פורסם 2003 באפריל 822 שנים אוקי אז הינה כל כולה , עדיין לא הכנסתי הכל לתוך המארז (בשביל לקבל מקסימום בטחון שאין נזילות) ,רק את הבלוק עצמו... מעלות לפני (בדיקה רק עם MBM) : מעלות אחרי (הקריאה הנכונה היא זאת של הSIV FOR GBT כיוון שהMBM השתגע אצלי והחליט להציג טמפ' משוגעות בקפיצות - כמו למשל 50 מעלות ולאחר מכן ישר 40 , 37 ,34 ... קיצור השתגע לגמריי) : מעלות בIDLE (אותו סיפור עם הMBM): -בדקתי את העניין לעומק במהלכו עשיתי RESET במהלך TORTURE MODE בPRIME95 והמעלות שקבלתי בBIOS כ5שניות רווח בין ההרצה של הPRIME לקבלת מעלות בBIOS היו 27-30... לכן אני נוטה לא להאמין לMBM...
פורסם 2003 באפריל 922 שנים לא מובן,בכל הבלוקים שראיתי יש כניסת מים קרים ויציאת מים חמים.מה בדיוק אתה עושה במערכת שלך?כניסה אחת של מים קרים ושתי יציאות של מים חמים? למה זה טוב? זה לא שיכולים לצאת יותר מים ממה שנכנסים.
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר יפה ויעיל אבל רק חצי עבודה.הממ... כיוון שאני בליין LANPARTIES ידוע אני צריך את המחשב נייד ואני לא מוכן להסתובב עם מחשב מלא במים, רק חסר לי שתהיה דליפה מטלטולים , אני בתחילת רעיון כלשהו של ניקוז המים ע"י ברז שיבצבץ בצד התחתון , מהדלת השמאלית של המארז , לפני שאני אתחיל להזיז את המחשב אני אנקז את הCOOLANT בבקבוק , הגיע למקום המסיבה ואמלא את המערכת מחדש. לכן אני חזרתי לשלב התיכנונים של איך להכניס הכל בתוך המארז בצורה הכי אסטטית ויעילה תוך כדי שילוב של ברז ניקוז (נקודת מילוי נמצאת במיכל , החלק הגבוהה ביותר במערכת.
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר סוף סוף תקנתי את הMBM ועשיתי REMOUNTING לבלוק והנה תוצעות מעודכנות IDLE LOAD -עובדות מעניינות : *הVOLTAGE לא שונה ואם זאת שימו לב בין שתי הבדיקות יש הבדל של 0.03V *PRIME95 נפל תמיד בשלב מסויים אז שמתי מאוורר 80ממ על הNORTHBRIDGE ובמטה קסם הכל עבד כראוי (38C->31C) *ה12- שלי נראה משוגע למדי... שימו לב להבדלים בין שתי התמונות.. תמוהה...
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר איפה אתה בהמהרה?בקנטים... 7VRXP זה חרא לוח... שום דבר לא זז עליו...עכשיו אני על 1.53@1.63 וכל תנודה נוספת הוא נחנק... (הלוח)
פורסם 2003 באפריל 922 שנים בקנטים... 7VRXP זה חרא לוח... שום דבר לא זז עליו...עכשיו אני על 1.53@1.63 וכל תנודה נוספת הוא נחנק... (הלוח)מה שחשבתיאתה מתכנן על לוח חדש?
פורסם 2003 באפריל 922 שנים -עובדות מעניינות : *הVOLTAGE לא שונה ואם זאת שימו לב בין שתי הבדיקות יש הבדל של 0.03Vזו תנודה נורמאלית לגמרי.*ה12- שלי נראה משוגע למדי... שימו לב להבדלים בין שתי התמונות.. תמוהה...אין ללוח קריאה של 12- ו5-.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.