עבור לתוכן

I audioi - לא נמצא בארה"ב ? X:

Featured Replies

פורסם

ההורים שלי בארה"ב, הבאתי להם בדיוק את השם של הנגן שאני רוצה - A3 60GBוiAudio/Cowonו

עכשיו הבעיה היא כזאת - הם עברו באיזה קניון ענקי שמה, וסיפרו לי שאף אחת מהחנויות לא מכירה את הדבר הזה, ורוב המוכרים פשוט חושבים שהם מדברים על IPOD..

יש מצב שלא מוכרים את זה בארה"ב ? או שאולי אזל המלאי בגלל הקריסמס?

במקרה שבאמת אין IAUDIO בארה"ב - מישהו יכול להמליץ לי בדחיפות על נגן נייד שיאפשר לי לראות סרטים ולהצליח לקרוא את הכתוביות בנוחות? (לא אחד מהנגני MP4 עם מסך 1 אינץ' :S ) אני צריך משהו שיאפשר לי לראות בעיקר סרטים וסדרות, שירים זה לא הדבר העיקרי בשבילי.

תודה

פורסם

cowon לא קוראת לנגני הPMP שלה לפי המותג IAUDIO ורק קוראת להם בשם COWON XXX (הXXX זה השם של הדגם).

יכול להיות שאכן אין להם במלאי או שהמוכרים לא מכירים את המותג את הדגם כי הוא חדש.

מה שאתה יכול לעשות זה להגיד להוריך לבקש מהמוכרים שיבדקו אם הם מוכרים את הדגם במחשב של החנות לפי המלאי ושם אמור להיות כתוב הכל.

המוכרים לא יכולים הרי להכיר כל מותג שהם מוכרים במיוחד בחנויות גדולות-וזה קרה לי עם BUG שמוכר לא ידע על מה אני מדבר ואמר שהם לא מוכרים את זה ,ואז ביקשתי ממנו לבדוק והוא בדק וראה שהם אכן מוכרים את המוצר המסוים.

פורסם

מניסיון, (חזרתי מארה"ב לפני שבוע בדיוק) לא מצאתי נגן אחד של COWON בחנויות הגדולות. הייתי בניו יורק ובוסטון.

אני מדבר על כל הרשתות-BEST BUT, CIRCUIT CITY, COMPUSA,J&R, כל רשת חנויות אלקטרוניקה/מחשבים בדקתי ולא מצאתי COWON/IAUDIO. (אני חיפשתי את ה-D2 עד שויתרתי וקניתי ITOUCH, שאני מרוצה ממנו מאוד)

יש רק חנות אחת שלא יצא לי להגיע אליה בגלל שהייתי עם משלחת, והיא B&H בניו יורק. לפי האתר אינטרנט הם מחזיקים בנגני COWON, אבל אני לא יכול להגיד לך אם זה גם בחנות, כי לא יצא לי להיות שם.

פורסם

הייתי אומר בצחוק שאמריקה נגד מוצרים אסייתים אחרי ויאטנאם אבל עובדה שמוכרים שם IRIVER.

כנראה COWON לא ממסחרת את עצמה מספיק כי רוב המוצרים שלה הם בשביל השוק הקוריאני אף שעם שינויים קטנים הם היו יכולים להיות ממש טובים לכל שוק.למשל מוצרי הGPS שלה הם הכי מובנים ומפורטים ויזואלית -מה שהרבה חברות אחרות היו יכולות ללמוד ממנה.

טעות שיווקית מאוד גדולה.

(יכול להיות שCOWON נגד קונים אמריקאים אחרי ויאטנאם)

פורסם
  • מחבר

ההורים שלי אמרו לי שגם המוכרים בדקו במחשב שלהם cowon , ולא מצאו כלום..

אמרתי להם לחפש את החנות B&H , מישהו יודע על עוד חנות שאולי תמכור את זה?

פורסם

היבואנים הרשמיים -

בקליפורניה יש את

PC Mall

בני יורק יש את B&H

בניו גרזי יש את

Beach Camera

תגיד איפה ההורים שלך נמצאים ואני אמצא לך עוד

פורסם
  • מחבר

היבואנים הרשמיים -

בקליפורניה יש את

PC Mall

בני יורק יש את B&H

בניו גרזי יש את

Beach Camera

תגיד איפה ההורים שלך נמצאים ואני אמצא לך עוד

ניו יורק..

מצאתי כבר כתובת מדויקת של B&H בניו יורק ושלחתי להם במייל, כרגע אני מחפש עוד חנויות..

פורסם
  • מחבר

עידכון -

ההורים שלי מצאו את הפריט בחנות B&H !!

התחדשתי בQ5 :)

תודה רבה לשניכם!

* מומלץ למי שרוצה לקנות Iaudio בארה"ב , ההורים שלי אמרו לי שבאמת המוכרים שם מבינים בזה , בניגוד לשאר החנויות (והם היו בהרבה , גם של החברות הגדולות ) ששם הדבר היחיד שהמוכרים הכירו זה IPOD , גם במחשבים שלהם לא היה רשום כלום על COWON.

פורסם

ל-B&H יש אתר אינטרנט עם פירוט של המלאי...

פשוט לגלוש ולבדוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים