עבור לתוכן

בקשה לעצה בנושא שידרוג כ.מסך לAGP

Featured Replies

פורסם

שלום לכל הגולשים בHW.

יש לי מחשב שכולל AMD אתלון 64 3000 ו2 ג'יגה זיכרון (המפרט שלי על קצה המזלג)

הכרטיס הנוכחי שלי הוא . לAGP NVIDIA 6800GS

אני מתעניין לגבי קניית כרטיס חדש מסוג ATI HD2400 או 2600

השאלה אם שווה לי להשקיע בכרטיס מהסוג הזה או שפשוט חבל על הכסף ואני אתאפק למחשב חדש.

מה גם שיש לכרטיס יציאת HDMI ועם הכרטיס הזה אני לא אצטרך להעביר כבל מתאם מDVI לHDMI (המסך שלי הוא טלוויזית LCD)

יש הבדל באיכות התמונה אם אני מעביר כבל HDMI לHDMI או שאין הבדל בין זה למצב הנוכחי שלי?

בתודה מראש לכל העונים.

ניר

פורסם

לדעתי לא שווה לך להשקיע בכרטיס מסך מסוג זה. אולי הכי גבוה זה 8600GT (שהוא ממש פצצה ואני מרוצה ממנו כי יש לי)

בנוגע לשאלה של HDMI, הכרטיסים אמורים להגיע עם מתאם מיוחד וגם לדעתי יש לו DVI בנוסף.

ולהעביר כבל מ-HDMI ל-HDMI לא ממש הבנתי.

פורסם
  • מחבר

יצא 8600GT ללAGP? אם כן, איפה ניתן להשיג כרטיס מהסוג הזה? (בזאפ לא מצאתי) ומה טווח המחירים שלו.

DIMKA - התכוונתי שיש לי כרגע חיבור כבל מDVI לHDMI. ז"א יש לו יציאת DVI.ו בכרטיס המדובר יש יציאת HDMI ככה שאני אוכל לחבר כבל מHDMI לטלוויזיה שלי ללא צורך במתאם כלשהו. השאלה שלי היא אם זה משנה את איכות התמונה?

ההודעה הראשונה שלי הייתה קצת מבולבלת אני יודע. מי שלא הבין את השאלות בהודעה שישאל

פורסם

לא הבנתי למה אתה רוצה לקחת את הHD2400? הוא הרבה יותר איטי מה-6800GS.

אין הבדלי איכות בחיבור HDMI ל-HDMI לבין DVI ל-HDMI.

פורסם

שלום

אני מנסה להמנע מלקנות מחשב חדש מטעמים כלכליים, אז החלטתי לשפר כמה רכיבים במחשב הנוכחי (AMD ATHLON 64 3000)

אני מחפש כרטיס AGP חדש (יש לי כרגע את ה GEFORCE 6800GS), הכרטיס הכי חזק שמצאתי הוא - Geforce 7800GS 256 mb AGP OVERCLOCKED BFG, מישהו מכיר כרטיס יותר טוב ל AGP ואם בכלל כדאי לי לשפר?

פורסם

כבר עדיף לסכן קרוב ל 200 שקלים ולמצוא איזה 6800GT/ULTRA (או אפילו כרטיס מסדרת 7800) ברמת היד-שניה. לא משתלם להשקיע בכרטיס חדש לאפיק ה AGP.

פורסם

מה התקציב שלך בכלל?

פורסם

המגבלה התקציבית שלי היא כל מה שיעלה פחות ממחשב חדש :-) הכרטיס שציינתי עולה 1230

פורסם

בזבוז כסף, אין שום כרטיס AGP ששוה לך לקנות (אין מה לעשות, צריך מחשב חדש).

אם היית קונה בארה"ב אז יש שם X1950XT...אבל פה אין.

אני מדבר על זה - http://www.gecube.com/products-detail.php?prod_cat_pid=9&prod_cat_id=166&prod_id=65116

*תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית וספציפית (היא כללית מדי).

נ"ב: במחשבה שנייה, אם אתה רוצה שיפור נחמד מהכרטיס הנוכחי שלך וגם תמורה לכסף אז לך על X1950GT AGP ההכי זול שתוכל להשיג.

פורסם
  • מחבר

בדקתי באתר של החנות SKYPC ומצאתי שם כרטיסים במחירים ממש טובים. ה-HD2600 למשל עולה 600 שקל. השאלה אם שווה לי לקנות את הכרטיס הזה או פשוט להתאפק עד למחשב חדש. מה גם שאני לא כ"כ יודע מה הערך של הכרטיס מבחינת ביצועים ביחס לכרטיסים של NVIDIA.

פורסם

*תשנה את הכותרת ליותר אינפורמטיבית וספציפית (היא כללית מדי).

נ"ב: במחשבה שנייה, אם אתה רוצה שיפור נחמד מהכרטיס הנוכחי שלך וגם תמורה לכסף אז לך על X1950GT AGP ההכי זול שתוכל להשיג.

http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5832

פורסם

כן! יש אחד ששווה שדרוג מ-AGP!! ה-HD3850 החדש....אבל....הוא לא טוב כמו ה-HD3850 PCIE ואפילו לא קרוב ל8800GT ^^"....

פורסם

והוא בטח יעלה לפחות 1500...

ולמי שיש AGP בדרך כלל יש מעבד חלש.

ככה שאני בטוח שה3850 יעשה צוואר בקבוק, ולא שווה בכלל לקנות אותו מבחינתי.

פורסם

לא שווה לך לשדרג.

יש לך כרטיס מסך לא רע כרגע והוא מתאים בכוחו למעבד שלך.

כדאי לשמור את הכסף למחשב חדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים