עבור לתוכן

מה עדיף מסך 19" איכותי או מסך 22 " בינוני?

Featured Replies

פורסם

אחריי עיון במאמרים ובתגובות בפורום אני די מבולבל. אני משתמש במחשב בעיקר לקריאת טקסט,אינטרנט

(מספר שעות ביום) כרגע משתמש במסך 17" lcd של AOC שלא עשה לי בעיות כלל,לא יודע לכוון את המסך

יותר מסיבוב במספר כפתורים,ולא השתמשתי אף פעם במסך שנחשב איכותי והשאלות שלי הם

1 האם ההבדלים בין מסך איכותי 19"/20" ל22" יהיו מורגשים בצורה בולטת?

2 ההבדל בצפיה במסך 22" לעומת מסך 17" או 19" מורגש ביותר, האם נתון זה יכול לפצות את

הנחיתות באיכות?

3 אם אני קונה מסך עם פנל בשיטת TAN אז זה לא משנה איזה חברה אני בוחר מכיוון שכולם דומים?

4 היכן ניתן לצפות בתצוגת מסכים,חוץ מאופיס דיפו? ראיתי מסך 20" של XEROX XA7 שהיה

הכי נעים לי לצפיה (מחיר כ1600 שח עם אחריות ל5 שנים) אשמח לשמע את דעתכם?

פורסם

לשימושים שלך 971P של סמסונג מתאים כמו כפפה ליד.הוא לא טוב במשחקים מהירים אך אצלך זה לא רלונטי.ההבדל בפאנל הוא קריטי.תקבל זויות צפיה טובות (178 כמדומני) וצבעים נהדרים.

פורסם
  • מחבר

אני חושש ממחשבים שאין להם כפתורי הפעלה וכיוון ותלויים בעיק בתוכנה,קראתי שיש בעיות עם תוכנות

אלה בסמסונג

פורסם

Lenovo L192P אם משחקים מהירים לא חשובים לך.

פורסם

עם SoftMCCS ל-971P אין בכלל בעיות תאימות ואין חלונות כחולים. היא רק לא מתאימה ללינוקס ולשינוי פיבוט מהיר שיכול להתבצע בלי קשר אליה מהגדרות כרטיס המסך. אם תחשוב על זה כך גם למדפסות ועכברים מתקינים תוכנות לשינויי פרמטרים, לכן אני לא חושב שזה אמור להרתיע מלרכוש 971P, אך הלנובו הוא יהיה בסדר אם אין לך בעיה עם קצת מריחות בסרטים ומשחקים איתו. ב-971P אין מריחות בסרטים.

לגבי שאר השאלות שלך:

1. כן ההבדלים הם בעיקר באחידות תצוגה ללא שינויים בצבעים לאחר כל הזזת ראש קטנה, הפנלים האיכותיים הם אחידים יותר גם במרכז וגם בהיקף במבט ישיר. המודולציה או האיפנון של התאורה האחורית בזכות מהפך איכותי האחראי לכך נעשים באופן כזה שאין הבזקי טקסט כמו ב-TN, שבהם בגלל רצון להוזיל עלויות ייצור ולמקסם רווחים שמים מהפך זול ולא איכותי.

2. ההבדל העיקרי בין 19" ל-20/22 הוא בשטח העבודה הנרחב יותר ב-22" שזהה לחלוטין ב-20" רחב ובגודל הנקודה הקטן יותר ב-20" רחב/רגיל, גודל נקודה שמאפשר החלקת טקסט יותר מוצלחת, גם כשפונטים מוגדלים באמצעים שונים כגון שינוי ב-DPI של מערכת ההפעלה, היעזרות בזום של טקסט ע"י (+) + ctrl או גלגלת + (+).

3. זה לא משנה מה תבחר. אפילו בחברות יוקרתיות, הפנל לא יכול להפוך בדרך נס לדומה לחלוטין ל-VA או IPS הוא בעל מאפיינים שונים לחלוטין, כפי שאפשר להבין מהחומר הטכני בחלק ב' במדריך שבנעוץ.

4. בשקם אלקטריק /סנסור יש מבחר לתצוגה של מסכים שמבוססים רובם ככולם TN. מסך איכותי יש לצפייה בבאג/אופיס דיפו 971P בהנחה שניתן לשנות בו את הבהירות מהמחשב עם תוכנת MagicTune או SoftMCCS , אחרת לא תוכל להתרשם מביצועיו העדיפים של הפאנל שלו אם מעומעם יותר מדי ליד השאר.

פורסם

מסכים לגבי SoftMCCs. התוכנה הזאת יכולה להחליף לגמרי את התוכנה של סמסונג במה שנוגע לשינוי הפרמטרים של המסך.

בנוסף, אל תשכח שיש למסך כפתור MagicBright חומרתי שמאפשר לך לעבור בין מצב custom - ההגדרות האישיות שלך - לבין כמה מצבי תצוגה מוגדרים מראש (טקסט, אינטרנט, סרט וכו'), והכפתור הזה זמין בלי קשר לתוכנה או למערכת ההפעלה. אם אתה צופה בסרט ורוצה להגביר זמנית את הבהירות תוכל להשתמש בכפתור בלבד.

פורסם

רק שהמצבים המוגדרים מראש (סרט, טקסט וכו') מכוונים בד"כ עם דיוק צבעים שווה לתחת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים