פורסם 2008 בינואר 417 שנים אוקי הבעיה היא כזאת יש לי כונן קשיח SATA שלhitachi DeskStar 160 gb עכשיו חיברתי אותו למחשב שליהוא זיהה תכונן ניסיתי להכנס ל DUCOMENTS AND SETTINGSאבל הוא נתן לי שגיאה שהוא לא יכול להכנס לתיקייה ואו שהכונן דפוק או שמשהו כזהעכשיו בתוך התיקייה של הDESKTOPשל הADMINISTRATORנמצאת תיקייה שנקראת שקד תמונותששמה יש תמונות שאני צריך לחלץהרצתיTuneUp Utilities 2007והרצתי ת TUNE UP DISK DOCTORלקח לו מלא זמן לרוץאחרי איזה חצי שעה בערךשסייםכתב לי שאן שגיאות בכונן הקשיחניסיתי להכנס לתיקייה..והיא כן נכנסה לי ראיתי את כול היוזרים והכול טוב ויפהרק מה התיקייה של ה DESKTOPמישומה נעלמה כאלו לא היתהעכשיו נכנסתי לתיקייה של הדוקמטנס אנד סטינגוהתחלתי לחפש תתומונות פתאום קפץ לי מין חלון כזה של ווינדוס איפה שהשעה אם סימן קריאה שאומרבכונן D יש תיקייה שנקראתd:\??????והוא לא מצליח לקרוא וכדי לי להריץ DEFAGREMENTמשהו כזהעכשיו בדקתי ולא הלך עדין זה לא מציג לי תתיקייהואת כול המחשב המזויין זה כן מציג אבל תתיקייה החשובה שבפנים קיימות התמונות זה לא מציגמה אני יכול לעשות? קיימת תוכנה שאולי אני יריץ שתסדר ממש תכונן הקשיח?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים לא יודע מה עושה TUNE UP DISK DOCTOR אבל תריץ קודם כל סריקת שגיאות בכונן הקשיח ( :chkdsk / f d ) אם הכל עבר בהצלחה נסה להכנס לתיקייה דרך תוכנה חיצונית ( לא WINDOWS ) שעולה מה CD
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אתה יכול לרשום גם בגוגל hard disk files recovery תוצאה תיתן לך המון תוכנות לחילוץ קבצים מכוננים עם בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.