פורסם 2008 בינואר 417 שנים זאת השגיאה שמופיעה לי יש למישהו מושג איך אני אצליח לגרום למסן שלי להתחבר? הגדרתי גם מלא פורטים ידנית בהגדרת חריגים של הפירוול וזה לא עזר ובגלל זה המסן לא מתחבר לי אשמח לפתרונות
פורסם 2008 בינואר 417 שנים למי שלא רואה את הסקרין שוט:http://www.siz.co.il/up/rz3gltgzljjm.jpgkola, ניסית את אשף "פותר בעיות החיבור", לראות מה יש לו להגיד?יש לך מסנג'ר עדכני בגרסא סופית (8.5) ?
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תנסה את זה : מאתר "טיפו"יתכן שאין אפשרות להיכנס למסנג'ר אחר בעיות כגון Proxy שלך, מטמון DNS או חומת האש כדי לפתור את הבעיה:1. ודא/י שאת/ה מחובר לאינטרנט.2. ודא/י מה מצב השירות על ידי לחיצה על "מצב השירות".3. הפעל את מסנג'ר, בתפריט כלים לחץ על אפשריות, תחת חיבור לחצ/י על הגדרות מתקדמות מחק את הטקסט ליד SOCKS ולחצ/י על אישור ועד פאם אישור.4. לחצ/י על התחל הפעלה (run) והקלד את הטקסט cmd ולאחר מכן לחצ/י על אישור יופיע לכם חלון הקלד/י את הטקסט ipconfig/flushdns ולאחר מכן לחצ/י אנטר (ENTER)
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר את סעיף 2 רק לא הבנתי מה לעשות איפה זה נמצא?ובנוגע לסעיף 3 כתוב לי שמה רק את הפורט 1080 והוא אומר שהוא צריך שרת פרוקסי כדי להתחבר [כתובת]בנוגע לסעיף 4 כבר עשיתי את זה וזה לא ממש עוזר זה מה שהוא אומרThe requested operation requires elevation.
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים אוקיי עזוב ..תנסה את זה : תיכנס להתחל , הפעלה : תכתוב : regsvr32 Softpub.dllאח"כ regsvr32 Mssip32.dll אח"כ regsvr32 Initpki.dll לוקח לה 30 שניות בערך
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר מה עושות כל הפקודות האלה?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2008 בשעה 19:11:39האחרון לא עובד
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים מחבר הוא מקפיץ לי הודעות שגיאהשהנתיב הבינארי לא נמצא,"המודול שצויין לא נמצא"
פורסם 2008 בינואר 1017 שנים אולי תוריד אותו מפה :http://www.speedy-share.com/12P0L8EJISIG/initpki[1].dll.zipתחלץ את הקובץ , תעתיק אותו ל C:\WINDOWS\SYSTEM32ותעשה עוד פעם את הפעולהאתה עושה כל זה והמסנג'ר סגור לחלוטין עדכן אותי
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מחבר הוא כותב לי שהמסמך לא מתאים למערכת הפעלה שלי וצריך לבדוקאני רץ על ויסטה 32 ביט..
פורסם 2008 בינואר 1117 שנים מה אם אתה נכנס להתחל , הפעלה , CMDתכתוב netsh int tcp set global autotuninglevel=disabled תעשה ריסטרט
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר זה מה שהוא אומר ליSet global command failed on IPv4 The requested operation requires elevation.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.