עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המפרט שלי?[למשחקים כבדים וסרטים (במיוחד למשחקים כבדים)]

Featured Replies

פורסם

CPU : Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1117.83 ] 1

Motherboards for Intel : Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) [ ¤ 629.75 ] 1

Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original MemoryX2 [ ¤ 310.52 ] 2

Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 491.82 ] 1

Video Cards : ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI Bulk Video Card [ ¤ 1211.4 ] 1

Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 54.55 ] 1

CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 [ ¤ 135.78 ] 1

Keyboards : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard [ ¤ 39.68 ] 1

Mouse : Microsoft Optical Mouse OEM [ ¤ 87.18 ] 1

Speakers : Creative Inspire 2400 2.1 Speakers [ ¤ 367.56 ] 1

Cases : Enermax CS-3181L-S Case w/Neon Lighting (P/S not included) [ ¤ 385.74 ] 1

Power Supplies : ATX Power Supply 350 Watt for Pentium IV [ ¤ 210] 1

Service : Computer Assembly [ ¤ 159.81 ] 1

טוב? ;D

פורסם

להחליף זיכרון לוינבונד , יותר זול..

להחליף ספק לHEC, יותר זול...

יאיר

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי הספק הכי מטריד אותי ואני מקווה שאני יוכל להחליף אותו כי כבר עברו ימים מאז שהזמנתי אותו ותודה :) אני רוצה גם דעות בקשר למאיץ וכו'

פורסם

כמו שאמרתי זיכרון להחליף לאלו של "וינבונד"

ואני אישית הייתי מחליף את הCDROM ל ASUS או כל חברה בעלת שם, אני פשוט שונא את LG :asthanos:

יאיר

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרתי זיכרון להחליף לאלו של "וינבונד"

ואני אישית הייתי מחליף את הCDROM ל ASUS או כל חברה בעלת שם, אני פשוט שונא את LG :asthanos:

יאיר

אממ למה מה רע בהם? ??? הם נמכרים כמו לחם

פורסם

* יותר זולים

* אפשרות גבוה יותר לOC

אל תצטט הודעה שמעליך ;)

פורסם
  • מחבר

מה הקשר בין overclock לבין cd-rom?

פורסם

חשבתי שהתכוונת לזיכרון.

אמרתי אישית אני לא אוהב את החברה, אין לי הוכחה או משהו...

יאיר

פורסם
  • מחבר

הא חח,אמרתי בקשר לזיכרון שאני לא יוכל להחליף בקושי את הספק אני יוכל להחליף שזה דיי קריטי

פורסם

הכותרת שלך לא אינפורמטיבית כשבכך עוברת על כללי הפורום. אתה מתבקש לערוך את הכותרת בהתאם לכללים, אחרת הת'רד ינעל.

כמו כן, בשביל שנוכל לעזור לך, תצטרך לתת מידע אודות השימושים באותו מפרט מחשב שנחבר ביחד.

פורסם
  • מחבר

אני מצטער,אבל הזמנתי כבר את המחשב אני רק רוצה לשמוע דעות עליו לכן לא כתבתי תקציב ואני יערוך את הכותרת,המטרה למחשב היא משחקים כבדים,סרטים וכו' (במיוחד מחשקים כבדים)

פורסם

זכרונות ברוחב פס של PC3200 ינצלו טוב יותר את המעבד. כמובן שגם ההמלצה נופלת על זכרונות מבית GeIL או Winbond וכי את אותם ביצועים תקבל במחירים טובים יותר. כונן תקליטורים של Asus או LiteOn יהיה מומלץ אף יותר- הפרשי הביצועים קטנים, אבל כשהמחירים זהים לוקחים את הטוב יותר. ספק הכח הוא בזבוז ומומלץ יותר הוא ה300ART של Heroichi אשר יספק את אותם ביצועים במחיר זול יותר. רמקולים? טעון שיפור.

פורסם
  • מחבר

זכרונות ברוחב פס של PC3200 ינצלו טוב יותר את המעבד. כמובן שגם ההמלצה נופלת על זכרונות מבית GeIL או Winbond וכי את אותם ביצועים תקבל במחירים טובים יותר. כונן תקליטורים של Asus או LiteOn יהיה מומלץ אף יותר- הפרשי הביצועים קטנים, אבל כשהמחירים זהים לוקחים את הטוב יותר. ספק הכח הוא בזבוז ומומלץ יותר הוא ה300ART של Heroichi אשר יספק את אותם ביצועים במחיר זול יותר. רמקולים? טעון שיפור.

תודה נייק.

הבעיה שלי היא שכבר הזמנתי את המחשב :-[ והדבר היחידי שאני יכול לשנות עכשיו זה אולי רק הספק,האם ההבדל בין ה3200 ל2700 כל כך משמעותי?

פורסם

במקרים מסוימים, אבל במקרה שלך (משחקים) לא ממש. אם תשחק בPC3200 ותעבור לPC2700, רק אז אתה תבין את תמורתו של זיכרון בעל רוחב פס רחב יותר, במפרט מבוסס מעבד פנטיום4 לפחות. ובקיצור, זה בסדר גמור. מה שכן, קח את ה300Watt של Enermax. פשוט יותר משתלם. זול וטוב יותר.

פורסם
  • מחבר

רובם אומרים שעדיף לקחת את הה300ART של Heroichi גם אתה אמרת קודם ובמה בערך יוצא לפעול ההבדל בין 2700 ל3200 (במשחקים:מהירות?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים