פורסם 2008 בינואר 317 שנים #include<stdio.h>int i,j,sum;int x[10]={3,8,9,10,15,22,32,33,40,51};int y[10]={2,7,8,10,13,32,40,55,56,60};main(){sum=0;j=0;for(i=0;i<10;i++){for(;(y[i]>=x[j])&&j<10;j++){if(y[i]==x[j])sum++;}}printf("sum %d",sum);}אני לא המנתי מה זה אומר "מבחינה פונקציונלית!!!!!!הרצתי והבנתי מה הוא ערכו של sum אבל שוב וזה קורה לי כל הזמן שאני לא מבין את השאלהאם מישהו יכול להריץ על קומפיילר ולהסביר לי מי נגד מי כאן אני אשמחתודה
פורסם 2008 בינואר 417 שנים הכול לא הכי קריא בארץ ותגיד לילקחת ברצינות את הקטע שמותר לכתוב main חחחחחחחחחחחתחזיר ערך דבר ראשון חחחחחחחחחחחחדבר שני התוכנית בודקת האם במערך y יש ערך שמקביל לו במונה של המערך לערך במערך xבקיצור sum צריך לצאת אחד זה מריפרוף הלולאה השניה לא קריאה ביותרדבר שניה עדיף שתוסיף עוד מונה ללולאות שלך נגיד t ולא תשים את i כמספר שמסמל את הערך של האיבר במערך
פורסם 2008 בינואר 417 שנים קודם כל, בצע הזחה של התכנית שלך כדי שהיא תהיה קריאה יותר.דבר שני, "מבחינה פונקציונלית" - מה תכלס התכנית עושה.matteo, אתה מטעה. התכנית אמנם בודקת אם יש איבר ב-x ששווה לאיבר ב-y, אבל היא לא עוצרת בכך.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים ממבט מהיר בקוד שהבאת אני חושב שהפונקציה מדפיסה את מספר האיברים שנמצאים גם במערך x וגם במערך y.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים קודם כל, בצע הזחה של התכנית שלך כדי שהיא תהיה קריאה יותר.דבר שני, "מבחינה פונקציונלית" - מה תכלס התכנית עושה.matteo, אתה מטעה. התכנית אמנם בודקת אם יש איבר ב-x ששווה לאיבר ב-y, אבל היא לא עוצרת בכך.אני אשמח לדעת במה הטעתי
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אני אשמח לדעת במה הטעתיהערך לא יוצא 1. הפונקציה מונה את האיברים המופיעים בשני המערכים, כלומר 4.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים הערך לא יוצא 1. הפונקציה מונה את האיברים המופיעים בשני המערכים, כלומר 4.צודקאכן קישרתי בין 2 הלולאות הלא נכונות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.