עבור לתוכן

צריך המלצה למכשיר ברשת פלאפון( כן אני יודע שהם לא משהו..אני צריך את הרע במיעוטו)

Featured Replies

פורסם

חשבתי על SAMSUNG R510

יש למישהו אותו? או יש למישהו המלצה על המכשיר הכי נורמלי ברשת הזו?

פורסם
  • מחבר

אני חייב המלצה....מישהו בבקשה?

מה המכשיר הכי סביר שלהם כרגע?

פורסם

אני הייתי ממליץ לך על LG 8600

יש אותו לחבר שלי פלאפון די טוב ומצלמה סבבה

פורסם

אני גם תקוע בפלאפון אחרי שחרשתי על האינטרנט הגעתי להתלבטות בין הk1 ל 8600 בסוף לקחתי את הK1 ...

פורסם
  • מחבר

בסוף לקחתי את ה8600. לדעתי הרע במיעוטו. אני פשוט נשבעתי שיותר לא אגע במוטורולה יותר אי פעם.

הפלאפון הראשון שלי היה של מוטורולה מנגו למי שזוכר (אם אפשר לקרוא לזה ככה...), כל הצבא הייתי עם הסטארטק ששירת אותי נאמנה והיה אחלה מכשיר , אבל התקלקל לי 13 פעמים (ספור), ולפני שנתיים היה לי את המכשיר הכי מגעיל בעולם בערך, E678 שהיה פשוט בושה לקרוא לו סלולרי.מוטורולה עדיין לא החליפה את ממשק המשתמש שלה מאז, דבר מוזר ביותר. בקיצור הLG הוא נחמד, בעיקר יפה, בלי יותר מדי פיצ'רים.

וזהו. מחכה לLCD שתגיע עם המבצע.

דרך אגב המצלמה שלו די גרועה גם בתור מצלמת פלאפון אבל זהו המצב לגבי כל המכשירים ברשת פלאפון.

פורסם

אחי יש לי את ה-LG שוקולד כבר איזה 8 חודשים וכבר שתי בטריות נשברו לי ואני סובל עם השבורה עד עכשיו ואחת נגנבה (אני בבטריה השלישית)

חרא של פלאפון אני שונא אותו.

רציתי לשאול אותך איך ה-LG 8600 בתוכן? אותו דבר כמו השוקולד? וה-Bluetooth נעול? כלומר אפשר להעביר איתו קבצים בין פלאפונים או שאי אפשר כמו בשוקולד?

תודה.

פורסם
  • מחבר

כן לצערי הבלוטוט' נעול. המכשיר הוא בעקרון גרסה משופרת של השוקלד. לטעמי הפלאפון ממש יפה, יותר מהשוקלד אבל הממשק שלו לא משהו.

לגבי סוללה אני בסה"כ 3 ימים עם המכשיר ככה שאני לא יודע להגיד לך אבל תזמין סוללה מEBAY יעלה לך גרושים...

פורסם

תודה על התגובה, וספיקר יש לו? כי לשוקולד אין!

פורסם
  • מחבר

כן למזלי יש ספיקר והוא אפילו מאוד נגיש, פשוט ללחוץ על כפתור OK בזמן השיחה . בניגוד למכשיר הקודם שלי ברשת אוראנג שהיה אחלה מכשיר אבל היה בו פאק בתכנון מאוד מעצבן , כדי להגיע לספיקר באמצע שיחה הייתי צריך לעבור איזה 4 תפריטים.זה היה K700 שבסה"כ היה מכשיר מאוד חביב.

פורסם

תודה רבה היום או שבוע הבא אני הולך לפלאפון כדי לנסות להחליף אותו ל-LG8600

אם הם לא יעשו התחייבות חדשה אני אקח אותו (אני במסלול עסקי לכל המשפחה יש פלאפונים של "פלאפון", לפחות 10 פלאפונים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים