "רואים עולם" ומומלץ להתקשר לוודא שאכן כך הדברים לפני הרכישה (אני גם מתכוון לקנות מצלמה בחו"ל אז קצת חקרתי בעניין).

לגבי הדגם המומלץ - שווה לך לערוך חיפוש באתר ולהקדיש כמה שעות לקריאה ואח"כ תוכל להתמקד ולהגדיר לעצמך באופן יותר מדויק מה הדרישות שלך מהמצלמה (ד"א לא בטוח שברמות המחיר האלו יהיה הפרש משמעותי למחירים בארץ).

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז דבר ראשון תודה רבה על התשובה,אני אבדוק את העניין עם MACK.

אין אף חברה שנותנת אחריות בינלאומית חינם עם הרכישה,לדוגמא כמו אפל שנותנת אחריות בינלאומית חינם על האייפוד(בארץ בחברת ידע)?

דבר שני בקשר לתקציב,

נסתכל לדוגמה על המצלמה CANON A720 שתפסה את עיניי.

בארץ המחיר הכי זול בזאפ הוא 927 ש"ח

בארה"ב(אני תמיד מסתכל בB&H מוכרים וזולים) מחירה הוא 192 דולר.לפי מצב הדולר הנוכחי שהוא 3.8 יוצא שמחירה בארה"ב בשקלים הוא 729 ש"ח(בלי מיסים כלשהם שצריך לשלם ואני צריך לבדוק לגבי זה).200 שקל שהם כ20% הנחה בהחלט נראים לי שווים את זה.כמו כן צריך גם לבדוק את מחירי האחריות בMACK במידה ואצטרך(לגבי הCANON ברור שכן)

פורסם

לפוג' יש אחריות בין לאומית.

דיברתי על זה עם שמעוני לפני כשנה.

תתקשר ליבואנים הראשמיים ותשאל הכי פשוט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים