עבור לתוכן

IPOD MINI כנראה תקול

Featured Replies

פורסם

שלום,יש לי IPOD MINI 4 GB שחור לבן מלפני 3-2 שנים..אממ הוא גירסה 1.3(זה מה שרשום)

אני שיחקתי במשחק song quiz משהו כזה שמזהים שירים..הוא נתקע לי ועכשיו הוא תקוע על התשובה הנכונה כזה ולא זז..הכנסתי למטען ועדיין תקוע,המחשב לא מזהה..מה עושים?

פורסם

כבה ותדליק :s05:

פורסם

קורה לכולם שנתקע האייפוד, במקרה כזה לוחצים על הכפתור הבחירה (העיגול באמצע בלי הכיתובים) ועל כפתור התפריט (MENU) בוזמנית ומחזיקים למשך כ10 שניות, זה עושה לו הפעלה מחדש לא משנה באיזה מצב הוא.

ועוד משהו, יש כבר שנה גירסא 1.4.1, הגיע הזמן לעדכן, לא?

פורסם
  • מחבר

אממ אבל איך אני מעדכן ? אפשר לינק ? ותזכור זה הישן לא צבעוני..

פורסם

אייפוד מיני יש רק 2, יש דור ראשון ושני וההבדל העיקרי הוא זמני הנגינה שלהם מסיבוב הטענה אחד מלא.

עדכון גרסא עושים דרך אייטיונס.

פורסם
  • מחבר

אייפוד מיני יש רק 2, יש דור ראשון ושני וההבדל העיקרי הוא זמני הנגינה שלהם מסיבוב הטענה אחד מלא.

עדכון גרסא עושים דרך אייטיונס.

איך אני בודק איזה יש לי ?ואיך דרך אייטיונס יש מדריך?

פורסם

לא ראיתי כזה מדריך, אבל זה אמור להיות דיי פשוט,ואם אתה לא מוצא איך לבדאיך עדכן, אז גוגל תמיד שם כשצריך אותו.

אם כתוב לו מאחורה כמה ג'יגה הוא אז זה דור שני, ואם לא כתוב, אז זה דור ראשון.

פורסם
  • מחבר

אם כך זה דור שני,רשום 4GB ..ותגיד העידכון יכול להוות סיכון כלשהו למכשיר? נגיד כמו ב-PSP פעם ניסיתי לעדכן קיבלתי בריק(התקלקל)

ויש דרך לשים לו עברית(בלי תשלום) ?

פורסם

יש תוכנה של עברית שפותחה ע"י ידע (שהם היבואנים של אפל לישראל) -חפש באתר שלהם.

בקשר לעידכון תוכנה, העדכון הוא של אפל (עדכון יצרן) וע"כ אין שום סיכון. זה עדכון שנועד לתקן באגים ולשפר דברים בממשק.

האייטונז אמור להוריד לך את העידכון אוטומטית באיזשהו שלב, ואז הוא מבקש ממך להתקין אותו. חפש שם בהגדרות.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

כן,זה הוריד לי אבל אני לא בטוח..נגיד זה יכול להתקלקל מסיבה כלשהי?השירים ימחקו ?

אם אני אוציא באמצע זה בטוח יתקלקל נכון?(שאלה טיפשית..) :silly:

עריכה:

אוקי , התקנתי עברית,האתר שלהם(ה-hebpod ) כבר לא קיים אבל יש לי את התוכנה מפעם שלא הצלחתי.

בקיצר הכל עובד,ובדיעבד חוץ מהעברית זה גם התקין אוטומטית את הגירסא 1.4.1 !!

עכשיו רק נמחקו השירים צריך להכניס שוב..איזה יופי העברית יא אללה !!!!!!

עריכה נוספת:

תראו אני רוצה בפנים שכן יש את השירים דרך האייטיונס אבל באייפוד לא , גם בעברית וגם באנגלית,האם 1.4.1 גירסא דפוקה?!

פורסם

עריכה נוספת:

תראו אני רוצה בפנים שכן יש את השירים דרך האייטיונס אבל באייפוד לא , גם בעברית וגם באנגלית,האם 1.4.1 גירסא דפוקה?!

תרגום?

בכל מקרה, יש באתר של idigital, היבואנית הרשמית החדשה של אפל בארץ, ערכת עברית מושלמת לאייפוד מיני שלך וב-ח-י-נ-ם.

גירסא1.4.1 - מושלמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים