פורסם 2008 בינואר 417 שנים הורדתי שני משחקים ג'י טי איי סאן אנדראס וג'י טי איי 3אני מנסה להפעיל אותם הוא מביא לי הודעה האם אני רוצה לשלוח דו"ח שגיאות.פעם הייתי משחק במשחקים האלה במחשב הזה לפני מלא זמן אבל לפני שנה+איך אני מתפטר מזה?יש לי מחשב באמת ישן אבל המשחקים האלה היו מותקנים לי פעם במחשב ועכשיו הורדתי אותם שוב.Geforce 2 mx 440intel p4 1.8256 ddrזה המפרט פחות או יותר.מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים יש לך בעיה שמונעת מהמשחקים האלה לרוץ ..תעלה לנו תמונה להודעה השגיאהאתה יכול להיפטר מזה אבל הבעיה תישאר
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר אין לי בעיה שהבעיה הזאת תיזהראבל העיקר שהכל יעבוד כמו שצריך ולא יהיו בעיות במשחק ושאני כן יוכל לשחקhttp://img223.imageshack.us/img223/4098/gtawy1.gifזאת התמונה ובמשחק GTA 3 הרגיל זאת אותה השגיאה.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים לא יודע למה , אבל יש לי הרגשה שצריך קראק בשביל שהמשחק יעבוד ואנחנו לא יכולים לדבר על זה פה ..
פורסם 2008 בינואר 517 שנים לא יודע אחי ....אבל במקרה של משחקים מסוג זה כלומר לא חוקי נדמה לי מצריך קראק .. או יתכן שיש איזשהי בעיה בוינדוסלצערי אני לא יכול לעזור לך
פורסם 2008 בינואר 517 שנים כנראה בעיית דרייברים,תתקין מחדש גם את הדרייבר של הכרטיס מסך מ- www.nvidia.com וגם את ה-directx העדכני מ- www.microsoft.comBanana-Man, יש לך הזדמנות אחת לערוך את ההודעות שלך שלא יכילו תכני ווארז, הנושא הכללי של הדיון חוקי וחבל שינעל בגלל התגובות.Vampire_Master, אם תמשיך לגרור את הדיון לכיוון של קראקים למרות שפותח התארד מתעקש שזאת לא בעיה, תקבל גם אתה אזהרה.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר Vatos locosיש מצב אתה עוזר לי לפתור את הבעיה הזאת?בפרטי או במסנג'ר או באייסיקיו?[br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 14:42:26אני לא מוצא דרייבר שמתאים לכרטיס מסך שלי בניבדיה אם מישהו יכול למצוא לי בבקשה?Geforce 2 mx 440
פורסם 2008 בינואר 517 שנים http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71_2.htmlכפי שאתה מבין הדרייברים יהיו תחת קטגוריה של legacy כי מדובר בכרטיס מסך שהייצור וההפצה שלו הופסקו כבר מזמן
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר אני בידיוק מתקין דיירקט איקס 9 הגירסא הכי מעודכנתואז אני יתקין את הדרייבר של הכרטיסואני יגיד לכם אם עזר או לא
פורסם 2008 בינואר 517 שנים Banana-Man, יש לך הזדמנות אחת לערוך את ההודעות שלך שלא יכילו תכני ווארז, הנושא הכללי של הדיון חוקי וחבל שינעל בגלל התגובות.ביקשתי, שלחתי PM ובכל זאת אתה לא מקשיב...הדיון ננעל + נוספה לך אזהרה,שים לב שזאת האזהרה השניה שלך ולכן באזהרה הבאה תושתק\תורחק מהפורום.קרא את חוקי הפורום ותקפיד לא לעבור עליהם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.