עבור לתוכן

סלוויה זה מסוכן?

Featured Replies

פורסם

בנאדם וגם טלאל, קבלו ביטול ואת סליחתי - התבלבלתי עם דאטורה!!!! ראיתי אותה כמו שמעולם לא ראיתי אותה, וזה לא היה קל לכולנו.

זה היה בשנת 2000, כשדברים זרמו לפה מאמסטרדם ולא ממעבדות בשטחים.

פורסם

לא מבין למה מרשים לאנשים פה לדבר על סמים.

ובטח לא מבין מה הקשר של זה לפורם מחשבים.

בכל מקרה כל אלה ששונאים תנושאים של המגניב הזה פשוט אל תגיבו הוא בסוף לא יפתח[br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 19:02:29

דעתי האישית היא לנעול ולמחוק נושאים כאלה.

גם אני בדעה הזא. הנושאים האלה מורידים מהרמה של הפורם

פורסם

זהו...סמים זה בסדר אבל תגיד משו שרק רומז על ווארז יא וואראדי מה יקרה לך

פורסם

Talel כבר אמרתי לך בעבר, והנה אני אומר שוב. שאלות כאלו לא מתאימות לפורום hwzone . מרבית האנשים פה הם מתחת לגיל 18 ובלי שום ידע בנושא, אז חוץ מתגובות גנאי והבלים לא תקבל פה שום מידע מועיל.

להבא כנס לhttp://www.erowid.org , אתר מאוד אמין ומקיף על כל סוגי הסמים הקיימים , כולל קפה ואלכוהול :)

ולענין- סלוויה חוקית לחלוטין ככה שהדיון הה בעקרון לא עובר שום חוק. הקטע הוא שהחוקיות שלה נובעת מהעבודה שהיא פשוט לא נמצאת בפקודת הסמים האסורים בישראל, משמע היא "חוקית" כי היא לא תחת ההגדרה של " לא חוקי".

פורסם

סלוויה (מרווה כחולה) נותנת סטלה קצרה, טריפ קצר של איזה 15 דקות אבל טריפ מטורף!

פורסם

לי אישית לא אכפת

אבל אכפת לי מאנשים חדשים שיכולין לקפוץ על הרעיון.

אולי התחביבים שלי להרביץ לכושים, אבל אני לא בא ופותח אשכול על "האם להרביץ ליפנים גם כיף?". (אין לי שום דבר נגד כושים וא יפנים או כל עדה/דת/צבע אור אחרים)

אני לא מבין, לדבר על טורנטים אסור אבל לפתוח אשכולות על המלצות האם X דופק את הראש כמו Y מותר? :kopfpatsch:

+1

אני אומר לתת לו באן/השתקה - נמאס כבר לקרוא על הסמים שלו! אף אחד פה לא מומחה לסמים (עדיין לא ראיתי מישהו עם חמש ככוכבים וכיתוב מתחת "מומחה לסמים קלים וכברים") רוצה -תיקח, לא רוצה -אל תיקח

נגמר הסיפור

פורסם

כאחד שניסה סלוויה כמה וכמה פעמים... לא, זה לא מסוכן. למען האמת סלוויה נחשב לאחד נחשב מה"סמים"(חומרים פסיכואקטיביים) הכי "בריאים"(יותר נכון, לא לא-בריאים) שקיימים. הסטלה של הסלוויה הרגילה בקושי מורגשת... הייתי ממליץ לך לקנות את הX10-X20... באנג קטן וטוב, אווירה רגועה, מוח נקי ממחשבות ובעיות ומוסיקה טובה.

בהצלחה :)

נ.ב

כול מי שחושב שסמים פסיכודליים זה נושא טיפשי... רק תהיו בריאים ואל תבקרו אנשים שכן משתמשים.

יש הרבה עולמות לגלות מחוץ למעגל הפנימי שהמוח שלכם מקובע אליו.

"See, I think drugs have done some good things for us, I really

do, and if you don't believe drugs have done good things for us,

do me a favor. Go home tonight and take all your albums, all

your tapes, and all your CDs and burn 'em. Cause you know what?

The musicians who made all that great music that's enhanced

your lives throughout the years? Rrrrreal fuckin' high on

drugs."

פורסם

בנאדם אולי תפסיק לשאול פה את השאלות האלה

www.joint.co.il פורום שלם רק בישביל אנשים כמוך

ד"א אח שלי רשום שם

טולצ' :P

פורסם

הוא הורחק מזמן, תפסיקו כבר להגיב למען השם.

פורסם

כאחד שניסה סלוויה כמה וכמה פעמים... לא, זה לא מסוכן. למען האמת סלוויה נחשב לאחד נחשב מה"סמים"(חומרים פסיכואקטיביים) הכי "בריאים"(יותר נכון, לא לא-בריאים) שקיימים. הסטלה של הסלוויה הרגילה בקושי מורגשת... הייתי ממליץ לך לקנות את הX10-X20... באנג קטן וטוב, אווירה רגועה, מוח נקי ממחשבות ובעיות ומוסיקה טובה.

בהצלחה :)

נ.ב

כול מי שחושב שסמים פסיכודליים זה נושא טיפשי... רק תהיו בריאים ואל תבקרו אנשים שכן משתמשים.

יש הרבה עולמות לגלות מחוץ למעגל הפנימי שהמוח שלכם מקובע אליו.

"See, I think drugs have done some good things for us, I really

do, and if you don't believe drugs have done good things for us,

do me a favor. Go home tonight and take all your albums, all

your tapes, and all your CDs and burn 'em. Cause you know what?

The musicians who made all that great music that's enhanced

your lives throughout the years? Rrrrreal fuckin' high on

drugs."

אני חושב שצריך לנעול את הדיון, אבל אני חייב להעיר על התגובה הזו.

לומר שהוכחה לכך שצריכת סמים היא חיובית כביכול בגלל הדוגמא של המוזיקאים, זה דבר מטומטם מאין כמוהו. אני מעריך את אותם המוזיקאים הגדולים, ומאמין ביכלתם ליצור דברים מופלאים ללא השפעת סמים. אני מאמין ביכולות היצירתיות שלהם, ולא מאמין שהסמים הם מקור ההשראה היחיד שלהם. אז לא, אני לא מאמין בסמים.

מי שחושב שבזכות צריכת סמים אותם המוזיקאים הגיעו ליצירות הגדולות שלהם, הוא זה שצריך לשרוף את הדיסקים, כי אין לו הערכה לכשרון הטהור שלהם.

יש לי ותהיה לי המון ביקורת על המתמסטלים למיניהם - אנשים שבריאים בנפשם, אבל עדיין צריכים כימיקלים ואמצעים מלאכותיים כדי לגרום להם להרגיש טוב. אדם בריא בנפשו שלא יכול לחוות אושר אמיתי תוך התמודדות עם החיים עצמם (במקום בריחה מהמציאות), וחושב שהתחושה שכימיקלים גורמים לו היא טובה יותר מכל דבר אחר שהוא יכול לחוות בעצמו - הוא אדם עלוב ומעורר רחמים. (דרך אגב, זו גם דעתי על אלו שאוהבים לדפוק את הראש עם אלכוהול)

"עולמות לגלות"? נו באמת. אני לא צריך כימיקלים כדי להיות מאושר. ואני לא צריך לברוח למחוזות רחוקים כדי להיות מאושר. ואם אני רוצה לברוח למחוזות רחוקים ונפלאים בדמיוני, אני יכול לעשות זאת ללא עזרה של כימיקלים. יש מספיק מקורות השראה בחיים גם בלי השטויות האלה, ומי שמחפש אחריהם במהלך חייו ומוצא אותם, הוא אדם שיודע באמת מה זה לחיות. אותה ה"הרחבה של המעגל הפנימי שהמוח מקובע אליו" היא לא יותר מאשלייה, שאם הופכת להרגל אז היא באה על חשבון החויות האמיתיות בחיים.

אז תפסיקו למכור לי את הבולשיט של "סמים זה טוב". צריכת כימיקלים היא דבר רע ומזיק, או לכל הפחות בזבוז זמן חסר תועלת, והסיבה היחידה המוצדקת לקיומם של כימיקלים כאלה היא תרופות חוקיות שנועדו לסייע למקרים קליניים של דכאון (או כל סוג אחר של בעיה מנטאלית), תוך בקרה של רופא.

פורסם

Talel, זכית בעוד אזהרה (2/3), הדבר עובר למנהלים בדרגים הגבוהים ושם יוחלט מה לעשות איתך.

קיבלת את האזהרה עקב זה שקיללת פה, לא מוכן לראות את זה בפורום.

עכשיו אני פונה לכל הגולשים שהתכסחו איתו, אם באמת מפריע לכם פוסטים כאלה, אתם מוזמנים לפנות אלי בה.פ עם כתובת לדיון, אני מבטיח לטפל בבעיות כאלה במהרה.

שיהיה לכולם שבוע טוב,

Aviko

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים