עבור לתוכן

בקשה לעצה בנושא שידרוג כ.מסך לAGP

Featured Replies

פורסם

באמת לא מצאתי 8600GT לחריץ AGP... אבל ישנם 7600GS ואת 7600GT (שכמעט חזק כמו 8600GT) שיתאימו לך ותראה ביצועים טובים בהרבה.

כל מה שמעבר ייצור צוואר בקבוק ויילך סתם לבזבוז (מה שווה גרפיקה טובה כשהמשחק זוחל על הברכיים? מה כאילו לזחול בסטייל? :kopfpatsch:)

אגב, הכרטיסים בתקציב שלך... תבדוק בזאפ, אני ראיתי 7600GT פחות מ-700 ש"ח (בקלות תוכל להשיג ב-800 בערך) ואת 7600GS בסביבות 500-600 ש"ח

פורסם

ה - 7600 למיניהם חלשים מדי (ה - GT עוד סביר ועולה 600 ש"ח אבל לא משתלם במיוחד, ה - GS ממש חלש כבר), המלצתי לו כבר על ה - X1950GT ב - 745 ש"ח.

פורסם

ה - 7600 למיניהם חלשים מדי (ה - GT עוד סביר ועולה 600 ש"ח אבל לא משתלם במיוחד, ה - GS ממש חלש כבר), המלצתי לו כבר על ה - X1950GT ב - 745 ש"ח.

מחיר אינטרנט זה לא מחיר אמיתי בחנות... תתקשה מאוד למצוא מחיר שמתקרב בכלל למחיר שהצעת. חוץ מזה, 7600 לא חלש והוא מאוד דומה בביצועיו ל-8600 (בגרסת ה-GT וה-GS), אני מסכים שמה שהצעת הוא חזק יותר, אבל לא נחוץ ואם תעשה חיפוש בצורה בה חיפשת אז תמצא את 7600 GT בחיר זול ממה שכתבתי (אני רק ראלי למחירי החנויות).

אם ה-7600GT וה-X1950GT ניתן למצוא באותו מחיר אז סבבה, אבל אם זה בתוספת אז מיותר.

בכל מקרה, לא מצאתי את X1950GT לממשק AGP, רק את גרסת ה-PRO (שגם טובה מאוד... ועדיפה על ה-7600GT, המחיר רק בסביבות ה-1000 ש"ח)

פורסם
  • מחבר

מה גם שאני בכלל לא גיימר. השימושים העיקריים שלי הם צפייה בסדרות (בפורמט HD ששוקל ג'יגה לפרק), סרטים, אינטרנט,ואולי להריץ פעם ב- טומב ריידר (עד שיגיע החדש אני כבר אשדרג תמחשב שלי במיוחד :lol:). חשבתי שאם אני אשדרג כ. מסך אני אוכל סופסוף להריץ ויסטה באופן חלק... מה אתם אומרים?

פורסם

בשביל להריץ אותה חלק אתה צריך יותר זיכרון ולא כרטיס מסך חדש.

והכרטיס שלך לא מריץ את שני המשחקים האחרונים בסדרת טומב ריידר (LEGEND ו - 10TH ANNIVERSARY) טוב במיוחד.

פורסם
  • מחבר

תתפלא אבל אצלי הוא רץ לא רע בכלל.עם הגדרות די גבוהות ורזולוציה נמוכה יחסית של 800X600. עד הטומב ריידר הבא כבר בטוח יהיה לי מחשב חדש עם... 80 ליבות, 160 ג'יגה זיכרון ו... כן כן , ה!AGP עוד לא מת!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים