עבור לתוכן

מסך חדש -עד 3000 ש"ח, 20-24 אינץ'

Featured Replies

פורסם

היי

אני מעוניין לקנות מסך חדש למערכת שלי שמפורטת בצד (למי שרוצה לדעת).

התקציב: עד 3000 ש"ח ,רוצה מסך איכותי.

אני נותן פה טוח גודל של 20-24 אינץ' אבל בעיקרון אני מעדיף את האיכות על הגודל.

ראיתי שממליצים פה הרבה מאוד את ה DELL 2007WFP ואם זאת ההמלצה שלכם גם עכשיו אז אני רק רוצה לדעת כמה דברים:

1. האם עדיף לקחת למטרות שציינתי קודם את המסך הזה או את הגרסא הלא רחבה (2007FP)?

2. קראתי בנושאים קודמים שהמסך מיוצר בשני סוגים של פאנל S- IPS ו S-PVA אני יודע שהראשון יותר טוב השאלה היא איך ניתן לדעת לפני הקניה שמדובר בפאנל הזה. ? או שאולי בכלל בגרסא החדשה (A04) משתמשים רק בפנאל הזה?.

3. לגבי החנויות שמהן אפשר לקנות את המסך - המלצה על חנות באזור תל אביב תבורך. כמו כן ידוע לי על SKYPC שבאמת מומלצת פה הרבה פעמים (בעיקר במפרטים) -בינתיים לא שמעתי משהו רע אליהם. בכל מקרה, אם מישהו יודע אם אפשר לבדוק את המסך לפיקסלים שרופים, ומה תנאי האחריות שלהם לגבי פיקסלים שרופים?

כל המלצה על מסך אחר או חנות טובה אחרת באזור שציינתי יתקבלו בברכה

ותודה לכל העוזרים. :)

עריכה: המסך לשימושים של הרבה משחקים, סרטים וקצת גלישה וקריאה באינטרנט (מצטער ששכחתי לכתוב).

פורסם

1) לא ציינת שום מטרות.

לדעתי, ה-2007FP עדיף אלא אם כן רוב העבודה שלך היא צפייה בסרטים בפורמט רחב. צפה בהשוואה שעשיתי (יש קישור בסטיקי).

2) תבדוק בחנות את המספר הסידורי של המסך. אם הוא מסתיים ב-L זה S-IPS. אם ב-S - זה S-PVA. האבחנה הזו תקפה גם לגבי ה-FP וגם לגבי ה-WFP.

הגרסאות האחרונות הן A04 ל-WFP ו-A05 ל-FP. בעיקרון, שני הפאנלים יכולים להופיע בשניהם, אבל S-PVA נדיר מאוד ב-WFP. לעומת זאת שמעתי פה בזמן האחרון שדווקא מרבית ה-FP שיש בארץ הם S-PVA (לי יש S-IPS A05 שקניתי לפני מספר חודשים, אבל בהחלט יכול להיות שהמלאי התעדכן מספר פעמים מאז).

אגב, ל-S-PVA יש גם יתרונות על S-IPS: שחור יותר עמוק שנשמר גם בזויות קיצוניות. לא יצא לי לראות S-PVA ב-2007WFP, אבל ראיתי את ה-2407WFP והוא נראה מאוד מאוד טוב.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שאני הבנתי מאנשים שכתבו פה בפורום, עדיף לקחת את הפאנל S-IPS במסך הזה. באמת שאני לא מבין בכל עניין הפאנלים (רק קצת מקריאה פה) ולכן אני שואל פה בפורום.

ערכתי את ההודעה הראשית והוספתי את השימושים שלי. מקווה שהיו תגובות בהתאם

פורסם

למשחקים מהירים כדאי לקחת IPS.הבנתי שכרגע יש מחסור במלאי של הדל הרחב בארץ.לפחות בחלק מהחנויות.הFP דווקה היה במלאי (של היבואן) בחנות שקניתי (IQPC)

פורסם

ב-2800 יש לך גם את האפשרות למסך המצוין NEC 20WGX2 PRO

פורסם
  • מחבר

יש לי עוד שאלה: האם כדאי לי להשקיע עוד 500-600 שקל ולקנות ''24 (2407WFP לדוגמא?או שהגרסא החדשה שלו HC לא כל כך טובה?).

אם לא אז עדיין לא הבנתי אם כדאי יותר לקחת את ה FP או WFP.

ומישהו יודע מה לגבי המסך של NEC שהוצע פה?

פורסם

ה-2407WFP-HC מסך מעולה. סובל ממריחות מסוימות במשחקים, אבל את רובן ניתן לפתור בכיול. לסרטים החוויה שהוא ייתן תהיה עדיפה גם על ה-2007FP וגם על ה-2007WFP. גם לשחק על מסך גדול יותר זה כיף יותר.

מבחינת גלישה וקריאה, אין צורך במסך כזה גדול בד"כ, אלא אם כן רוצים לפתוח שני דפדפנים במקביל, או לעבוד עם גליונות EXCEL רחבים / דפי WORD מרובים באותו מסך. יצא לי לראות את ה-2407WFP בפעולה במצבים כאלה וזה חוויה. כמובן, יש צורך לשבת במרחק סביר (כמטר) כדי להפיק את המירב בלי לאמץ את הצוואר כל הזמן. ;)

לדעתי - שווה את ההשקעה.

לגבי ה-NEC - מסך מעולה, אם כי קצת חסרה לו הארגונומיה של ה-DELL (אי אפשר להגביה/להנמיך או לסובב ל-PIVOT). הפאנל שיש בו הוא אותו פאנל כמו ה-2007WFP, אבל הוא בא עם ציפוי מבריק. יש כאלה שאוהבים את זה, יש כאלה שלא. למשחקים וסרטים זה יכול להיות כיף גדול דווקא, אבל לא משהו שהייתי ננעל עליו.

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא קורא כל כך הרבה על המחשב, חוץ מאולי כאן בפורום.

לגבי הכיול שהזכרת. מה בדיוק זה מצריך, האם אני צריך לרכוש מכשיר שיעשה את זה ?(האמת שאם אני באמת אקח את המסך הזה אני לא חושב שישאר לי להשקעה נוספת) או שאולי אפשר לעשות את זה באיזושהי דרך אחרת?

מה האפשרויות שלי לגבי העניין הזה?

פורסם

האמתי שאפילו אין צורך לכיול, מריחות אין אבל קריעות תמונה יש, בישביל ליפתור את זה פשוט מפעילים את הסנכרון אנכי והבעיה ניפתרת.

לדעתי אחלה מסך אתה יכול לשמש במסך כצג לסרטים זה תענוג כמו ליראות סרטים בסלון באיכות מטורפת, לשחק משחקים ולהנות מהגרפיקה.

לדעתי המחשב שאתה רואה בצד במיפרט מחשב שלי המסך היה הקנייה הכי טובה שלי.

עד היום אני נהנה מימנו ובטח שגם אתה ועוד יותר בגירסת ה-Hc

החיסרון האמיתי הוא שקשה להריץ משחקים על 1920x1200 ולהנות מהם, לפחות כול שנה\שנה וחצי צריך לשדרג כרטיס מסך לספינת דגל.

פורסם
  • מחבר

איך עושים סנכרון אנכי? זאת פונקציה של המסך?

שכחתי לשאול לגבי הפאנל של המסך. יש לו S-PVA אם אני לא טועה. זה הפאנל היחידי שאיתו הוא מיוצר?

פורסם

אכן כן זה הפאנל היחידי שהוא מיוצר איתו, סנכרון אנכי או בכיניו V-Sync, הוא אופצייה בדרייבר של הכרטיס מסך.

היא בעצם מגבילה את ה-FPS לקצב הריענון של המסך.

ובמיקרה שלך ה-Dell 2407Wfp\Hc הוא מגביל את ה-FPS ל-60

זה מונע קריעות תמונה, וגם ליפעמים המשחקים רצים יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

הפאנל הזה מיוצר על ידי סמסונג האם אין להם מסך מקביל שעולה על ה DELL?

פורסם

לסמסונג יש דגם מצויין - 245T אך הוא לא מיובא בניגוד ל-244T - והם בכל מקרה יקרים. ה-244T, שבעל אותו פאנל של גירסת A04 הישנה של Dell ללא מכלול צבעים מורחב, נמכר כאן ונבחן בביקורת ההשוואתית ל-24" עבור האתר ומחירו לא מספיק תחרותי בהשוואה למסכים של איזו, אשר יותר טובים ממנו באיכות התצוגה.

מומלץ לך לרכוש את 2407WFP-HC הוא מסך בעל יחס עלות/תועלת מצויין לסרטים ומשחקים כמו גם לעבודה על כמה יישומים במקביל.

פורסם
  • מחבר

תודה לך על העזרה!

חיפשתי באינטרנט איפה ניתן לרכוש את המסך הזה וראיתי שיש חנות שנקראת 'שניידר' שנמצאת ברחובות והיא דיי קרובה לי וגם נותנת מחיר טוב. לעומת זאת יש את פנדה שאני יודע שהיא טובה ומומלצת פה, וגם לה יש מחיר טוב אך לעומת זאת היא רחוקה. הם למישהו ידוע משהו על החנות הזאת ועל האמינות שלה?

פורסם

אני קניתי את של מ"חידוש במחשבים" ברחובות" שאני מכיר שנים רבות.

הם בעיקרון לא מוכרים את זה במיוחד אבל טלפון אחד לספק ותוך יומיים שלושה זה אצלם.

עלה 3890 אבל אולי זה קצת ירד מאז. הגיע בלי אף פיקסל שרוף. רק משום מה ללא כבל מתח אבל זה בקטנה.

3 שנים אחריות. מסך חלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים