פורסם 2008 בינואר 117 שנים שלום.כשאני מנסה לפתוח מסמך מסויים בעיברית של WORD ,באופיס 2003 ,הוא נפתח בשפת ג'יבריש עם הרבה ריבועים כאלה במקום אותיות עברית.ניסית להחליף סוגי קידוד הקיימים שם בתוכנה עצמה,אך אף אחד מהם לא עוזר.עכשיו אני מאמין שצריך בסך הכל מקודד או משהו.אז מאיפה אפשר להוריד מקודדים עדכניים? או שחייב להתקין אופיס עדכני יותר?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מה שאתה מתאר נשמע כאילו שהקובץ נפגע ולא חוסר תמיכה בעבריתתנסה לבדוק את התקינות של הקובץ במקומות אחרים ואת המבנה שלו בעורך טקסט פשוט
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר לא היתה בעיה במסמכים אחרים שפתחתי עד כה. אין סיכוי שזאת בעיה של קידוד לא מעודכןואיך אני לא יודע איך בודקים תקינות שדל קובץ?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים כמו שהציע multicore, הדרך הכי טובה לראות אם הבעיה היא אצלך זה לשלוח את הקובץ לחברים שיבדקו אצלהם.או ליצור קשר עם המקור שממנו קיבלת את הקובץ.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים תראה אם אפשר בכלל לראות נתונים סטטיסטיים עליו כשאתה עליו קליק ימין נכנס למאפיינים :
פורסם 2008 בינואר 317 שנים נתוני meta data כמו שם מחבר,מספר מילים,מספר טווים, תוכן עניינים וכו'אפשר לראות את התונים האלו בלשונית תקציר (לא בטוח לגבי השם) בחלון של מאפייני קובץ.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים אם כך אני מצטער להודיע לך שכנראה שהקובץ באמת בעייתי ברמה הבסיסית של מבנה קובץ.. : האם יש מקור או עותק לקובץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.