עבור לתוכן

טוב, הגיעו ה- Z-5500 וגם ה- X-Fi ExtremeGamer FATAL1TY !! +תמונות עמ' 3

Featured Replies

פורסם

על כזה דבר תצטרך לשלם פי 3 בערך ממה שיעלה לך בארץ

אזז כאילו לא שווה להזמין!!??

• תגובות 33
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא. עדיף לקנות בארץ.

פורסם
  • מחבר

מזומרת חירבשת הכול ?

אתה מחבר אותם והם עובדים בכל effect

ואיזה הגדרות יש לthx ,מה שיש במפענח?

והם מסוגלים להרבה , יש להם באס מדהים

ואיך אתה מסדר אותם בחדר תולה או צמוד למחשב?

אני לא יודע...

חיברתי מעולה בדיוק כמו שכתוב, ואז כשאני עושה בדיקה (כל רמקול קורא בשם שלו, והבס משמיע צליל עמום)

לא שומעים סאונד באחד הרמקולים, ה- Front Left בוקע מה- Rear Left הסנטר יוצר מהצדדיים וכן הלאה וכן הלאה...

אני ממש משתגע מזה.

פורסם

גם לי קרה , אחד מהחיבורים לא מחוברים נכון , תחליף בין החיבורים ותעשה בדיקה עד שאתה רואה שכל רמקול משמיע את השם שלו , יש קבצי בדיקה באינטרנט

פורסם
  • מחבר

יש קבצי בדיקה באינטרנט

?? :please:

פורסם

מה עם התמונות חביבי?

פורסם

החיים כאלה פשוטים בUS .. איי .. תתחדש ;) וכן, תמונות יתקבלו בברכה.

ולבחור שרוצה להזמין אותם מNewEgg לארץ, אם אין לך בעיה עם הכאב ראש שזה יכלול - כן, זה יהיה משתלם.

אין מכס על מוצרי מחשב בארץ, ככה שרק משלוח ומע"מ יהיו דאגותיך. שגם אם תוסיף אותם אתה הרבה מתחת למחיר השוק בארץ.

פיטר.

פורסם

צודק אין מכס על מוצרי מחשב , אבל יש מע"מ ובכל מקרה רמקולים של זה מוצר מחשב ... על רמקולים ,, מסכים וכדו' יש מכס לצערנו .

בכל קמרה הם כבדים ככה שהשמלוח לבד יעלה בסביבות ה100-150 דולר (ואני לא זורק באוויר , הכל לאחר בדיקה .)

פורסם
  • מחבר

מה עם התמונות חביבי?

אוקיי, מצטער שלקח לי זמן, לא הייתי זמין.

צילמתי 3 תמונות. באיכות גרועה ביותר (מצלמת פלאפון...).

אני מתכוון לתלות את האחוריים על הקיר מאחורי ולפתוח טיפה את הרמקולים הקדמיים (להרחיק אותם קצת).

מצטער על הבלאגן שעל השולחן, לא היה לי זמן לסדר עדיין.

הסאב וופר הקטן שם הוא של Z-640 ישן שהשגתי ב- $25 (!!!) מלוח יד שניה שיש כאן.

כרגע הוא משמש לי כהדום (אני מניח עליו את הרגליים...).

המפלצת לידו הוא הסאב של ה- Z5500 - הוא בגודל 10" !! לא היה לי מושג כמה גדול הוא.

פירמטתי את המחשב (התקנתי RAID 0) לפני כמה ימים, ולכן עדיין לא הסתדרתי עם האיזון של הרמקולים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אח שלנו דחוף שינוי בסידור הרמקולים. !

קודם את הסאב תעיף משם איפה שכל ציוד המיחשוב , תנסה לשים אותו כמה שיותר באזור מרכז החדר ,

ושים לב איפה שפתח יציאת האויר שלו בצד שלא יהיה שום דבר במרחק של מטר לפחות, שהצליל יהיה מיטבי ולא יהיה חנוק עם הד,

בנוסף הסטאלייטים מגיעים כבר עם מתקן תלייה עליהם שזה ממש נוח והכי טוב במערכת הזאת, כמה מסמרים ותלית הכל.

זוג קדמיים תתלה בקיר הקידמי עם כמה שיותר מרווח בינהם(גובה 1.7מ') את הסנטר תתלה ביניהם אך מעט יותר גבוה(2.0מ') כשהוא פונה כלפי מעלה,

זוג האחוריים באותה גובה במקביל בקיר האחורי.

בנוסף הייתי ממליץ לך להתחבר אל המערכת בעיקר בחיבורים הדיגטליים, אצלי למשל המחשב מחובר קואקסיאלי, והתקנתי סוויץ' לאופטי(3 אמצעים לכניסה אחת עם בורר) שזה מומלץ, כך שחיברתי גם את הממיר,DVD, ופלייסטיישן- פשוט חוויה!

אם אתה משקיען אז תחליף את הכבלים של הרמקולים לאיכותיים ועבים יותר, ארוכים לפי הצורך שלך בחדר

אל תשכח לכוון הכל(יותר באס, פחות סנטר שהוא הדומיננטי, ויותר אחוריים שהם פחות דומינטיים)

ותהנה- מערכת מדהימה !

פורסם

מצחיק יש לנו אותו עכבר מקלדת ורמקולים ....

חיבור אופטי שיפור את האיכות בצורה מורגשת , הסאונד יותר נקי וחד , אבל לי יש כרטיס של nf2 שלך קצת יותר טוב ...

בכל מקרה , תתלה אותם

אני לא מצאתי פתרון מתאים לחדר שלי עם הרגליים שלהם אז עשיתי את זה :

לקחתי מדף חתכתי אותו ל4 חתיכות שוות של 12 על 20 ס"מ , הכנתי מחתיכת זווית 8 זוויות כמו שאתה רואה בתמונה צבעתי הכול עם ספריי שחור רגיל , והנה התוצאה גם אפשר לכוון את הרמקול לכל כיוון שאתה רוצה וגם מדף לשים עליו משהו (וויסקי , קוף...)

http://picasaweb.google.com/or.iechen/MyRoom2

פורסם

יש חנות כלשהי בארץ שאני אוכל לשמוע את הרמקולים ?

פורסם
  • מחבר

טוב, את הסאב סובבתי קצת שיירה לכיוון אחר ולא לכיוון הקיר (למרות שהבנתי שבגלל שהגלים כ"כ ארוכים בסאב,

לכוון אותו לכיוון הקיר דווקא אמור לעזור...

מפיסטו - אחלה רעיון יצירתי! נראה לי אני אאמץ :xyxthumbs:

הרצתי את קובץ הבדיקה AC3 ששלחתם לי. הרצתי אותו עם PowerDVD.

הגברת שבהקלטה קוראת לרמקולים הקדמיים שלי "ימני אחורי, שמאלי אחורי"

הסנטר מזוהה בסדר

הרמקולים האחוריים שלי, לא משמיעים קול.

בנוסף, כשאני על 6ch Direct ואני שומע מוזיקה בווינאמפ, אם אני לוחץ על "Effect" כדי להעביר אותם למצב "סטריאו"

או Dolby PLII Movie וכו', לא שומעים כלום מאף רמקול.

אני מתחיל להצטער על הקנייה :-\

פורסם

תשמע, משהו כנראה לא מחובר שם כמו שצריך ,

תבדוק בהגדרות של הכרטיס קול על איזה מצב אתה , אם הוא יודע שהוא צריך להיות על 5.1

אצלי בnf2 יש בדריבר 6 אפשרויות לסידור רמקולים (2, 4, 5.1 , וכל אחד מהם עם dd)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים