פורסם 2008 בינואר 417 שנים Windows Vista זאת מערכת ההפעלה היא פחות ידידותית שראיתי למשתמשהיא מסורבלת ומעצבנתהיום התקנתי את המערכת הנ"לWindows Vist Ultimateעל מחשב מסוג:hp xw62002 מעבדים של xeon 3000MHZ5GB של זיכרון פנימי (המערכת אומרת לי שהיא משתמשת רק ב - 3 (פאק!!))כרטיס מסך טוב מסוג NVIDIA FX1400תומך Call OF Dute 4 בצורה מצוינת!ואני עדיין לא רואה הבדלי ביצועים בין המערכת ה - XP הישנה שלי ל - Vista החדשהחוץ מזה שהיא מאוד מעצבנת ואין לי הרשאות לעשות דברים כמו לערוך את הקובץboo.ini שאגב כבר לא נראה לי כל כך בשימוש ביוסטה הזהואני צריך להכנס עם השם המשתמש Administratorכדי לקבל הרשאותזאת ממש מערכת דפוקה ולא שווה שקל אני מעדיף את ה XP הישן שלי בחיימה כולם מתלהבים מזה?סה"כ מערכת גרועה ביותרהדבר היחידי שאהבתי במערכת הזאת זה זיהוי הרשת שמחפשת את כל הנתביםומאפשרת לך להתחבר עליה בעמצאות השם המשתמש וסיסמהזה חוסך לך עבודה במקום להתחבר לקונסול של הנתבאגב עדין לא הצלחתי לערוך את ה Boot.ini כמו שרציתי לעשות מהתחלה
פורסם 2008 בינואר 517 שנים שמע, זאתי מערכת הפעלה חדשה לא?,דבר ראשון, Boot.ini אם אני לא טועה ירד,והחליפו אותו במשהו אחר (כבר לא זוכר מה לא נגעתי בזה המון זמן),לא ציפית שהכול ישאר כמו שהיה נכון? אחרי הכול זה משהו אחר וזה משהו אחר.דבר שני, פחות ידידותית? זה עניין של הרגל... נכון העניין של האבטחה שהוא שואלאותך המון פעם, אפשר לכבות את זה בקלות.דבר שלישי, מה ציפתי מהביצועים ? יותר טובים?זאתי מערכת חדשה, היא לא פתאום תגביהה ביצועיםבמשחקים מה שכן ראיתי לפי סקרים שהיא כן הגבירה אתהעתקת הקבצים והכול.לדעתי היא נוחה, עברתי מ-XP אלייה, הכול במקום בשבילי, אני אפילו לא צריך להתקין Outlook,הגלישה נוחה, להגדיר אותה אפילו יותר נוח, וממשק נחמד לעין,אתה בכלל עידכנת אותה? יצאו עידכונים שמשפרים ביצועים.סה"כ עניין של דעה וניסיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.