פורסם 2003 באפריל 922 שנים שלום,אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב.אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה.מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר.אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ?האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים כך 8RDA+ הוא ממש טוב אבל אם אתה רוצה OC ממש רצחני ותרצה להוסיף מתח לCHIPSET אז כך את ה8RGA+ בכל אופן לך על ה NFORCE2.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים www.epox.comשם תמצא את הדגמים שאתה מחפש ותסתכל במפרט.אגב כתוב שם שהוא תומך רק במעבדים עם באס של 333MHZ מה שלא נכון כשאתה מעדכן BIOS ויהיה מסוגל לעבוד עם הBARTONS עם ה 400MHZ באס.עוד דבר... NFORCE 2 לא פותח מכפלה!פשוט ה TBRED B מגיע עם מכפלה פתוחה ויש לNFORCE 2 אופציה בביוס לשנות אותה. במקום לשחק בג'אמפרים כמו בלוחות קודמים.אם תשים מעבד 1800 עם ליבת PALMINO הלוח לא יפתח מכפלה. כי שוב - הוא לא פותח מכפלה!
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הנפורס 2 אמפשר מכפלה פתוחה גם לTBRED B ואם אני לא טועה גם לTBRED A.אם תשים TBRED B על לוח KT333 לא תהיה לך האפשרות לשחק עם המכפלה.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים שום לוח לא פותח מכפלה לPALMINO, רק ע"י מוד של חיבור גשרים פיזיים על המעבד.
פורסם 2003 באפריל 1022 שנים הנפורס 2 אמפשר מכפלה פתוחה גם לTBRED B ואם אני לא טועה גם לTBRED A. אם תשים TBRED B על לוח KT333 לא תהיה לך האפשרות לשחק עם המכפלה. טעות יש גם KT333 שפותחים מכפלה כגון ה MSI KT333 והתוספת ב 8RDA+ זה FIREWIRE ולא FIREWALL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.